Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Eu ii dau Osteocare 10 zile pe luna si zilnic vit. C.Alexia are ceva sechele de rahitism, are coastele usor evazate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Osteocare le-am dat si eu, de cateva ori, accidental.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutare salutare si bine v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara!
Eu ii dau fetii vigantol, cate 2-3 picaturi/zi depinde cum curg din sticluta.
De data asta se pare c-am scapat usor cu raceala, doar tuse am servit, tuse care s-a ameliorat vizibil. Dar nu cred c-o duc la gradi saptamana viitoare, de fapt sigur n-o s-o duc. I-am facut doar aerosoli in rest nu i-am dat nici macar panadol.
Si ca sa fim si noi in trend cu actiunile adolescentine tin sa va destainui ca Ana imi spune de 2 zile ca se marita cu Iusuf, colegul ei de gradi care doarme in patutul de langa ea. Si ca-i place sa doarma cu el in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hop si noi sa aducem in casa noua !

Mifloricika, ce simpatica e Ana !
Fetele, la noi la gradi e deja un caz de gripa porcina, p-astia de-aici ii doare undeva, cica nu inchid sau dezinfecteaza gradinita ca ´e doar un caz´, pai nu cu unul se incepe?!? Eu m-am hotarat sa nu-l duc pe Fabiano cel putin o saptamana si cred ca-s singura speriata, celelalte mame cu care am vorbit sunt f linistite. Voi ce ati face? Am citit ca in Romania s-au inchis cateva scoli-gradi, desi sunt numai cateva sute de cazuri....aici, numai in Bayern sunt aproape 22.000 si n-are nimeni nicio treaba...

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nanadana. Ce mai faceti?
Carmi, cred ca e mai sigur daca il tii acasa pe Fabiano. Bine macar ca ai aflat de caz.
Mihaela, sanatate Anei.

Am fost ieri la un botez care a avut moment artistic, cu 3 zane care au ursit copilului diverse, mi-a placut.

Miruna si Smaranda se joaca uneori de-a mama si copilul, iar Miruna si-a luat in serios rolul de "mama" si in afara jocului: cand Sma imi cere diverse lucruri prin casa, Miru o intreaba daca nu vrea sa o ajute ea. Am ajutor serios de-acum, m-am scos.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mihaela, de 2 ani de cand Alexia e la gradi, e musai sa doarma langa un baietel.Anul trecut trebuia sa doarma musai langa un baietel Rares,anul acesta isi schimba preferintele cam des, azi Rares, maine Vlad..
Carmi, nasol cu gripa asta.La Pitesti erau 2 cazuri la o gradinita franceza.
Ce simpatica e Miru, si-a luat in serios rolul de fetita mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

E clar ca fetele sunt mult mai avansate decat baietii...mei. Auzi, le plac anumiti baieti,lalala.

Ioana, si eu am observat ca Miruna isi face treaba de sora mai mare, acum vreo 3 zile i-a pus Smarandei sosetele in picioare la plecare.

Carmi, daca poti ar fi bine sa-l tii acasa, acum ca stii.

Ce urat e afara! Dar saptamana viitoare se anunta 18 grade.

Nanadana, ce zici ca mai face Antoine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor,

Il recunosc pe Peter in tot ce povestiti , nu stiu ce sa adaug.
Daca va e dor de poze cu un baby, uitati-va la semnatura

Mergi la inceput