Bobocei de sept-oct 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 18
dyanira spune:
Piolica multumesc pt votul tau.Sunt onorata sa fiu mamica in actiune.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Ramo, votat si ieri si azi.
pe Claudinna unde o votez? imi dati si mie link-ul, daca va e la indemina?
Mamica fericita de bebelina Elsa
claudinna spune:
piolica, e la semnatura mea
tr sa citesti postul de pe blog, ca sa vezi ce si cum
multumesc frumos tuturor!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Muuh spune:
dyanira hai mai cum sa nu conteze eu cu cine ma "impung" pe aici, doar ai vazut ca de citit te citesc.
babytza spune:
Lavinia help
ne-a iesit la urocultura ca avem bacilul E coli. peste 100 000 UFC/ml urina. Am dat cautare pe net, nu gasesc ceva sa inteleg ce este. Dr inca nu imi raspunde la tel. E nasol ? E grav ? De unde l-a luat ? Se transmite ?
Sa aiba vreo legatura prezenta acestui bacil cu lipsa poftei de mancare ?
Multumesc anticipat 

Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
Dya
...ia auzi,nu conteaza ce spui,ntz,ntz,chiar ca meriti bataie![]()
Claudinnavotat.
Carla cum au iesit chiftelele??
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
Babytza, eu stiu ca nu e asa grav.Uita-te putin si aici: http://www. copilul .ro/Infectia_cu_E_Coli-a2002-2952.html
LE:am avut si eu de vreo doua ori aceasta infectie care a aparut din cauza 'directiei de sters'.Adica dinspre spate spre fata->bacteria a migrat de unde nu facea probleme intr-o zona in care facea.Am luat antibiotic si s-a rezolvat.
Stiu ca sunt hulite antibioticele mai ales la copii asa mici dar nu stiu care este riscul de a convietui cu bacteria asta si de a nu trata in urina.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh dyanira hai mai cum sa nu conteze eu cu cine ma "impung" pe aici, doar ai vazut ca de citit te citesc. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Miruna ma faci sa ma simt importanta.De citit am vazut ca ma citesti.Si nu cred ca e vorba de impuns ci doar de faptul ca avem pareri diferite tare.
Oricum eu demult vroiam sa iti spun ca imi plac tare baietii tai sunt frumusei foc si mi se pare tare originale numele lor.Apropo o cunostinta va naste in decembrie si ii va pune baietelului numele Igor.Cand mi-a spus m-am gandit imediat la numele baietilor tai.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR