Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

gashca

ma bucur ca v-am vazut ieri, m-am simtit taaare bine. Mihi special. Tare bine arati, zau asa.

Geta, dixtractie in minivacanta, vrem pozeee cu carnatzi

Silvo tu ce ai draga, functionezi cu duracell??? spor la trebi.

Pup restu, we faaain rau va doresc.

O U T S T A N D I N G S

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

S-au cam gatat bateriile, azi doar mancare, supa de pui, tocanita de pipote si mamaliga si reeeeelaaaaxxxx.

gasca, un weekend excelent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

m-am vopsit roscata

o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning lume,
va poftesc la o aromata si un ceai fierbinte!

Viki, la multi ani lui Horia!
Deiule scump si frumos, sa ai zile pline de iubire! La multi ani si tie si lui Andrei, cupil de andanii
Helbi La mult ani!

La multi ani de Sfantul Andrei tuturor ce poarte acest nume sfant si frumos

silvana, spechali for iu
sunt prin zona chiar daca trec altadata si 2 zile si nu apuc sa deschid calculatorul. ne asezam si noi incet, incet si printre altele am inceput sa pregatim scrisorica pentru Mos Craciun.
suntem bine dar mai ales ghiocica e bine.

sa aveti o zi plina de soare

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multi ani Deya...Si Andrei de andanii...sa fiti fericiti si sanatosi...sfantul Andrei sa va ocroteasca toata viata...

La multi ani tuturor carora poarta numele sfantului Andrei!

Fetele ma bucur ca v-am vazut... chiar daca a fost numa in trecere...mai ales ca am cunoscut in sfarsit pe Vicki si Geta...

Anda si tu aratai ff bine...si acu am inteles secretul conservarii...sa ma reapuc de fumat....daca vreau un ten catifelat..auzi zi-mi ce sa-i zic la dr-a mea sa-mi scrie pe trimitere...pt analiza de laborator pt lamblii...sau aia nu merge cu casa de asigurari...ca lu arpi oricum, si orelistul ...Smocu...mi-a zis sa-i fac niste analize de sange...si as duce si scaun si urina daca tot ii fac..

ma duc sa vad cu ce incep...tanti care ma ajuta iar s-a dus cu sotzu la spital...

mihi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

in sfarsit pot sa va scriu cateva randuri .... ne-am intors bucurosi de la Turda .. au urcat pe podium ... au luat locul II .... cupa, medalie , diploma, bucurie mare mare
revin cu poze si filmulete cand reusesc sa le pun
cu ocazia sf Andrei e casa plina, si ieri si azi si maine probabil vorbim cand ma mai eliberez de musamfiri
multumesc de pumnii stransi la concurs si de gandurile bune , cred ca functioneaza gandurile pozitive de la voi

multumesc pentru urarile de sf Andrei

La multi ani transmit si eu tuturor sarbatoritilor de Sf Andrei .... va pupacesc pe toti si toate de la mine si copilul meu

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

andanii felicitari dragilor , locul doi e foarte bun sa va tina naravu si la finala

... fetelor la noi apare primul dintisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

va pupam pe toate.

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am reusit sa pun pozici
vedeti aici http://picasaweb.google.com/andaniii/TURDA28112009#

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La multi ani si din partea mea lui Andrei de mami andanii si la Deya zana!
Sa traiti sanatosi cu numele,sa fiti iubiti si fericiti!

Si in mod special,bravo Andrei si felicitari maxime pentru locul de pe podium,sa o tineti tot asa si la urmatorul concurs sa va vad atarnati cu medalia de aur de gat!:))Bravo!

Mergi la inceput