Bobocei de sept-oct 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ange, imi pare rau de Crina, ca e bolnavioara si nu puteti sa va odihniti! uf, sper sa ii treaca cat mai repede, sa dormi si tu, ca tare rau e altfel... a cata zi de tratament sunteti?

hunii sunt ceva mai bine... indraznesc sa sper ca sunt mai putini muci (nu-i mai sterg la nas din minut in minut, ci cam o data la juma' de ora... tot e ceva). dar n-au facut febra deloc, nu tusesc decat daca se ineaca cu mucuti, papa bine de tot si sunt vioi. cu somnul stam mai rau, se cam ineaca si nu se pot odihni, mai ales ziua, iar seara nu adorm neam, poate chiar de la prea multa agitatie si oboseala... dar om trece noi si peste asta! sunt in a 3-a zi de oscillo + zyrtec + vit C + colargol. si sucuri de citrice la greu, atat cat vor sa bea, adica putin.

dya, bravooo, ma bucur ca a papat Andrei asa de bine! s-o tineti tot asa! auzi, eu inteleg ca aveti 16 dinti, dar chiar asa, papa ca un copil, nu ca un bebe? adica papa singur bucatele, inteleg? ai mei nu sunt prieteni cu finger foods, decat biscuiti si covrigei. painica mai papa cateva bucatele, dar nu se servesc singuri, tre' sa le dau tot eu in gurita. ieri le-am dat o felie de cartof facut la cuptor si nu stiau ce sa faca cu el. l-au plimbat pe tavita si apoi l-au aruncat pe jos... e drept ca le-am dat dupa ce papasera un castronel plin si erau satuli.
eu nu le dau sunca, am mai zis, nu vreau sa fie prieteni cu mezelurile, chiar daca eu sunt. da' zi-mi si mie, de ce sunca? fara suparare, bine? tu stii ca-mi esti draga tare...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Sanatate multa puilor!!
Nerantula, multumesc pt explicatiile ulterioare, credeam ca cititul pe fuga m-a facut sa fac o gafa
CD - nu am vrut sa-i formez eu acest reflex...si nici nu cred ca as fi reusit la aceasta varsta daca mi-as fi propus....dar pur si simplu probabil ca schimbarea locului si a rutinei zilnice a dus la acest rezultat....a facut seara cand a primit acel lucru familiar...olita
Dya - cu mancarea se pare ca ati rezolvat treaba...cum mai sunteti cu mersul?
Intrebare - in cat timp cresc maselele? Prima masea a lui Mark a spart acum 2 luni si nici acum nu e completa....intre timp au spart si celelalte 3 care au cate un coltisor...
Ieri a profitat de vremea frumoasa si ne-am plimbat mai mult pe afara...Azi...astept sa se trezeasca...sper sa nu inceapa sa ploua intre timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Rox, ce dulce e soricelul cu trollerul lui cu tot . Da' vad ca se ia si se duce, n-are treaba, asa e si Carla afara, trebuie mereu sa fiu dupa ea. In casa in schimb numai lipita de mine sta.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna imi pare tare rau de noaptea avuta Multa sanatate printesei

Luminita mami esti tare de tot Zau ca de multe ori cand ma simt obosita si cred ca nu mai pot , ma gandesc la tine si imi revin imediat

Anca asa face afara , nu sta locului o clipa Alerg dupa el in tot parcul....bine ca e mic (parcul) .... In schimb in casa, a inceput de vreo 3 zile sa se joace si singurel Sta cu jucariile lui cate o jumatate de ora Iar noi ne uitam la el si ne amuzam de el cum isi face de lucru si vorbeste pe limba lui cu jucariile

Am vrut sa mai scriu ceva.....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi da Andrei e fan bucatele ii pun pe farfurie bucatele de paine cu branzica si rosii langa, el le ia si le papa singur eu doar ma uit la el.Daca ii dau eu nu sunt asa de buneEl ar cam vrea sa pape singur tot ia cu lingurita si baga in gurita etc si chiar ii reuseste de multe ori.Ah si am uitat el e fan paine astept indemnizatia si dau fuguta sa iau o masina de facut paine sa ii prepar eu acasa ca nu are atitia aditivi.Off chiar acum am verificat si nu au intrat banii(intrau in 10).De ce sunca?Nu ma supar si iti si raspund.Din cauza ca Andrei nu vrea carne deloc am cautat o sunca cat mai naturala si am gasit sunca de vita al carei mod de preparare mi s-a parut mie mai ok am luat de la cineva particular.Vreau sa incerc sa ii prepar si eu acasa un fel de sunca sunt in cautare de ceva retete.
Xor cu mersul suntem tot asa adica 2-3 pasi singur sau chiar mai multi daca il tin de bluza din spate dar cand isi da seama ca e singur isi da drumul in 4 labe si dispare

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Babytza e tare dulce soricelul.
Xor si la Andrei a durat mult pana a crescut de tot o masea cam 1 luna , o luna si ceva.Ah si am uitat sa intreb voi cum sunteti cu mersul.Si sa stii ca nu te uit nu mi-ai spus si mie reteta cu soacra.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza DAVID ESTE GHITZA A LU CLEO???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, multumesc! nici peste nu vrea mofturiciul?

babytza, soricelul scolarel e super, super tare!
ai mei inca nu trag diverse dupa ei.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babytza DAVID ESTE GHITZA A LU CLEO???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Diana

Mergi la inceput