Timisoara Impreuna! (163) Bun venit, Ghiocica!
Raspunsuri - Pagina 18
andanii spune:
aida si ana multumesc de aprecieri si felicitari
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
danitin spune:
Salutare! Intru tot de la job, deci - citit in diagonala si raspuns telgrafic ...
Deya, la multi ani fericiti si frumosi!
Dorisake, ma bucur ca esti cat de cat voioasa. Ai grija de tine ....
Dana, felicitari multe ...
Aidutzu, oau, primul dintisor ... dragul puisor mititel....
Maria, bine ca sunteti bine acuma ...
Geta, cine stie, poate tot reusim noi sa ne vedem candva....
As fi vrut si eu sa vad pozici de la intalneala si sa citesc mai multe povesti ... a fost de taina?
Noi am avut un weekend nebun de frumos ... pentru ca pana dupa anul nou vom tot lucra in weekenduri, ba alegeri, ba revolutie, ba una, ba alta, ne-am mobilizat energic si am plecat la Viena!!!!!!!!!1
Bucurie mare pe capul spiridusului, care a stors de finante toti membrii familiei si si-a facut buget de shopping, oboseala mare cu drumul, dar a meritat. Am trait cateva ore in atmosfera incredibila de acolo, am vizitat palatul Hofburg si am mers in targul de craciun. Am mancat castane si cartofi copti, si turta dulce ... m-am relaxat in alea cateva ore cum nu reusesc aici in 10 zile de pauza. Pun curand si pozele
deya spune:
Va multumesc pentru urari stiti ca eu nu stiu sa pun tort si din aleadar v-as da la toate.M-am sarbatorit putin,din pacate singura el printu care e Andrei a fost plecat.
Andanii felicitari si sa iti traiasca feciorul
Mariaa multumesc de urari cum sunteti?Ce face ghiocica?
Anastii mai am o prietena care imi spune zanaasa de drag mi nu ca as fi eu vreo zana.
Aida nu stiu ce sa ureaza doar sper sa iasa toti cati mai repede
Mihi sa iti dea Dumnezeu putere sa le faci pe toate
Sa aveti o seara placuta
Ana68 spune:
Pai Deyule...sa-ti traiasca sanatos cu numele si zanu' matale!Si da,esti frumoasa ca o zana!
Danuta,sa va fie de bine cu Viena...fain de voi!
silvana75 spune:
La multi ani si de la mine pentru sarbatoritii de azi!
pup tare toata gasca si puiutii
anda spune:
Bine c-am aflat si io...asa ca...La multi ani "andrelelor". Tzuc sarbatoritii...pe toti.
Felicitari Danutzo, bestial kupii, am mai zis, nu?
Noi am sarbatorit zile libereeee...si continuam
Asa ca va tzuc cu drag si am doo dorinte: zapadaaa...si ceva cu scortisoara ...mi le-'ndeplineste careva?
pe evribadi fara numar
O U T S T A N D I N G S
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
silvana75 spune:
Coano astampara-te cu senzatii deastea ca la mine e nasol de tot, trage tzugu din toate partile
Dana, felicitari pentru premiu, la cat mai multe.
ma duc sa ma uit la Ice age-dawn of the dinosaurs, a treia oara cred
Mariaa spune:
Silvana, trimiti tu nitel zapada incoace??
cred ca in curand se lasa cu fulguleti, ca bate un crivat dinspre camp, brrrr
dana, sunt minunati cupiii i-am tot admirat si eu! felicitari pentru podium! sunt tare frumosi amandoi iar tu esti grozava ca faci drumurile astea prin tara cu ei!
stiu ca azi (financiar) nu mai e asa simplu sa faci un sport, cum era cand am facut io acu 15-20 de ani, felicitari copilasilor dar si voua pentru munca depusa
geta unde esti?? n-ai iesit dintre carnati?? hai cu soriciul ca balesc pe aici
dani, cand faci cate o escapada din asta la Viena parca io capat o gura de aer de acolo, pe cuvant! tare-mi place de voi ca va rupeti asa si o luati de 'nebuni' in ciuda programului halucinant pe care-l ai! zuper
Mihi, multzu' de gandurile bune, pupaturi pe burtiku roz
va pup si sa aveti o zi grozava, fug ca s-a trezit ghiocica mea scumpa!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
anda spune:
crivatz...da da da !!! vrem! iarna, zapada, haos
ma scuzati..io cu mos craciun am treaba
in rest......plecam sa vedem niste parade, artificiuri...kestii de-astea....si sa mancam pe-afara
getuleee, nu ne lasa la greu ..da cu poza.
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
Doris-Alina spune:
Neatza...
La multi ani, Romania!
La multi ani, romanilor de pretutindeni!
La multi ani sarbatoritilor!
La multi ani de Sf. Andrei!
Noi avem musafiri , pe tushica de la Baia Mare...ca de...in invatamant are ceva zile libere, si s-a gandit sa le petreaca cu noi.
Ieri am fost la Arad, si la Manastirea Bodrog.
Felicitari draga Andanii! pentru copii acestia minunati!
Nu am ajuns la intalnire, dar o sa mai fie si altele...
Aida, vazut poze cu foca...e tot mai dulce, si cum vorbeste...e total...ma dar cum ii iese dintele deja????
Silva, parca am citit ca esti roscata? vreau sa te vaz...
Geta, m-am gandit la tine ieri, prin Arad...
Dana, ce fain ca ati ajuns la Viena! vreau poze...
No, gagix, o sa va deschid cap nou cat de curand...ca sunteti harnice...