Bobocei de sept-oct 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 14
300 spune:
Claudinna pasa de luat in brate tine clar de indispozitia lui. Nu sriu insa daca ii va si trece de-acum, pentru ca brtele mamei sunt locul cel mai confi care exista. Incearca sa mprovizezi un sling sintr-o esarfa mai lunga, e mult mai usor de dus asa. Iti arat pe mess daca vrei 
Despre autolovituri - si eu am problema asta, cum o fru streaza ceva cum isi da palme in cap. Odata avea tel in mana si s-a lovit cu el, chiar tare. Eu o pup si o rog sa nu mai dea ca o dooare - fac au! si ca mami o iubeste si nu vrea sa se supere. Nu prea merge si am impresi ca face asa si cand nu stie ca o urmaresc.
Aseara Anda ne-a luat de par pe mine si pe tati si ne-a apropiat capetele. Nu ca sa ne pupam, ci ca sa-i pupam ei talpile. Se pare ca asta a inteles ea prin pupat. Ii ceruse sotul s-o pupe. Vreau sa spun ca 15 minute am tot pupat picioruse nas in nas cu tati 
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
gaia.nevia spune:
neatza.
, eu una am nevoie sigur...
raportam asa: pe la ora 1noaptea, 39.5 Apoi a dormit pana dimineata, si nici n-a tusit prea des.
Eu in schimb l-am tot pazit. Dupa Novocalmit tot nu-i scadea febra, asa ca i-am scos pijamaua (de cand am schimbat coloana de incalzire cu cea pe cupru e o caldura la mine sa lesini - 25grade) si l-am lasat in pampers cu un tricou foarte subtire pe el.
Dupa ce i-a scazut febra l-am invelit. La 5 antitermic iar....
in fine.Acum stranuta. De zor. O fi de la evolutia racelii?? sau o fi de la tricou...???
Acum fugim la dr. sa mai vedem ce si cum.
Domnul Vasili ma provoaca rau, dar ma abtin sa raspund deocamdata.
Cred ca toate am vrut ca Andreea sa simta ca ii suntem intr-un fel sau altul alaturi, sa nu se simta singura intr-o astfel de incercare.
Unii iti sunt aproape dandu-ti sfaturi, altii batandu-te la cap cum au trecut ei prin ce ai trecut tu si au scapat cu viata... altii spunandu-ti doar ca te inteleg si ca le pare rau pentru tine.
Decizia iti apartine, ar fi asa de usor sa spui, vai, imi pare rau, asa m-au sfatuit fetele pe forum si asa am facut, uite n-a iesit bine. Ele sunt de vina.
Hm... cine ar fi asa naiv sa creada ca scapa asa usor de propriile ganduri?
Scuzati divagatia, va pup si sper ca sunteti bine cu totii.
Nocom, m-a impresionat patania ta cu Matei. 
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
Neatza!
ilici avand in vedere ca esti membru DC doar de ieri si avand in vedere ca aceala a fost primul tau mesaj si tocmai la acest subiect se pare ca probabil esti parte incriminata intr-un proces de divort care implica un copil ....totusi din moment ce te-ai decis sa ne scrii cred ca ai stat si ne-ai citit destul demult .....si daca ai fi citit destul de atent ai fi vazut ca nu a "aruncat" nimeni cu sfaturi ci doar i-au spus fetei sa faca dupas cum crede ea ca ava fi mai bine pentru ea si pentru copilul ei...si DA: O FEMEIE STIE CE ESTE MAI BINE PENTRU COPILUL EI!!! crezi ca ar fi mai bine ca mama sa stea acasa si sa vada copilul cum parintii se cearta in fata lui???? tu probabil nu ai trecut prin asa ceva, probabil nu ai trecut prin multe in viata deca poti vorbi asa si cred ca nici nu ai cel mai mic respect pentru o femeie si hotararile ei....si in loc sa te gandesti ca un barbat poate fi doar betiv sau afemeiat ca o femeie sa-l paraseasca vreau sa-ti spun ca te inseli amarnic!!! dar ce spui de respect? ce spui de iubire? ce spui de ajutor in casa???? ce spui de consultarea in problemele de zi cu zi? ce spui de de suport afectiv????...hmmmm... probabil nici nu cunosti notiunile astea....asa ca te rog frumos mai citeste inca o data posturile fetelor si ai sa vezi ca doar cateva au zis pe fata da bravo , bine faci ca te muti,....restul au zis doar ca o sustin indiferent de ce alegere face. Si da o sustinem pentru este prietena noastra si prietenia inseamna a fi langa un prieten si la necaz nu numai la bucurie...ceea ce ar trebui sa faca si un SOT ADEVARAT dar se pare ca tu nu stii ce inseamna asta.
dyanira spune:
Neata!!!
M-a incitat si pe mine postul lui ilici.De fapt mai mult supozitiile cine este asa ca imi dau si eu cu parerea cu toate ca am observat de-alungul timpului ca parerea mea nu prea conteaza, no offence.
Deci eu nu cred ca e sotul uneia dintre noi si nici partea incriminata in discutie eu cred ca e pur si simplu tot o femeie poate de prin zona.
Daca ilici va fi atat de onest incat sa isi divulge identitatea ne vom lamuri cine e.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
asaaaaa.....neatza inca o data si multa
si
pentru voi
dau si eu un vot si o
pentru mamica anului adica LUMI
a noastra
andy.p spune:
Buna dimineata...am avut o noapte linistita,Alexia e inca infundata noaptea,ziua ii mai curg cativa muculetzi....alta e problema si-a facut obicei sa faca KK noaptea
Vorbitide autolovituri....Alexia se da cu capu de ce apuca daca nu-i convine ceva
,merg la ea si o pup si-i spun ca nu-i voie,ca o doare.
Ramo ce dragutza Anda,Alexia face asa cu taica-su,se pisiceste...nah fata lu'tata![]()
Claudinna
...merg si eu sa te votez,din pctul meu de vedere esti castigatoare.
Nocom ma bucur ca ai dormit mai bine,super atitudinea ta cu MAtei...si noi ne confruntam cu atitudinea lu'tati in ce priveste educatia copilului,asa ca suplinesc eu.....culmea e ca fata de Alexia nu are atitudinea asta.La voi nu e la fel?
Votez si eu LUMI mamica anului...o meriti din plin

Babytza super tare soricelul
Giuli cum esti ?Ti-a trecut?
Bitza,Anca,Nikolici,Oana,Muuh
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Si acum cate ceva din ce am citit asa pe fuga ca am pus supa pe foc si alte treburi pe aici.
Alexa sper ca e mai bine baiatul
Nocom ce intamplare cu Matei nici nu te astepti la varsta asta sa gandeasca asa de fapt alt copil sa gandeasca si el sa copieze.Foarte bine gestionata situatia
Laura ce mai faceti????
Carla intra sa ne spui ce vesti ai.
Mamidestefan ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui despre voi.
Bitza sunt tare frumosi cand se joaca impreuna.
Giulli merci de informatiile cu jucariile de la real.Laptopul ala il avem si noi dar exact cum au spus si alte fete nu il tenteaza decat melodia care se aude la deschiderea lui activitatile nu sunt clar pt el sunt 3+ , pe mine ma tenteaza cortul cu bile pe care il voi lua sigur mai ramane sa vad unde il voi pune.![]()
Ada sa ne spui cum mai e Raducu.
Ange ce face Crinuta cum e???
Si eu o propun pe LUMI MAMICA ANULUI, dar propun daca tot castiga detasat titlul sa ne gandim si la un premiu ca orice concurs are si un premiu nu??![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nushulica spune:
ram votat mobilele[:P]
salutari tuturor!
nu am timp acum sa scriu altceva revin diseara
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
andy_galro spune:
babytza am vazut si eu soricelul cum isi ia el trollerul si se duce....la scoala
....ce scump e
nocom felicitari pentru atitudine...mi-a placut mult cum ai abordat problema
laura sper ca Alexia sa fie tot mai bine
dya, giuli, alina, ramo, oane, nikolici, ada
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Neata!!! M-a incitat si pe mine postul lui ilici.De fapt mai mult supozitiile cine este asa ca imi dau si eu cu parerea cu toate ca am observat de-alungul timpului ca parerea mea nu prea conteaza, no offence. Deci eu nu cred ca e sotul uneia dintre noi si nici partea incriminata in discutie eu cred ca e pur si simplu tot o femeie poate de prin zona. Daca ilici va fi atat de onest incat sa isi divulge identitatea ne vom lamuri cine e. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |

Draga mami lu Andreiutu daca mai vii cu chestii gen parerea mea nu conteaza vin cu emoticonul asta
dupa tine. Chiar e pacat ca asta crezi. Personalmente am vazut ca esti citita si ti se raspunde etc etc. Acum ca n-o fi toata lumea de acord cu tine, n-o fi si gata. Dar rieteni tot suntem pe-aici. Aaaa... si cum ti-ai dat seama ca e doamna Ilici?
Andy_g
(multe, multe) pentru tin!
. Nocom n-am apucat sa mai scriu ieri, imi amintesti de mama - cam asa gestiona si ea situatiile dificile. Mi se pare o atudine excelenta si super prezenta ta de spirit si rabdarea de care ai dat dovada. Ia nu mai fii asa modesta.

Sa va mai povestesc ca noi ne-am culcat la 2.20 din cauza de maseluta buclucasa? Care e mare si iesita dar uite ca mai are impins :(
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3