Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 17
Lalu_79 spune:
Ionela, spuneai ca inca nu ai facut rost de oxitocina....Am auzit ca o proaspata mamica din Iasi a ramas cu 2 fiole....nu stiu in conditii le da.
38+ 
monis5 spune:
FELICITARI EVY!!! Sa va traisca, sa va bucurati de el!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
mihamora spune:
Ionela - ma consolez cu faptul ca e carantina si oricum nu ar putea sta langa mine, si cu faptul ca la sf lunii ajunge. Data trecuta au asistat la nastere si mama si sotul, apoi au mai stat putin cu mine la reanimare si de a 2a zi m-am mutat in salon cu bebe si mama a stat cu mine noaptea si ziua sotul, nu chiar toata ziua, dar cam asa faceau. Asa ca de data asta s-ar putea sa nu se mai poata lucrul asta.
Daca era tati acasa ar fi fost mult mai usor pt Domi, ca e disperat dupa el.
Cu Domi sper sa se rezolve si sa nu fie f rau afectat de lipsa mea, acum i-am zis ca daca pleaca mami la spital sa il aduca pe Mateo, el sta cu buna Mati? Si a zis ca "da, mami vine repede"![]()
Miany - felicitari pentru greutatea lui bebe!
Andrutza - bafta! In curand vine bebe!!! Eu zic sa incerci ceaiuri care provoaca contractii![]()
My Lady - e posibil sa fie asa, dar nu e nimic de speriat, si al meu bebee mai mare cu o saptamana. Te obisnuiesti cu ideea de nov.
Shtephy - Cu cine sta Shtephy cat esti la spital, cu tati?
Michelle
37 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
andrutza spune:
Mihamora, ce ceaiuri sunt alea? Ceaiuri chiar n-am incercat... ![]()

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si
40+ Daniel Stefan
monis5 spune:
Lorelix - tinem pumnii si maine 
Camy - incet - incet... eu zic ca e normal sa stea treaz. Eu incerc sa-l si tin ziua cat mai mult treaz ca sa bage noaptea cu somnic. Cu foamea si eu sunt la fel
. Ai grija 
crissa - bafta la gasit medic. E o mare piatra de hotar asta cu pediatrul bun in RO, din pacate
. Si spor la gatit
.
Miha - imi pare rau ca tati nu e cu voi 
. Dar mai e putin pana vine si pana atunci vor veni evenimente intense 

Miany - sa-ti traisca flacaul mare!!
si pt el 
Andrutza - spor la contractii. Hai ca agitatele tale au febra musculara de la jocul de glezne de acuma...
trebuie sa le dezlantuim. 
Noi suntem bine, il astteptam pe tati sa vina sa facem baita feciorului

Pupam burtici si pitici 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
crissa13 spune:
miany75 felicitari pt luarea in greutate!! ce bine ca ai gasit un pediatru bun. ![]()
andrutza esti pe drumul cel bun, inca putin si vine bebe 
My_Lady0091 curaj, o sa iti tii puiul mai repede in brate.
34 
ionelamaria spune:
My Lady, nu are nicio treaba Dpn-ul real cu cel de la eco... stai linistita.... bebe are varsta egalu cu cea de la UM dpdv al maturarii . E bine ca DPN dupa eco sa fie apropiat de DPN dupa UM fiindca asta arata o dezvoltare normala. La mine dupa UM aam DPN 4 dec... iar dupa ultima eco am 17 nov... dar nici nu s-a luat in calcul 17 nov fiindca inseamna 37 sapt si 4 zile... deci pana nu are bebe macar 38( dupa UM) implinite nu fac nici provocare . Bebe e putin mai mare la tine... asta e tot ce ai aflat tu de la eco .... si e bine dezvoltat... placenta e ok ... lichid suficient... Nu te alarma... DPN se calculeaza pt nastere numai dupa UM
Bebe meu avea pe 5 nov 38 sapt si 2 zile dupa eco... si dr a spus ca sa nu ma iau dupa asta... ca pana nu are macar 38 dupa UM pot aparea probleme de respiratie... si sa stau cuminte sa nu o plang apoi pe ea ca bebe are nevoie de ajutor sa respire( am fost coerenta?)
Lalu, ms... si de ea cum dau?
mihamora, bafta cu Domi sa nu sufere in lipsa ta....
36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 15 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
dragonitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina |
Eu stiu de la o prietena care a nascut prin cezariana ca nu curge nici mai mult nici mai putin sange decat la menstruatia obisnuita. Asta pentru ca se aspira sangele din uter atunci cand se face operatia. Deci cred ca merge sa folosesti tampoane obisnuite din magazin.
37+
cristina_boc spune:
My Lady, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Prietena mea (care a nascut azi) a avut sarcina mai mare cu 3 sapt. inca din luna a 6a, placenta era matura, bb mare etc. Medicul i-a zis ca cu toate astea ar trebui sa duca sarcina cat mai mult. A nascut azi un bb de 3850 g, prin cezariana la 37s6z.
CRIS
35+ ,
Andrei Cristian
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria My Lady, nu are nicio treaba Dpn-ul real cu cel de la eco... stai linistita.... bebe are varsta egalu cu cea de la UM dpdv al maturarii . E bine ca DPN dupa eco sa fie apropiat de DPN dupa UM fiindca asta arata o dezvoltare normala. La mine dupa UM aam DPN 4 dec... iar dupa ultima eco am 17 nov... dar nici nu s-a luat in calcul 17 nov fiindca inseamna 37 sapt si 4 zile... deci pana nu are bebe macar 38( dupa UM) implinite nu fac nici provocare . Bebe e putin mai mare la tine... asta e tot ce ai aflat tu de la eco .... si e bine dezvoltat... placenta e ok ... lichid suficient... Nu te alarma... DPN se calculeaza pt nastere numai dupa UM Bebe meu avea pe 5 nov 38 sapt si 2 zile dupa eco... si dr a spus ca sa nu ma iau dupa asta... ca pana nu are macar 38 dupa UM pot aparea probleme de respiratie... si sa stau cuminte sa nu o plang apoi pe ea ca bebe are nevoie de ajutor sa respire( am fost coerenta?) Lalu, ms... si de ea cum dau? mihamora, bafta cu Domi sa nu sufere in lipsa ta.... 36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 15 zile) Mihneaaniversarea nuntii POZE |
ionela eu am inteles ce zici..dar la mine burtica e lasata
si ma si doare ca la menstruatie in special seara....eu nu am avut menstruatia regulata..adica la 28 zie fix niciodata..si intotdeauna ma durea burta si curgeau valuri din mine...la ultima menstruatie mi-a curs 2 zile....putin..si nu m-a durut nimic...si doc asta de azi a spus ca e posibil ca sarcina sa fi fost peste UM, e posibil scumpo???

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice