Bobocei de sept-oct 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 16
ratonelu spune:
ram, da unchiu are doi copii, pe varu si pe vara-mea...(vara-mea e si nasa-mea)...ma rog, neinteresant..
unchiu are 60 de ani...desi cu siguranta . nu e batran.
se face transplant si in tara, dar sunt liste de asteptari, anul trecut s-au facut doar 5.
aa.....ca ei se bazeaza pe un donator....ca eu am intrebat-o pe vara-mea...dar nu poate sa-i doneze unul dintre noi? voi , copiii, ori eu+sor-mea, nepoatele...etc.
eu n-s zice nu, crede-ma..!
si vara-mea a zis...nuuu e mult prea riscant pt donator! acum ...eu as avea si pt comentariul asta...o parere...
diana, multumesc
doar ca usturoi n-o sa pun canu vor domnii...o sa pun ceapa mai multa...
ratonelu spune:
diana, de fugit , fug si eu repede....si-mi iau o scara..sa ajung la tine, na!
(ce uracioase astea inalte, ce uracioase! )![]()
300 spune:
Carla, chiar ca nu e in varsta! Poate se mai gandesc, in definitiv e tatal lor. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa copii... Ma trec fiori,pe bune. Eu s da si unui strain, da e o operatie dar salvezi o viata ce dumnezeu. Si mai ales ficatul intr-un an se reface, hai poate mai mult dar totusi.
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Celelalte motive nu le spun inca asa sa fiu si eu misterioasa. |
Dya, deci tu erai Ilici
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
Dya, deci tu erai Ilici Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Da, da, da noah ca am fost deconspirata
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Moama e roman politist pe-aici deja.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
dyanira spune:
Carla te ridic eu ca sa ajungi.Ah si apropo de uracioase eu tare as fi vrut sa fiu mignona maxim 1,55.Dar noah omul isi doreste intotdeauna ce nu poate obtine.
Iar referitor la boala unchiului nu pot sa spun decat egoisti si rai pot fi unii
Te-am mai intrebat cred asta e unchiul la care stati ca stiu ca voi ati mai stat tot la un unchi parca am tinut bine minte??
Ramo tot nu mi-ai explicat paragraful care l-am bolduit in ce ai scris tu ala cu ,,kaki verde"
Hai ca sunt curioasa si curiosii mor repede.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
La noi a iesit soarele dupa multe zile asa as merge cu Andrei putin pe afara dar deh cine pazeste oalele de pe foc.Ei asta e partea care nu imi place ca nu pot face mai multe lucruri in acelasi timp.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
JulyMorning spune:
Neatza!
Pentru posesorii de caruturi Maclaren, iaca ce am primit pe mail, aici. Si io care baloseam cand vedeam un Maclaren..... oare o mai fi ceva sigur pe lumea asta?? 
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Neatza! Pentru posesorii de caruturi Maclaren, iaca ce am primit pe mail, aici. Si io care baloseam cand vedeam un Maclaren..... oare o mai fi ceva sigur pe lumea asta?? ![]() _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
WOW!!!In aceeasi situatie eram si eu cu baloseala!!!Wow!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)