Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 16
magdaz_ina spune:
Daca ne uitam la lista bebici/gravidute vedem ca baieteii au fost mai grabiti si in "asteptare" avem mai multe fetite. In curand vom schimba la preponderent roz. ![]()
_
Magda
saptamana 35 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina Daca ne uitam la lista bebici/gravidute vedem ca baieteii au fost mai grabiti si in "asteptare" avem mai multe fetite. In curand vom schimba la preponderent roz. _ Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006AMR-ul in scadere ![]() |
Da,asa este.
Dar la inceput au fost anuntati mai mult baietei,fetite mai putine
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin
crissa13 spune:
Felicitari Evy!!! Sa iti traiasca puisorul, sa fie sanatos, sa va bucurati de el!
Desi mai am de asteptat cateva saptamani pana nasc, am inceput sa caut medic pediatru pt bebe si momentan nu sunt multumita de nici unul. Mai ales ca eu locuiesc in Navodari, un oras langa C-ta si aici nu sunt foarte multe optiuni
.
Lorelix curaj, avem pregatite agitatele pt tine, in foarte putin timp o sa ai bebelul in brate!
Eu am reusit sa fac o salata orientala pt ptima data in viata mea, si zic eu ca a iesit buna. Nu stiu sa gatesc,![]()
dar incep sa experimentez, maine vreau sa fac o ciorbita de pasare, sper sa imi iasa
. Buna e o soacra la casa omului (asta in cazul meu - sunt o fericita. Am cea mai buna soacra.)
34 
mihamora spune:
Ramonika - multumesc
Si eu am avut anestezie totala data trecuta, si ma gandeam de data astasa experimentez alta, dar sa vedem ce zice anestezista.
Lalu - da, poate ne vedem la spital, multumesc 
Felicitari Diana R!!!! Sa fii sanatoasa Teodora!!!
Camy -multumesc frumos de raspuns
Eu zic ca e normal sa stea si treaz ceva timp, iar cu voma si mie imi e tare frica si pentru asta il puneam numai pe parti sa doarma , mai ales cand nu eram in camera.
Roxyaly -bafta pe luni! Si eu tot luni cred ca o sa nasc pe bebe Mateo.
Ionela -merci
Multumim de informatii, credca tot anestezie totala e mai bine pt mine.
Strumphy - la starea civila trebuie sa mergi pentru livret.
Tiusca - felicitari pentru alaptat! Ma bucur ca bebe creste binecu lapticul tau 
Evy - felicitari si refacere rapida! Bineai venit bebe frumos!
Shtefhy - da, luni cred ca e ziua. Nu a venit inca tati, vine la sf lunii. La mine e problema ca nu vrea Domi sa doarma la bunici, cred ca or sa doarma bunicii la noi , poate o sa ii fie lui mai usor...sper sa fie bine si noi sa nu stam mai mult de 3 zile in spital.
Magda - am folosit absorbante dupa primele 2-3 zile.
Lorelix- mult curaj si rabdare, imi parerau ca esti dezamagita 
Michelle
37 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
ionelamaria spune:
Felicitari Evy!!!
Bun venit bebe de Evy!
curaj Lorelix!!
Mihamora, imi pare rau ca tati nu a ajuns inca.... e greu asa
. Iar despre anestezie... gasesti sigur cea mai buna varianta impreuna cu medicul tau
. Si pt Domi
sa stea cumintel cu bunicii si sa o astepte pe mami
36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 15 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
miany75 spune:
buna,mamici si burtici!!
noi am fost azi la pediatru si ne-a felicitat ca am pus bine in greutate..avem 3200 si 54 cm ..
apropo de dr.pediatru,la noi a venit la 2 zile dupa ce l-am inscris...a fost tare draguta...om vedea cum va fi pe viitor...
FELICITARI EVY,SIMONA! SA FIE SANATOSI PUIUTII SI VOI LA FEL !!
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
andrutza spune:
Fetelor, azi la spital am dat de o moasa pe care o iubesc !!!! Pe bune, n-a vorbit ea mult, dar cu folos.
Eu, jenata, a doua oara tot la ea, ii spun: cred ca v-ati plictisit de mine. Ea: stai linistita, sunt fete care vin si de doua ori pe zi
. Ai dureri? Eu: nu am asa mari, dar am implinit termenul si se pare ca si copilul e mare... Ea: primul cat a avut? Eu: 3,900. Ea: stai linistita, daca au iesit 3,900, ies si 4 kg si ceva, nu-ti face griji... dupa care imi palpeaza burta: n-are mai mult de 4 kg, iti spun eu 
Plus super draguta, am avut si eu o contractie mai intensa si mi-o lauda, mi-a spus ca sunt pe drumul cel bun.
Medicul de garda a spus ca s-a mai deschis colul, ca intr-adevar contractiile sunt mai puternice, semn ca se apropie, asa ca se poate intampla oricand.
Sambata ma duc din nou, ca sa nu ma uite lumea pe-acolo
Sa raman nu se punea problema, spitalul e arhiplin, v-a spus deja Lorelix. Asa ca noi astea care n-avem noroc de contractii de la Doamne Doamne in termen, mai asteptam...
Felicitari la toate mamicutele noi, sa aveti bebei sanatosi si frumosi !!!!
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si
40+ Daniel Stefan
miany75 spune:
ANDRUTZA tinem pumnii sa scapati cat mai repede si cu bine!!

miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
My_Lady0091 spune:
fete am fost la control....pe scurt...
am sarcina mai avansata cu 2 saptamani...cu dpn pe 28 nov... si urmatoarele date:
-sarcina monofetala, prezentatie craniana...;
-DBP,94 mm, 38 sapt. si 6 zile;
-FL, 73 mm, 37 sapt. plus 1 zi;
-AC,332 mm, 37 sapt. plus 2 zile;
-LA cantitate normala;
-placenta fundica gr.I.-II
-MCF,MAF, prezente;
-DPN-28 NOV;
-VS-37 SAPT SI 5 ZILE;
-GR,3235 GR.
....DECI FETE OARE SA FIE ASA...CA EU AM FOST LA 4D...NU LA DOC MEA...LA UN CABINET, ALTUL..SA FI GRESIT DOC MEA?
MI-E FRICA NU MA ASTEPTAM LA NOIEMBRIE...CI LA DECEMBRIE...TREMUR...CE SA FAC?

DATI-MI SI MIE O PARERE...

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

shtephy spune:
Miany felicitari pentru Davidut,mancaciosul lui mami

Camy si eu la Stefi eram foarte stresata sa nu vomite si sa se inece in somn,regurgita uneori si pe nasuc ,imi era tare teama.Dar e perfect normal...il lasam ca si Mihamora usor intr-o parte cand dormea.
Andrutza sunt sigura ca mai e tare putin.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
36+
Iustin