Bobocei de sept-oct 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 6
dyanira spune:
Lumi 5 ore legate asa daMa bucur ca te-ai putut si tu odihni ca tare greu mai e la tine cu 2.Chiar ma gandeam aseara ca probabil hunii nu se trezesc amandoi deodata si cum adoarme unul se trezeste celalalt si tot asa.Si ma intrebam Da Lumi cand mai doarme???Meriti o medalie pt ca mai rezisti.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Claudinna ai reusit sa descoperi de unde putea lua rujeola????Si chiar e de mirare ca am inteles ca vaccinul protejeaza vreo 5 ani.Offf inseamna ca le-am cam facut degeaba
Diana
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Lumi 5 ore legate asa daMa bucur ca te-ai putut si tu odihni ca tare greu mai e la tine cu 2.Chiar ma gandeam aseara ca probabil hunii nu se trezesc amandoi deodata si cum adoarme unul se trezeste celalalt si tot asa.Si ma intrebam Da Lumi cand mai doarme???Meriti o medalie pt ca mai rezisti. |
dya, asa e, nu se trezesc amandoi odata, fac cu randul, cand unul, cand celalalt, parca se vorbesc. rezultatul e ca eu dorm ff putin. da' azi noapte a fost chiar ok, desi ne-am chinuit sa ii adormim... au extrem de multa energie, poate si pentru ca nu au iesit afara de 2 zile... oricum, mucisorii sunt o idee mai putini, acum dorm si vad ca respira ceva mai bine, sper sa scapam cat mai repede.
pupici
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Ce dumnezeu sa fie cu febra asa de mare?!?! |
VIROZA. De obicei astea merg cu febra asa mare, peste 40 garde, cu debut brusc. Infectiile bacteriene evolueaza de obicei cu febra mai redusa, in jur de 38 grade.
Imi pare rau de voi, Lala si Ada, ca iar ati facut noapte alba stand la capataiul puiutilor bolnavi.
Sa va faceti bine cat mai repede!
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
andy.p spune:
Buna dimineata..noi am avut o nopate destul de k,e inca infundata,ies mucii daca ii aspir,am intelesc ca nici asa nu e bine,mai sa curga ca altfel se aduna pe acolo si e mai rau.Scaune tot dese si moi,nu apoase.
Dya,Oana,Babytza,Cristina,Ramo,Alina
Lala,Ada multa sanatate puilor si multa putere.
Laviniava
Lumi ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti
Claudinna noah m-ai dat gata...atunci la ce naiba am mai facut vaccinul?Ma bucur ca sunteti mai bine
Anca felicitari ptr canin.
Nocom off ce noapte ati avut iar
Carlad-ne ajuta sa fie bine.
Andy_g asa da
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy_galro spune:
dya sa stii ca e prima noapte cand doarme asa multe ore legate....in general sunt maxim-maxim 4 ore: deci adoarme pe la 10 si se trezeste o data in jur de ora 2 si inca o data in jur de ora 6(ambele treziri pentru lapte) si apoi mai doarme pana la 8 maxim 9...cam asta e programul nostru...el se foieste mult pana adoarme dupa aceea se mai foieste dar nu chiar asa de mult.
laura
tzitziri spune:
Ada,Lala, multa sanatate puiutilor si voua multa rabdare....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
dyanira spune:
Sunt tare happy
Andrei a papat tare bine acum la micul dejun: 2 felii de paine de dimensiunea unei palme cu branzica Almette si cu cate o feliuta de sunca de pui (voi le dati sunca banuiesc ca nu) si o rosie plus un iaurt de 150 g cu 2 linguri de cereale in el.
Diana
anca81 spune:
Babytza, nu sta o clipa locului, ba deschide dulapurile si scoate chestii afara, ba scotoceste prin gunoi, ba aduce toti pantofii din hol si ii insira in living (mai linge si cate o talpa din cand in cand), daca las usa deschisa la balcon iese afara, daca ma duc la baie e mereu dupa mine. Nu ne plictisim deloc, adica eu nu ma plictisesc, ea vrea mereu chestii noi.
A mancat bine dimineata - un mango, o banana mica si 3 biscuiti (ne plac Balocco Novellini cu miere - mai ales mie ).
tuturor.
Pentru cine doreste costume de ski pentru pitici, dulapiorul Carlei e aici
Anca & Carla (13.08.2008)
angelynna82 spune:
Neatza, mai pe la pranz si de la noi
Dau multa cafea, am avut ultimele doua nopti cu nspe mii de treziri si plansete
Lavida si Crina papa oua fierte, ii plac foarte mult
Irina sa va fie de bine achizitiile ici multi
Lala multa sanatate puiutelor
CD super tare Mikul tau cu gardul
Babymom fericit-o cu doar o singura trezire , lui Victor
Joy cu intarziere din partea noastra
Lumi cum se mai simt hunii?
Oana ma bucur ca lucrurile evolueaza spre bine
Nocom felicitari pentru bilant si sper ca nu ati facut reactie la vaccin
Claudinna ma bucur tare mult ca se simte mai bine Razvan
Mina , numai bine pui mic
Nikolici Karinutza, dulce foc
Laura un mare si capul sus mami
Cristina nietz atatea ore de somn
Ada uofff si Radu acum, multa sanatate mami si putere
Carla imi pare rau sa aud vesti triste , ne sa fie totul bine
Anca multam de cafea , noi inca asteptam caninul mult visat
Lala offf ce noapte si cat de ingrzitor e sa iti vezi copilul asa , azi cum mai e Alice?
Dya sa o tina tot asa Andrei cu papa
Crina face febra aproape de 39, tuseste la fel si e mucioasa….in ultimele nopti nu pot spune ca am dormit…numai in urlete s-a trezit normal ca si peste zi e la fel , dr a zis sa o tin 3 zile pe oscilo plus celelalte medicamente....panadol, nurofen si stodal
revin
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam