Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
nanadana spune:
miflore-asa va sa zica, Ana la uitat pe Antoine
ioana acuma ne revenim dintr-o raceala care a durat o saptamina ,eu sint mai panicoasa, de cind am vazut ca face febra, zic gata, a facut gripa A1H1 mais non o simpla raceala care a durat,gata de maine la gradi
cami si aici la fel este,liniste, vreau sa sa spun ca linga noi este o scoala si vad ca au pus un anunt ca sint 5 cazuri de gripa,dar scoala nu este inchisa si nici nimeni nu se panica,eu una numai cind vad afisul ma panic
tonniain principiu antoine este foarte bine,si_a sarbatorit aniversarea acasa cu fosti colegi de gardinita care sa derulat foarte bine si chiar la marcat, ca a fost prima aniversare care a avut cu copii,tot timpul imi povesteste cum sa petrecut la aniversare lui, de parca eu nu am asistat ,cu gradinita stam bine, isi scrie numele si prenumele si este atat de mandru, si ma intreaba cind vine sora-sa
miflore spune:
Buna seara fetelor!
Nanadana, asa-i, ar trebui sa-i reamintesc Anei de prima iubire! Cata instabilitate dom'le in ziua de azi!
Diana, ti-am admirat flacaii in poze, frumosi tare!
Maine e luni?
miana spune:
Salutare si de la noi!
Intram si noi maine in a 3 sapt. de scoala si incepe sa ii placa din ce in ce mai mult. Au facut si eu felinare si au fost pe 11 la colindat de unde s-au intors cu o plasa plina de dulciuri pe care am injumatatit-o aruncand din ele. Azi a fost si ea la inot pt. prima data de cand ne-am mutat in orasul asta si s-a avantat serios in apa fara sa ii fie frica deloc.
La capitolul interes pt. baietei are noroc ca are un fratior pe care il studiaza in fiecare seara la baie ca altfel cred ca ar fi fost ea cea care i-ar fi cerut unui baiat la un moment dat sa isi pantalonii jos.
Cu gripa mexicana cum ii zic aici, vor sa faca vaccin gratuit copiilor intre 6 luni si 5 ani. Sunt multi parinti amatori,dar sunt si curente negative. Eu sunt cam sceptica sa ii fac insa ma gandesc ca ea cam face bronsiolite si deci e in grupa de risc. Inca nu m-am hotarat.
Numai bine.
dana_lucia spune:
Buna seara!
Ma bucur sa constat ca s-au animat dialogurile pe aici!
Sa raspund si eu problemelor discutate: vitamine eu lui Alberto ii dau toamna si primavara cite o luna si sunt vitamine pentru intarirea sist. imunitar nimic mai mult.
Carmi te cred ca esti putin speriata cu gripa mexicana. Si aici e trend-ul cu vaccinul impotriva acestei gripe pentru grupele de risc iar copiii pina la inclusiv 4 ani sunt considerati grupa de risc. Cum eu am un copil care a fost usor racit de doua ori in 4 ani si trei luni nu ma inghesui la acest vaccin.
La capitolul prietene Alberto sta f.bine, are multe simpatii dar cea mai buna prietena ramine colega de inot Nina de care, spune el cu mindrie ca arata super in costum de inot!
Diana, ti-am admirat in poze feciorii, felicitari pentru o familie asa frumoasa!
Kristinutza subscriu....miine e luni....:(
Noapte buna tuturor,
Dana Lucia si scolarul Alberto
Carmi spune:
Si Fabiano are o preferata, Angelina, e jolie, jolie..... Eu ma bucur, ca intrasem la idei, cand il intrebam acum ceva timp care e cea mai frumoasa fetita de la gradinita, imi raspundea: MARCO!...de ma bagase in sperieti
M-am hotarat, il tin acasa, mi-e frica de gripa. El nu e un copil bolnavicios (noi n-am fost niciodata la dr., in afara de controalele obligatorii si pt. vreun vaccin), a avut de vreo 2-3 ori febra cate o zi, doua, in 4 ani....dar tot mi-e frica. De vaccinat, nici vorba, tocmai am citit de 6 suedezi morti la putin timp dupa ce s-au vaccinat.
Diana, baietii tai seamana amandoi cu tine, sa-ti traiasca!
Ioana, te-ai scos, ai ajutor de nadejde. Ce dragute trebuie sa fie...
Gata, ma duc la nani, ma asteapta o saptamana plina, cu Fabiano acasa nu e usor...noroc cu cartile de ´Activitati practice´de la Teora, pe care le adora...daca-i promit ca facem activitati sta cuminte
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
marinela79 spune:
Bine v-am gasit.
vad ca suntem un pic mai active in casuta noua, sa dea Doamne-Doamne sa continuam tot asa.
Vorbiti de preferinte in materie de baietei, fetite. Iaris pana nu de mult era topit dupa Sabrina, colega lui de grupa romanca. Apoi a iubit-o pe Florence pana a ajuns el la concluzia ca il pupa prea des si prea apasat si apoi ca mai si mirosea intr-un fel care lui nu ii placea. Acum este bun prieten cu Polina, pe care a declarat ca o iubeste, si cu Yanis care este baietelul din grupa cu care se intelege cel mai bine. In rest nu are preferinte si renunta foarte usor la iubiri, daca ceva nu merge.
Diana, tare frumusei baietii tai, iar tu esti infloritoare.
Ioana, waw, ce frumos ca ai ajutor, Iaris nu reuseste sa aiba grija de el, de nu ar fi mami langa el tot timpul....
nanadana, pai,si vine surioara? Si Iaris isi doreste foarte mult un frate, el spune despre prietenii lui ca sunt fratii lui. Mi se rupe sufletul cand il vad si stiu ca trebuie sa facem pasul spre nr.2 dar e tare greu cand abia ai facut ochi intr-o tara adoptiva.
Gripa, si la noi in gradinita este un caz, dar nu am cum sa il tin pe IAris acasa, fetita respectiva e izolata 10 zile, nu e in grupa lui si sper sa nu o mai ia si altii. Si aici se face vaccinul de aproape o luna, dar sincer va spun c ama sperie mai TARE vaccinul decat gripa. Speram ca vom scapa cu bine si nevaccinati.
Carmi, uite asa si eu cu Iaris, ca sa fie bine si sa nu avem parte de crize promitem activitati pe care el le adora.
sa aveti o saptamana usoara, a mea abia a inceput si a inceput bine, pana la ora asta nu am nimik de facut
Va pup.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
Antoanela23 spune:
V-am cautat "dincolo" si cand nu v-am gasit m-am prins ca ne-am mutat, doamne, ce a trecut timpul.
Felicitari, sa ne fie de bine, mie personal mi-a dat o lacrima.
Am revenit ieri din vacanta, ca de obicei a trecut f repede, inca o multime de treburi de facut in apartamentul proaspat renovat si mobilat, dar a fost muult mai bine acolod ecat la mama unde stateam inainte, le-a placut si copiilor ca nu e mobila multa, casa e pe lung si au unde alerga.
Nu am avut cand si cum sa intru pe net de acolo, nici timps a citesc din urma, dar sper ca sunteti bine cu toatele.
Ioana, m-am gandit la tine pe 7 noiembrie, felicitari si multi ani fericiti in continuare.
Ma duc sa citesc din urma, pana data viitoare pupaturi,
Poze 2009
Poze 2008
alexuta2005 spune:
Si mie imi place ca s-a mai animat pe aici.
Mai sunt copii dornici sa scrie?De cand au inceput sa scrie (pe caiet de matematica) liniute verticale si orizontale fi-mea e foarte fericita. E in stare sa faca si o pagina intreaga pe zi.
Nu mai stiu daca am povestit ca acum 2 saptamani doamna le-a dat tema pentru week-end si le-a zis sa scrie fiecare cate randuri poate Alexia a scris 2 pagini fara sa stau langa ea. Ei dar saptamana trecuta nu au mai avut de scris acasa si Alexia a fost tare dezamagita A venit de la gradi cu lacrimi in ochi si mi-a zis ca suparata ca"doamna nu mi-a dat tema pentru acasa".Mi-a laudat-o doamna ca a fost singurul copil care a scris atat de mult si asa de corect si fara puncte ajutatoare.
Daca o sa fie asa constiincioasa si la scoala m-am scos,nu o sa mai am grija temelor .
Eu nu am vrut sa o fortez nici cu scrisul si nici cu invatatul numai ca acum observ ca ea e foarte dornica sa invete foarte multe lucruri si cred ca trebuie sa tin cont de lucrul acesta.
Eu i-am scos mai multe fise de pe lumea piticilor si in fiecare zi face ea cateva(picteaza , coloreaza sau scrie )isi alege singura ce fisa doreste.
Ioana75 spune:
Salutare!
Anto.
Casiana, multumesc pentru site-ul cu fise. Eu, desi am salvat si fisele trimise de Bianca pe mailul comun, nu am reusit sa printez niciuna si sa-i dau sa faca. Miruna e tot timpul cu un pix/creion in mana, deseneaza printese.
Marinela, bine ca are Iaris de unde alege multe iubiri.
Carmi, m-am distrat la faza cu Marco.
Diana, sa-ti traiasca baietii, mi-au placut in poze.
nanadana, pai si cand vine sor-sa?
miana, felicitari pentru fata curajoasa care se arunca in apa.
Dana Lucia.
Miru vrea cadou caii din Horseland - abia am gasit un site de unde sa-i comand. Si mi-ar place sa-i cumpar niste jocuri tip gameboy - Dana Lucia, stiu ca tu i-ai luat lui Alberto de cand era mic. A vazut cineva prin Romania jocuri de genul ala pentru varsta lor? Ma asteapta drumuri lungi prin tara luna viitoare, si ne-ar prinde bine niste jocuri de butonat in masina.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei