Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

Hello lume,

Andanii bafta la mutat mobila, sa-ti straluceasca asa cum doresti. Noi tocmai scapam azi de masa maaare de 10 pers, am reusit s-o vindem, vine omu s-o ia, suntem acu in cautare de o masa de oameni normali, cu max 4 scaune, de dining, cine are idei unde asa gasi ceva misto, mail altfel, sa zica. Daca nu gasim in timp util, cel putin am unde sa pun un brad imens de craciun

Simo distractie la max

Aida sa ai o zi speciala, frumoasa. Pup foca cu drag si ii doresc un drum plin de lumina in viata.

Noi mergem la muncile din gradina, plantam 2 ciresi, un par si o tufa de coacaze :)) asa ca bine ca-i soare...si dupamasa merem sa ne dixtram.
Restu' pup in gasca, we fain si cu soooaree.

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

anda vezi la kapa , am vazut multe mese pe acolo , acuma depinde si ce fel de stil ... modern sau clasic ... stil classic am vazut chiar langa black red white unde mi-am facut eu mobila , un stand cu multe modele numai mese si scaune ... da mai erau si altele ... la black red white dureaza mult la comanda ... nu stiu ce au pe stoc , cum mergi spre giroc in stanga la iesire din timisoara e depozitul cu mobila , poti incerca si acolo
spor la cautat

eu gata am adunat ,spalat frigider, aragaz , hota , mobila .... astept sa vina copilu de la informatica si omul cu masina sa putem pleca la impartit mobilele

o zi faina va doresc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

io azi ma duc la sapa barbatii raman acasa cu treburile administrative
Maria, Dumnezeu sa-i ierte pe mama si pe unchiul tau.
Abia astept povesti cu si despre Ghiocica.
Aida, pup foca mica, sa aveti o zi frumoasa azi
Dani/b], cum fu reportaju? Ti-au dat de furca copilasii?
Dana, sa stapanesti sanatoasa mobila Ti-am zis ca ai un copil exceptional??!! Ti-am zis, nu? La cat mai multe realizari
Anda, dixtractie faina azi, pe unde mereti.
[b]Mihi
, sanatate la toata ceata Ati fost la ungarika?

Bonsaiu meu da semne de ofileala, zicea cineva (Dani si Maria cred) ca o sa-mi ziceti ce sa nu fac cu el, da-ti ceva sfaturi ca imi place tare si n-as vrea sa se ofileasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ana, La multi ani fericiti alaturi de cei dragi, sa ramai mereu asa cum esti iti doresc multa sanatate si fericire, te tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

intru scurt sa urez Anei un sincer LA MULTI ANI!
Sa ai mereu bucurie in suflet si zambete pe chip.
Te pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata

Ana draga iti urez din tot sufletul LA MULTI ANI, sa-ti fie viata lina, plina numai de fericire, sa te bucuri la maxim de gorobetii tai.

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Ana
La multi ani !!!!!
La multi ani !!!!!
La multi ani !!!!!
La multi ani !!!!!
multa sanatate, fericire, bucurii, si tot ce-ti doresti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Anooo
La multi ani ! fata draga, sa fii implinita si fericita alaturi de ai tai.

io personal ti-as dori nemurire, zau asa, ca tare drag mi de tine, da mi-e ca ma injuri sa ajungi ca hailandar....vesnica si faina si ...ce mai...asa cum esti tu, esti numa buna.

sa ai o zi behtiala.

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi ani, Ana!

Sa fii sanatoasa, ca-i pe primul plan, fericita mereu, vesela toata viata, slaba ca-n tinerete, zurlie ca la 20 de ani, inteleapta si echilibrata pana la 100 de ani!
Hai mey, sa ai o zi excelenta, cu mult soare!

Ieri a fost o zi importanta pentru Aida si Laci.

Erik mic, pui de foca, a devenit crestin ortodox.
Sa-i dea Bunul D-zeu multa sanatate, o viata frumoasa, plina de bucurii, alaturi de parintii minunati pe care i-a daruit tot cel de sus.

Noi, tot in bolesnitze, Ines nu e bine inca...a revenit febra, un 38, asa...in pusee, nici vorba de scoala maine...mergem la control, si vedem ce se decide...si daca mi-ati da o reteta cum sa o pun sa-si faca temele in starea asta, ati fi nemaipomenite...ca io nu razbesc...

O duminica faina, gagix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut,dragelor ,

Va multumesc de urari si va doresc sa aveti parte numai de bine,bucurii,sanatate si frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Ana draga!Sa fii sanatoasa si tot la fel de ambitioasa,cu multa putere de munca si energie de dat celor dragi tie.Sa iti ajute Dumnezeu!La multi ani!
Aida sa iti tina Doamne Doamne copilul in palme sa fiti sanatosi toti trei.
Spor la gasit mese si mutat mobile

Mergi la inceput