Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!
Raspunsuri - Pagina 6
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya La multi ani Ana draga!Sa fii sanatoasa si tot la fel de ambitioasa,cu multa putere de munca si energie de dat celor dragi tie.Sa iti ajute Dumnezeu!La multi ani! Aida sa iti tina Doamne Doamne copilul in palme sa fiti sanatosi toti trei. Spor la gasit mese si mutat mobile deya |
Mariaa spune:
Ana, nu stiu ce as mai putea adauga...poate doar ca DD sa iti deschida toate drumurile pe care vrei sa le incepi de azi inainte te imbratisez cu tot dragul si cum am mai zis, eu iti multumesc ca ESTI!
Aida, crestinare plina de lumina puiului de foca si aripile de inger sa va mangaie in fiecare zi!
moniq
noi 3 suntem bine. nu am cuvinte la indemana care sa exprime cam cum suntem. totusi, in acelasi timp am invatat ca lucrurile adevarate si unice pot fi spuse si in cuvinte simple, din suflet, direct si drept. fara pancarde si fara demonstratii de forta. singura demonstratie ce ma mai impresioneaza e demonstratia de forta a iubirii, in fata careia noi, cel putin, suntem spiciless, umili si recunoscatori.
suntem binecuvantati cu un inger care ne daruieste iubire zi de zi iar noi nu ne mai saturam de ea efectiv. sunt uimita de cat de coplesitor si in acelasi timp de firesc poate sa fie totul, de parca niciodata n-ar fi fost alfel viata noastra ca si cum e acum.
e drept ca poate a fost una din cele mai lungi sarcini dar nasterea a fost ca un vis iar acum ne uitam la ea si pare ireal ca-i aici, pentru totdeauna si-i a noastra! si e atat de taina tot ce se intampla!
va multumesc tuturor ca v-ati gandit la noi si ca ne-ati purtat ganduri bune si pline de caldura, ganduri pe care vi le intorc inzecit
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
geta_florina spune:
buna dimineata
va poftesc la o cafea si-un ceai fierbinte
Aida felicitari pt botezul printului mic ... sa-i dea Domnul o viata plina de fericire, multa sanatate, sa va umple vietile de bucurie.
Mariaa n-am cuvinte sa-ti spun cat ma bucur pt voi ...
o saptamana faina sa aveti
gasca
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
andanii spune:
buna dimineata
haideti la un ceai de afine cu scortisoara si grisine integrale lillo palilo
eu la lucru si in asteptarea mobilei ... maine .... in cazul in care nu intervine ceva , doamne fereste
Aiduk sa fie intr-un ceas bun botezul
Mariaa ma bucur enorm pentru voi .... se joaca cu Hyskiotii ??? imi si imaginez
doris sanatate maxima ... da ai fost la doctor cu ea ??? de atatea zile temperatura ???
anda ai gasit masa ???
ana cum ai petrecut ???
geta ce face ALex? la gradi?
danitin cum esti???? a mai trecut starea nasoala?
silvana multumesc pentru aprecieri
mai vorbim
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
anda spune:
No buna dimineata la voi!
Andaniiiiii ce fain suna ceaiu, pune si de-o cafa plz ca azi nu merge numa ceai . Musai si cafea.
Nu n-am gasit masa..ca n-am cautat. Avem timp...kkalau. Am gasit pe net ceva spesal da iese la fo 2k eur ceea ce e sarit de pe realitatea mea. Si atita oricum n-am de gand sa investesc.
Mariuco vad ca ai avut logoreee de dimineata . Tot ce pot sa ingan acuma ii ca si ca si ca .
Noi am avut revelion azinoapte, in sensu' ca la 11 io gateam pe azi 3 feluri de mincare "buuuuna", cum zice iedu'. Si in timp ce vf cuptoarele mai schimbam cite un cearsaf ca sa ne dam jos din 40 febra. Culmea e ca n-am prea reusit, drept urmare pe la 1 ne-am culcat . Partea proasta e ca-i cobza. Partea buna e ca nu e de-aia cu rat . Partea si mai buna e ca a ramas cu tati. Partea cea mai buna e ca-si fac de cap .
Azi de dimi deja era oke, so toata lumea are fun. Unii la lucru , altii acasa .
Sa aveti o saptamana booona booona. Pux.
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
geta_florina spune:
of, Anda tare rau imi pare ca e si Edi bolnav ... da' bine ca nu-i cu rat, cum zici tu... ai un stil tare haios de-a scrie
macar i-a mai scazut febra peste noapte? sanatate multa.
Alex nu mai e racit dar avem alte probleme ... speram sa le rezolvam cu bine. l-am dus la gradi azi ....
Doris cum mai e Ines? ati mai fost la doctor? sanatate
Mariaa uitasem sa te intreb daca au aparut puiutii .... cum e situatia?
danitin nu mai scrii nimic ... cum mai esti?
Ana vad ca nu apari pe aici.... te-ai petrecut bine ieri?
gata pauza, back to work
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
anda spune:
Geto, viata e faina una peste alta, ne distram si noi...azi noapte el avand 39 cu 8, radeam toti 3 ca faceam exercitiu de imaginatie cum e sa stai in kiloti la polul nord, pe fotolii de gheata si sa te uiti la pinguini cum joaca baschet . Si cuuulmea e ca incepuse sa scada febra :))). Asta in timp ce Ed prinsese "filmu'" si ne explica ca-i frig cu picioarele goale in zapada si ca fotoliul ala din gheata e tare rece ...
Desi nu stiu pb, sper ca Alexutzu e bine, pupam sa treaca orice ar fi.
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
Mariaa spune:
Anda, logoree cat mai am si io loc si aer
Alexutu e bine, fost azi la dr. de familie, inregistrat, cautat de alea alea si bifat oke! porma fost la gradi in recunoastere si de maine incepem dezmatul, taman cu un teatru de papusi...abia am extras-o dintre copii
Da, in iuresul asta ce ne-a coplesit am uitat sa spun de scumpa de Maia...
Luni ne-am trezit pe la 4 sa plecam spre fata cica...am vazut ca incepe fatarea si am mai stat cu ea, am zis s-o vedem ca-i oke! Am asteptat pana la 8 dimineata si nika, moment in care ne-am hotarat sa plecam fie ce-o fi...
Am lasat niste prieteni de familie sa fie moase la 'stana' si valea...
Partea fun e ca luni, pe drum, am primit telefoane de anuntare a micutilor huskioti cam in ordinea asta: 4 - 7 - 8 ! Ca sa ajungem acasa si sa-i numaram noi si sa fie de fapt: 9 mai putin si dadeau cu virgula
sunt absolut adorabili, Maia e oke iar pentru prima fatare s-a descurcat "suuupeeeer" cum zice Ghiocica
asa ca astept doritori sa deschid lista pentru micutii huskioti
Ale' se protzapeste in usa custii si striga la ei: trezeste-teeee puiutzuleeee!
va tzuc de nu va vedeti
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor