Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 3
raluci_b spune:
doamne ajuta pt dominic si ramona sa fie totul bine sa vina repede acasa
mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
dienutze spune:
Dominic, flacau puternic, fa-te repede bine sa o pupi pe mami a ta sanatos!
Sanatate grabnica!!!
37+ cu Natalia Maria AMR 4 zile sa fim sanatosi!
cris.dogarel spune:
Sanatate pentru Dominic si putere Ramonei. Parca ei i-a zis pediatra sa-i puna lapte de san in ochishor? Asta era saptamana trecuta. Off, sper sa se termine totul cu bine, ca si asa era "daramata".
Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze
camelia86 spune:
felicitari proaspetelor mamici si puiutilor dragi. multa sanatate si mult mult laptic.
ramona si dominic suntem alaturi de voi cu sufletul, multa sanatate.
ne pentru sanatatea lui dominic.
si multa incredere in DD ca totul va fi bine.
33+
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Fetele, intru si io pe fuga sa intreb cum sa fac cu ceiutul pt colici..Vreau sa incep sa ii dau baby calm da nu stiu cati ml pot sa ii dau pe zi si de cate ori..ca eu o alaptez la san. Plus ca doctorita pediatru mi-a dat sa ii dau un vf de cutit de carbonat de calciu dizolvat in ceiut tot pt indigestie/colici..etc. Si tot asa mi-a zis si mie sa il dau cu lingurita sau cu o seringa. Busymummy felicitari pt bb! Sa va traiasca si sa fie sanatos si papacios!!! PROASPATA MAMICA DE RECHINAS poze |
Laura - mie mi-a spus pediatrul ca Babycalm se face infuzie, 100 ml apa si 1 plic de ceai lasat 10 min la infuzat. Vezi ca scrie si pe cutie. A spus sa-i dau intre mese cate cca 2 lingurite sa fie cam 10 ml pe zi. Eu i-am dat din an in pasti, cand mi-am amintit sau nu dormea, cat am reusit (ca doar cum masor io 2 lingurite?!?!? cand ii dau cu picatura) si gata .
Ni la tine: "o alaptez la san..." - plangacioasa mica, ce tot spuneai la maternitate? Tare ma mai bucur ca ai laptic!!
pentru Ramona si Dominic - sa vina teferi acasica repejor.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
My_Lady0091 spune:
RAMONA....CHIAR IMI PARE RAU....MULTA SANATATE LA MICUT...
ACU SOACRA-TA SE DESFATA CU AMBIENTUL...IL DA IAR LA 20 DE GRADE...ASTA CA SA MAI DESTIND ATMOSFERA...
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
monis5 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel Sanatate pentru Dominic si putere Ramonei. Parca ei i-a zis pediatra sa-i puna lapte de san in ochishor? Asta era saptamana trecuta. Off, sper sa se termine totul cu bine, ca si asa era "daramata". Cris, 29+cu Ema si Ana(2003) poze |
Sa stii ca si eu stiu asta, nu numai la copii dar si la adulti de pe vremea cand lucram in maternitate. DAR era vorba de pus lapte de mama in caz de conjunctivita. Nu stiu alte lucruri de tratat asa. SI nici de conjunctivita nu as baga mana in foc. Cert e ca am mai auzit....
Ai PM
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Sa stii ca si eu stiu asta, nu numai la copii dar si la adulti de pe vremea cand lucram in maternitate. DAR era vorba de pus lapte de mama in caz de conjunctivita. Nu stiu alte lucruri de tratat asa. SI nici de conjunctivita nu as baga mana in foc. Cert e ca am mai auzit.... Ai PM monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
EU ZIC CA A TRAS CURENT...CA,CONJUNCTIVITA SE IA DACA STAI IN LOCURI MIZERE...NU SE IA DIN AER...
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
Andrecluj spune:
Am uitat sa o felicit pe Alinutza , sa iti traiasca bebe David, sa fie sanatos. Am avut senzatia ca daca am trecut-o pe panou am si felicitat-o Floricik si Cristina Boc (scuze daca gresesc), povesteati despre statul in pat. Statul in pat = mers la shushu si atat. Fara plimbare, fara gatit, fara nika, stat pe stanga pana plangeti, apoi aveti voie 5 minute pe dreapta. Si credeti-ma ca nu e imposibil, nici usor. 36+ Chiara Ada
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Am uitat sa o felicit pe Alinutza , sa iti traiasca bebe David, sa fie sanatos. Am avut senzatia ca daca am trecut-o pe panou am si felicitat-o Floricik si Cristina Boc (scuze daca gresesc), povesteati despre statul in pat. Statul in pat = mers la shushu si atat. Fara plimbare, fara gatit, fara nika, stat pe stanga pana plangeti, apoi aveti voie 5 minute pe dreapta. Si credeti-ma ca nu e imposibil, nici usor. 36+ Chiara Ada |
CARE E TREABA CU STATUL PE STANGA SI NU PE DREAPTA..CA EU NU AM INTLES...SI DOC MEA A ZIS AL FEL...
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI