Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 4
laurairina13 spune:
Monis, multam de raspuns...la faza cu 2 lingurite..e tare doctorul tau..Ca la mine ii dau putin si da jumate afara pe barbita..deci e grele cu masuratul. Oricum a infulecat zic eu vreo 3 lingurite in seara asta.
off...ma rog si eu la Doamne Doamne pt Dominic cel mic al Ramonei sa fie bine si sa scape de hopul asta! Si doctorii astia au cateodata un stil sa sperie mamicile
Cat despre hormoneii de dupa..dupa cum spunea si Miany..e de furca! Pe mine ma apuca asa din senin..si ma panichez, ca parca era mai bine fara, ca nu o sa ma descurc, si imi aduc aminte ce frumos mai era cand era doar in burtica, cand eram doar noi doi acasa si jucam carti de plictiseala, asa ma apuca pandaliile Stiu ca nu e ok ca gandesc asa, dar pur si simplu mi se pare asa dificil desi saracuta nu ma solicita asa mult incat sa zic ca nu fac fata Asa as vrea sa mai fie ca inainte cand eram doar noi doi totul!!!!Acu nu vreau sa sperii fetele pe aici, da nah..trebuia sa ma descarc si eu
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
poze
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091CARE E TREABA CU STATUL PE STANGA SI NU PE DREAPTA..CA EU NU AM INTLES...SI DOC MEA A ZIS AL FEL... |
arcadia spune:
pentru Dominic de Ramona, sa se faca bine repede
Bun venit bebe David de mami Alinutza!
fetelor...am constatat ca burtica mea e extraordinar de jos, sub linia pubiana...oare cat mai am? pregatita de nastere nu sunt inca..
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 38+ Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
pe dreapta se apasa pe vena cava si bebe nu are oxigen 36+ Chiara Ada |
I-AUZI..SI EU MA MAI TREZASC PE DREAPTASI MAI SI ADORM ASA..MA CHINUI SA NU MAI FAC...DE ACUM
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
dani3lla spune:
Buna fetele,imi cer scuze ca dau buzna asa, sunt o fosta colega de odisee a s_alinutzei pe care vreau sa o felicit pt brotacel mic si pufos, sa fie sanatos si sa va lumineze viata.
Felicitari tuturor care deja va tineti comorile in brate ,sa va treiasca si sa va bucurati de ei in fiecare minut si nastere usoara si la termen celor care mai au putin de asteptat.
Si va mai retin putin....camy_pus ti-am citit de multe ori povestea si nu am avut taria sa spun nimic...pur si simplu am plans.Am fost placut surprinsa sa te gasesc si pe tine aici si nu vreau sa-ti spun decat ca te respect,iti admir curajul si puterea si-ti doresc multa sanatate tie si micutului pe care ingerasul Darius ti l-a trimis in dar.Nu stiu cum e sa treci prin ce ai trecut tu dar meriti tot respectul
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
monis5 spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 EU ZIC CA A TRAS CURENT...CA,CONJUNCTIVITA SE IA DACA STAI IN LOCURI MIZERE...NU SE IA DIN AER... |
Alina, nu te mai arunca asa in discutie, ca riscam sa creem panica acolo unde nu e cazul.
1. eu nu vorbeam de Ramona, ci de aceasta presupusa utilizare a laptelui de mama
2. conjunctivita este de obicei cauzata de bacterii sau virusi. Care, asa cum stim, nu stau cuminti doar in locuri mizere.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
monis5 spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Cat despre hormoneii de dupa..dupa cum spunea si Miany..e de furca! Pe mine ma apuca asa din senin..si ma panichez, ca parca era mai bine fara, ca nu o sa ma descurc, si imi aduc aminte ce frumos mai era cand era doar in burtica, cand eram doar noi doi acasa si jucam carti de plictiseala, asa ma apuca pandaliile Stiu ca nu e ok ca gandesc asa, dar pur si simplu mi se pare asa dificil desi saracuta nu ma solicita asa mult incat sa zic ca nu fac fata Asa as vrea sa mai fie ca inainte cand eram doar noi doi totul!!!!Acu nu vreau sa sperii fetele pe aici, da nah..trebuia sa ma descarc si eu |
Dar de starile de bine de ce ne zici nimic??? hait?? ca stiu sigur ca ai . baga tot aici la comunitate
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui monis5
Sa stii ca si eu stiu asta, nu numai la copii dar si la adulti de pe vremea cand lucram in maternitate. DAR era vorba de pus lapte de mama in caz de conjunctivita. Nu stiu alte lucruri de tratat asa. SI nici de conjunctivita nu as baga mana in foc. Cert e ca am mai auzit.... Ai PM monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
ce am vrut sa zic cu pediatra e ca nu a venit sa-l vada, i-a zis la telefon. asa stiu si eu de lapte de san, ca e ok. oricum, sper din tot sufletul sa fie bine cat mai repede.
Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui monis5
Alina, nu te mai arunca asa in discutie, ca riscam sa creem panica acolo unde nu e cazul. 1. eu nu vorbeam de Ramona, ci de aceasta presupusa utilizare a laptelui de mama 2. conjunctivita este de obicei cauzata de bacterii sau virusi. Care, asa cum stim, nu stau cuminti doar in locuri mizere. monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
MONICA..EU INTELEG CA NU MA SUPORTI...NU-I BAI..DAR DE AICI PANA A CREEA PANICA..E DRUM LUNG...NU-S DOCTOR CA SA SE IA DE BAZA CE SPUN EU...INTELEG CA AI STUDII DE MEDICINA...ASTA AM PRICEPUT.RESPECTELE MELE PENTRU ASTA
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
floricik spune:
Ma rog pt Dominic si Ramona. Asteptam vesti bune de la Ramo.
Andre multumesc pt raspuns. Si eu am incercat toata sarcina sa stau cat mai mult pe partea stanga. Ma mai trezesc pe dreapta ca amortesc pe o parte.
36+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png