Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

DIANA R., EVY Multe multe felicitari, sa aveti parte de copii buni si sanatosi! 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bine ai venit bebe de Evy! Mami refacere rapida!

37+ cu Natalia Maria AMR 4 zile sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laurairina eu cred ca doar acum la inceput ar sta rechinuta numai la san, probabil nici nu suge continuu,se mai odihneste ,mai pupa tzitzica in loc sa suga .In cateva zile va suge viguros si se va satura mai repede.Dar tot parerea mea ,nu cred ca ar trebui sa stai nici acum cu ochii pe ceas ,stimuleaz-o eventual sa nu stea degeaba cu sanul in gurita.
Sa nu uit...bravo pentru minus 11.Deja ma roade invidia. fetele frumoase.

Ramonika imi pare rau te simti asa de rau ,cred ca Ruxandra va iesi direct cu codite ,Iusti al meu cred ca va fi cheliuta.

Raluci bravo sa sunteti acasa ,mancaciosi si frumosi.

Mihamora deci gata,luni e ziua cea mare.Tinem pumnii.A venit tati acasa?Eu parca nu sunt pregatita sa stau internata ,adica sa fiu departe de Stefita.

Lidia deci esti nasha innascuta ,bravo

Roxyaly bravo ca e bine piticutul.Mai prinde puteri pana luni la mami in burtica

Camy_pus nu am auzit numai lucruri bune despre un anumit pediatru din Bv ,poate doar de Preda ,dar nu stiu daca vine acasa si e cam rece,nu prea comunicativ.Stiu ca are cabinet la Santevie dar cred ca doar de doua ori pe sapt.Pana la urma vad ca a venit pediatra aleasa de voi, a zis ceva,a avut vreun motiv serios de a iantarziat atatea zile?

Tiusca bravo,felicitari si tie si piticutului.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu l-am inscris pe Danut la un pediatru dar nici macar nu s-a pus problema sa vina acasa. Noroc cu neonatologa care a venit ca in baza pediatrei.... Deja ma bate gandul sa o schimb.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Evy!!!Bun venit cavalerului tau!!!Sa fie sanatos ,sa creasca mare si sa aiba numai zile fericite alaturi de mami si tati care au facut mari eforturi sa il tina in brate!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, Evy! !

Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

FETELOR, INCA NU AM NASCUT..NU SUNT LOCURI IN MATERNITATE..
POATE IN ALTA ZI!
VA VOI TINE LA CURENT..PANA ATUNCI SUNT TARE DEPRIMATA!

LORELIX
DANIEL 39/ 5 zile +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buuuuuuuuun...am gasit iar un ragaz..nu mai stiu nici ce ora este, nici nimic ..m-au terminat colicii astia..
Pt fetele care mai au copii, al meu a inceput sa stea si treaz cateva ore, e normal??????? Darius nu statea cu ochii in tavan...dormea 3 ore, se trezea, il schimbam, ii dadeam sa pape si iar somn...Flavius nu frate, pana nu inspecteaza totul in jur, nu se lasa..

Plus..ca vomita....nu suport deloc treaba asta...ma face s fiu cu ochii in 4...in alerta mai mereu...parca imi e teama acum sa nu verse si sa se inece cat timp el doarme si poate eu nu sunt cu el in camera

Ionelamaria eu pt colici am de la ERBA VITA, colic baby...pare sa fie ok....acum vedem mai tarziu...

Evy sa-ti traiasca copilasul, recuperare rapida pt tine...si te asteptam acasa curand

RamonaC mai stie cineva ceva de ea???? Sper ca Dominic sa fie bine!

Stephy of...medicii astia, pana la urma a venit dna dr, a zis ca are 2 cabinete si e f aglomerata...mmhhh...nu stiu ce sa zic...se pare ca nu prea are timp...dar mi-a dat nr ei de tel, mi-a zis sa merg la control la sf lunii, sa o sun inainte si sa intru in fata...
Nu stiu..sa vedem cum o sa fie pe parcurs..sper sa nu avem nevoie de ea...Doamne Ajuta!

...mie mi-e somn...si am o foame in mine, ceva de speriat....vreau s ama abtin, dar in acelasi timp vreau sa am laptic...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

FETELOR, INCA NU AM NASCUT..NU SUNT LOCURI IN MATERNITATE..
POATE IN ALTA ZI!
VA VOI TINE LA CURENT..PANA ATUNCI SUNT TARE DEPRIMATA!

LORELIX
DANIEL 39/ 5 zile +
sa fie SANATOS!

calm si curaj....mai e putin..o sa nasti tu pana la urma...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

O intrebare pt. mamicile cu cezariana, unde nu se pune problema vindecarii unei rani "locale": ati putut sa renuntati la vata in favoarea unor absorbante super-super-super de noapte?(si care au fost acestea?)
Am preluat ideea de la subiectul cu "bagajul pt. spital", unde spunea cineva ca s-a descurcat fara clasica vata.

_
Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput