Bobocei de sept-oct 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana opreste oalele si iesi pe=-afara. Se poate si asa. Aia cu verde mai bine-o lasam asa. Era o metafora

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Ce e aia hinge?

edit: www.maclarenbaby.com/gb/component/option,com_wrapper/Itemid,98889681/lang,en/" target="_blank">de pe situl lor

b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mai fetele, ce-mi faceti, ma faceti sa rosesc de-a binelea! eu, mamica anului??? suna bine, biiine rau... (desi ma gandesc la mamicile cu gemeni care au si un copilas mai mare, de 4-5 anisori si ii cresc singurele... ele ce mamici or fi...??? deh, eu asa ma consolez, gandindu-ma ca se poate si asa!)

da', daca tot ma votati, vorba Dianei, io ce castig??

babytza, ramona, alina, bitza, anca, andy_g, nocom, laura, ratonel, dya, MULTUMESC! you made my day!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Ce e aia hinge?

edit: www.maclarenbaby.com/gb/component/option,com_wrapper/Itemid,98889681/lang,en/" target="_blank">de pe situl lor

b de la bebe, blog...

balama

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

asaaaa, acum neatza, everyone!

am avut o noapte excelenta, au adormit hunii pe la 21.30, cu mici treziri pana la 22.00, dupa care somn de voie pentru toti pana la 06.00. apoi papica de rigoare si iar somn de voie, pana la 08.30. asa da!
de dimineata insa au fost si sunt cam maraiti din cauza de muci si au dormit doar o jumatate de ora.... in rest, la fel de multi muci pe care ii urasc

nocom, wow, ce i-a trecut baiatului prin cap... si tu, mami, cata prezenta de spirit! te felicit, ai reactionat ca la carte!

xor, multumesc ca te gandesti la noi!

alina, comprese cu rivanol, la noi a ajutat in cazuri asemanatoare. daca nu trece in 48 ore, mergi la medic sau macar suna-l ptr un sfat.

niko, bietul catel...... imi pare rau, rau... din pacate, se mai intampla si astfel de lucruri....
cat priveste jucariile, si hunii sunt incantati de cercurile care se baga pe batz, dar si de baloanele cu sapun. exact cum spui, sa ne vada pe noi cum suflam sa iasa baloanele. n-o sa le iau masina de facut bule, ca in secunda doi e cu fundu' in sus si se varsa tot lichidul...

lidia, mi-e dor de voi!!! cum merge invatatul?
sanatate multa Izabelei!

ramo, votat!

cosmy, Doamne ajuta sa scada febra si sa nu apara alte efecte! multi pentru voi!

claudinna ursuletul i tedyy il are Mihnea de Paula. si eu zic ca e cam devreme pentru el, il am in vedere pentru la anul.
despre comportamentul lui Ravzan, eu cred ca e doar o etapa, si/sau poate nu si-a revenit dupa boala, de asta simte nevoia de a fi luat in brate mereu. cat despre cealalta situatie, nu stiu daca e o solutie sa-l lasi in pace, chiar daca inceteaza. eu zic sa continui cu explicatiile, sigur sigur intelege si ti-o va arata la un moment dat. eu asa incerc sa procedez cu ai mei cand se incapataneaza sa obtina ceva. de lvoit nu s-au lovit niciodata singuri. (doar unul pe altul). si nu se isterizeaza, par ca inteleg si se axeaza pe altceva fara plansete si isterii.

bitza, ce mi-ai facut cu soferul... ai reaprins dorinta, ca sa zic asa... cam renuntasem la idee... mai cercetez pana diseara si te anunt. am o lista intreaga de jucarii pe care vreau sa le cumpar si nush cum sa fac... te pup si-ti multumesc, te anunt!

diana, cum adica parerea ta nu conteaza?????? come on, ce-i cu tine?? afla ca pentru mine chiar conteaza prezenta si parerea ta pe acest forum, si sunt sigura ca nu sunt singura! asa ca, ia niste galbejiti si capul sus!

ratonel, uff, prin cate mai treceti... sper sa se rezolve cu bine, totul!

giuli, merci de pont!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi eu nu te votez mamica anului!!!CI TE VOTEZ MAMICA ANILOR 2008-2009!!!Tu stii ca am tot respectul pentru tine!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

mersi am vazut ntre timp. nu-mi dadeam seama unde vine balamaua aia de fapt

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ratonelu poate e prea tarziu, dar oricum vroiam sa-ti spun ca eu chiftele fac asa:

- toc carnea, apoi tot prin masina de tocata dau 1 cartof mare (zeama lasata de cartof o scurg, ca apoi ies chiftelele prea moi), 2 morcovi, 1 ceapa mare. Amestec totul, pun sare si piper, pun 1 ou, amestec bine apoi fac forma de chiftele, le trec prin faina si le prajesc.

Daca le faci pe gratar, nu le mai treci prin faina, le pui direct.

Sper sa-ti iasa delicioase!!!!

si ma abtin de la comentarii referitoare la copiii unchiului.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Neata!!!

Deci eu nu cred ca e sotul uneia dintre noi si nici partea incriminata in discutie eu cred ca e pur si simplu tot o femeie poate de prin zona.
Daca ilici va fi atat de onest incat sa isi divulge identitatea ne vom lamuri cine e.

Diana

sint perfect de acord cu tine. Nici eu nu cred ca un barbat ar sta sa citeasca tot ce debitam noi aici. Sa stii ca tu ar trebui sa fii votata la sectia mamici in actiune, detective de onoare.

Lumi, un vot si de la mine pt mamica anului.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi MULTUMESC.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput