Bobocei de sept-oct 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 15
dyanira spune:
Claudinna Andrei vrea mai tot timpul in brate la mine la tati nu de exemplu insa eu incerc sa il atrag la jocuri sau alte activitati ca sa nu stea tot in brate.Deh ce sa facem noi ne luptam demult cu mamodependenta.
Nikolici felicitari pt jucarii.Vrem poze
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ratonelu spune:
neata
diana, uite-ma!
am fost ieri cu unchiu- rmn ...si doct zice ca nu poate sa dea un diagnostic pana nu vede si tomografia facuta anterior! noi am uitat-o acasa....nu prea inteleg...cum adica tu nu vezi nimic la rmn?sau nu stii ce vezi si iti trebuie tomografia sa vezi ce-au..."vazut altii"?...poate gresesc eu, cine stie...
oricum, a fost de dim soata sa-i duca tomografia doct...si abia luni ne da diagnosticul.
oricum, am nervi! vorb ieri cu vara-mea....si ca a vorb deja cu primul doct (cel care a facut tomografia) si se pune probl de transplant de ficat...dar ca e aprox 80mii eur...afara ca in tara n-ai nicio sansa....si ca de unde atatia bani...in conditiile in care si vara-mea si varu-miu conduc fiecare cateo masina de 15mii...
i-am promis sa vindem tot (bine, noi avem decat un logan ce poate fi vandut)...inclusiv sa-si vanda vreun apartament...si se rezolva...aaa..nu se poate.
gata, m-am racorit.
vad ca p-aci e scandal...
nu stiu care e faza cu mama anului, care sunt premiile
, dar si eu tot pe lumi...as merge.
ratonelu spune:
ram, crede-ma c-am vrut s-o "bat" si eu pe diana...dar m-am abtinut...sa nu se supere...dar, vad ca tu fusesi mai..indrazneata...asa ca strig si eu"da-i...da0i"...mai cu forta!
na, diana....ca ti-o"luasi"!
ps.in mesj anterior am vrut sa scriu "cate-o"...
300 spune:
Laura zic eu ca poate tatal o vrea sa-l "caleasca" pe Andy, doar e barbat. Sau poate pur si simplu il considera mai mare decat este intr-adevar. Pune si tu piciorul in prag cumva sa-i arate mai multa rabdare, baga argumente cum ca-l sperie, il indeparteaza de el, tu stii mai bine ce stituatii se ivesc acolo la voi
. Poate asta e genul de educatie pe care l-a primit el din partea tatalui sau iar acum face la fel.
Cu tinutul in brate, poate daca va spun ca 80% din timp Anda vrea pe mine va face sa va simtiti mai putin singure? Eu mi-am facut wrapuri si sling si cand depun vreo activitate in fata calculatorului e prezenta si domnisoar - daca nu in brate, atunci langa scaunul meu mintindu-ma ca ea vrea sa suga (si tine degetul in gurita si cu cealalta mana isi framanta bluzita, are o mutraaaa).
Ce mirare pe mine sa aflu ca mersul nu-i ajuta pe copii sa exploreze lumea din jur ci sa ... ajunga mai repede la mama!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
![]() ![]() Draga mami lu Andreiutu daca mai vii cu chestii gen parerea mea nu conteaza vin cu emoticonul asta dupa tine. Chiar e pacat ca asta crezi. Personalmente am vazut ca esti citita si ti se raspunde etc etc. Acum ca n-o fi toata lumea de acord cu tine, n-o fi si gata. Dar rieteni tot suntem pe-aici. Aaaa... si cum ti-ai dat seama ca e doamna Ilici? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3 |
Ramo
Cred ca am nevoie de o bataita si daca te oferi voluntar acceptEu m-am gandit ca e o femeie din mai multe motive unul din ele e chiar cel expus de tine ce barbat are rabdare sa citeasca un forum cu atata atentie, acu sincer ai vostri au?Ca al meu sot nici daca i-as promite un premiu nu ar avea rabdarea asta.Celelalte motive nu le spun inca asa sa fiu si eu misterioasa.
Am slubinita ceva ce nu am inteles...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ratonelu spune:
repede un sfat!
pt ca soata ma dispera cu ..carnea lui si ca moare de pofta de chiftele, desi eu nu prea le sufar si nu facui pana acusi...am cumparat niste carne de vita sa fac chiftele...
am tocat-o si ce sa mai pun?
bine, poci s-o sun si pe mama, ori si mai bine, pe sora-mea...dar vreau sa fac fara sa le intreb...si-o sa le spun apoi "ce...mare chestie!stiam..."![]()
deci...ce sa mai pun tinand cont ca le fac fara sare...ca unchiu n-are voie nici strop si mai mult pt el amcump vita...ca soata vroia ...porcule
ram, voua va ies masele...si noi tot la 4 dinti am ramas....dar, chiar...parca si unul dintre huni era codas la dinti....
dyanira spune:
Deci Carla te bagi si tu.Hai ca te primesc si pe tine ca stii tu ca imi esti tare draga cum sa nu accept o bataita de la tine.Vezi insa cum reusesti ca eu am 1,76 si fug repede.....![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Carla nu vreau sa par meschina dar mi se pare ca unii cu cat au mai mult cu atat sunt mai avari. S-or gandi ca unchiu e batran. Verisoara e fiica sa? Urat din partea ei. Totusi stiam ca transplant de ficat se face si in tara, sau doar de rinichi fac ai nostri? Merita sa mai investigati terenul.
Dya pai poate pana diseara dezvalui si celelalte motive; eu una nu cred ca ilici va mai posta ceva de pe id-ul asta. Hm... cu bataia ma rezum la e-am dat deja, nu sunt asa violenta din fire.
Va multumesc mult pentu voturile la mobile; Daca nu e prea mult incercati si azi, maine, etc
. Oricum, multumesc pentru voturile trecute, prezente si viitoare. Daca am castiga nici nu stiu ce-as face cu mobila aia. Noi anul trecut ne-am mobilat casa si inca ne place.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
dyanira spune:
Carla eu la chiftelute pun usturoi pisat, uneori si putina ceapa tocata marunt, oua , condimente, verdeata (patrunjel si marar) si pesmet pana obtii consistenta dorita.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ramo votat mobilele.Si sa stii sincer chiar imi place.
Am uitat sa trimitem un
de la dintosul Andrei pt Anduta pe care o chinuie maseluta.Noah ca am facut si un vers.Cu voi pe aici incep sa imi dezvolt abilitati literare pe care nu le-am avut niciodata eu fiind ,,tare" doar pe partea reala intotdeauna.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

dupa tine. Chiar e pacat ca asta crezi. Personalmente am vazut ca esti citita si ti se raspunde etc etc. Acum ca n-o fi toata lumea de acord cu tine, n-o fi si gata. Dar rieteni tot suntem pe-aici.