Bobocei de sept-oct 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi pestele e yack tare la el...Si noi cumparam des ca noua ne place.Am incercat sa-i dau pastrav doar facut pe gratar sau fiert cu legume nu a vrut nicicum.E drept ca nu i-am dat din ala prajit in ou cum facem pt noi.Tu cum le dai peste???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Noi de abia am venit din vizita de la Harri a lu Cristinescu, unde s-a jucat picea cu tot ce i-a nimerit in mana.
Mama cate jucarii poate avea Harri...clar mergem la cumparat arsenal.
Cert este ca in drum spre casa a adormit in scaun si am luat o- imbracat-o in masina si am adus-o sac de cartofi in casa, fara sa se trezeasca...e epuizata, MAI VREM SA NE JUCAM ASA!Multumim Harri!
Cred ca este un mod de intarcare...nu tu tzitzi la adormeala, ci oboseala de la jocutza, nu stiu ce o sa-i zic cand s-o trezi noaptea si o vrea laptic de tzitzic.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, noi (adica hunii) papam salau si pastrav, fie la gratar, fie la cuptor cu legume. nu pane, nu prajit.
nush ce sa zic de mofturiciu' tau... cred ca ti-e tare greu...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Claudinna ai reusit sa descoperi de unde putea lua rujeola????Si chiar e de mirare ca am inteles ca vaccinul protejeaza vreo 5 ani.Offf inseamna ca le-am cam facut degeaba

Diana

Infailibilele vaccinuri! Pfiu! Vedeti ca nu e decat o mare sforaiala...

Laura, salutare! Esti cam scumpa la vorba in ultima vreme . Hai cu vesti-povesti despre voi.

Dya, da' a mancat Andreiutu' tau... cat un dinozaur!! Unde a-ncaput frate in el atata?! Sa stii ca si eu i-am dat lui Victor sunca/muschi file de porc cand era asa mic, pt. ca nu manca deloc carne. Si cu Dragos am tentat, dar lui nu-i plac mezelurile - prefera carnea fiarta, ceea ce e mult mai OK.

Ange, multam de urare! Imi pare rau ca si Crina ta e bolnavioara si mucoasa. Va doresc sa se faca bine cat mai repede!

Sanatate si hunilor!

Xor, se pare ca eu am inteles gresit si nu pt. ca as fi citit in graba, ci pt. ca mintea mea a refuzat sa accepte o asa enormitate! sa nu te superi pe mine, da?

Babytza, ce dragut e soricelul tau cu ghizdanul mai mare ca el!! Si cum iti face cu manuta!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Dragos abia acum isi face primul somn al zilei. Nu stiu cum rezista asa mult in unele zile, iar in altele doarme la doar o ora dupa ce s-a trezit de dimineata.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

vorbeati de renuntatul la suzeta: noi nu avem suzeta dar am primit pe mail un articol interesant:

Cum il convingi sa renunte la suzeta

In primul rand, nu se face o drama din faptul ca micutul sta cu suzeta in gurita, desi are aproape doi anisori. Nu-l obliga sa renunte la ea. Va fi si mai indarjit s-o pastreze. Nu incerca sa-l faci de rusine fata de alte mamici, parandu-l ca inca mai adoarme cu suzeta. Renuntarea la suzeta trebuie sa fie extrem de naturala. Micutul trebuie sa renunte din proprie vointa. Incearca sa anticipezi momentele in care puiul vrea suzeta si ofera-i altceva in schimb
Nu uita! Poate fi traumatizant pentru micut sa nu-i mai dai dintr-o data suzeta. Pentru el suzeta este un obiect care-i aduce siguranta. Iata cateva trucuri de mare succes.

• Fara plictiseala. Daca stai la coada sa-ti platesi telefonul si il uiti pe micut in carucior, fireste ca, de plictiseala, va dori sa faca ceva ce ii creeaza confort, adica sa stea cu suzeta in gurita. Iata ce poti face: Fie ii dai o carticica pe care sa o rasfoiasca, fie stai de vorba cu el, tinandu-l astfel ocupat. Doar stii ca un zambet de-al tau valoreaza atat de mult pentru prichindel!
• Sa simta siguranta. Ori de cate ori puiul se simte in pericol, va dori suzeta. Ea il linisteste si-i ofeta siguranta. Tot siguranta insa ii ofera si o imbratisare a ta sau un pupic. Daca i le vei oferi, va uita de suzeta.
• Inainte de culcare, citeste-i micutului o poveste si mangaie-l pana adoarme. Placerea de a te sti langa el il va face sa uite de suzeta. Fireste ca acest lucru nu se va intampla din prima seara. Dar obiceiul de a te sti langa el il va determina sa renunte la suzeta.
• Atunci cand incepe sa planga, incearca sa-l linistesti in alt fel decat punandu-i suzeta in gurita. Chiar daca este foarte comod, nu-l vei ajuta sa renunte la ea. Aceasta trebuie sa fie ultima metoda de consolare.
• Nu-i pune suzeta in gurita din initiativa ta. Daca puiul este linistit, se joaca, asteapta sa pape sau este aproape adormit, fa-te ca uiti de suzeta. Este foarte posibil ca nazdravanul sa uite si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lavinia, se poate decalota puiul fara interventia mea prea mare? E a 2 zi cand nu ma lasa sa ma uit, e rosie si plange cand face pishu.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Lumi da e greu ca e tare mofturos in schimb ce ii place (lactate, fructe, rosii si supe sau ciorbe) papa in cantitati mari.Uraste carnea, cartofii si mamaliga.
Babymom tocmai de aia am ales sa ii dau si eu sunca ca nu papa carne neam de nici un fel si in nici un fel preparata.Eh a mancat cat un dinozaur piticelu meu da e si mare daca stau sa ma uit la el are 13 kg deci cred ca are unde incape si oricum paine, branza si rosiile sunt favoritele lui ar manca cu nemiluita.

Diana

Mergi la inceput

Nikoliciule ne-ai facut invidoase cu jucariile.Hai te rog da si tu din casa si spune-ne ce jucarii i-au placut Karinutzei.Ma bucur ca s-a jucat frumos, ce au mai crescut puii nostrii.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babytza DAVID ESTE GHITZA A LU CLEO???

Dya chiar ca a papat cat un dinozaur

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput