Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara piticodrom!

Ioana, da ti-ai amintit bine, Alberto are de ceva vreme pocketgames, acum cel mai mult se joaca cu Nintendo DS iar cu vreo jumatate de an in urma in top-ul lui era pocketquizgame-ul de la Sesamstraat, daca vrei poze iti pot trimite pe mail, OK?
Felicitari Mirunei care are grija de surioara cea mica!

Casiana si nazdravanul meu e mare amator de scris, a scris deja pentru prima data lui Mos Nicolae caci vrea ca acesta sa stie care sunt cadourile care si le doreste!

Antoanela, sa va fie de bine vacanta!

Noapte buna!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hello hello, bine v-am gasit in aceasta etapa noua! sper sa fim in aceeasi formula, poate si mai multe, si cand trecem in sectiunea viitoare!

Am trimis pe mailul comun o poza cu acvariul pe care l-am facut acasa...Tonnia era interesata...

ce activitati extra-gradi au copiii vostri? karate, pictura, pian? unde, cum, ce fel?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Wow, ce frumusete de acvariu!!!!!

Dar pozele Dianei unde sunt?

Noi facem extra numai tenis. Iar la gradi Karate. Si mindlab ....daca se pune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Haideti sa scriu si eu la noul capitol.

Tonnia, pozele Dianei sunt la semnatura.
http://dianamim2.shutterfly.com/

Diana, admirat baietii.
Sunteti tare frumosi toata familia.

Ma bucur sa aud vesti despre copiii de care nu mai stiam de ceva timp: Antoine, Fabiano.

Acum raspunsurile:
1. Anca face balet acum. In toamna a facut si balet si inot, acum am oprit inotul.

2. Ancutei si lui Victor le-am facut vaccinul impotriva gripei A.
Nu au avut reactii adverse importante.

3. Si Anca sta la masa si scrie de buna voie.
Scrie literele importante de tipar A(nca), V(ictor) etc

4. Mosii ii vor aduce un set de costume de printese, si un alt set de pantofi de printese + un set de cosmeticale + si o pisica de la Hasbro.
Ca eu nu aprob alte pisici.

5. Referitor la intamplarea povestita de Norina, aici copiii sunt invatati la gradinita cred ca de la 3 ani cum e cu partile acoperite de costumul de baie. Si sa vedeti cum tipa, cand ii dau chiloteii:"Ne touchez pas mes feses".

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! ce mi- e drag ca mai suntem la piticodrom
noi de cand a inceput anul scolar mergem la gimnastica cu raisa la clubul scolar sportiv ... e f incantata si deocamdata cred ca ii ajunge o activitate desi acasa nu se simte ca face sport, are aceeasi energie mi- ar fi placut sa poata merge si la balet dar nu a primit-- o deocamdata poate doar de la 5 ani ... mai vedem pana atunci

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&NR=1
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, ce baieti frumosi ai!!!

Si Dinu scrie diverse si face carticele din foi capsate, probabil idee de la gradinita. Cred ca pe la gradinita fac litere de mana sau vede pe la cei mai mari, ca a inceput sa le alterneze, scrie cu unele litere de tipar si cu altele de mana.

Ioana, in afara de Nintendo DS, care e cam scump, mai sunt cateva la noi pe piata, par dragute, se schimba jocurile, se cumpara separat casete. Uite, unul e asta:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Console-V-Smile-1116/VTech-95/5656/Consola-portabila-V-Smile-Pocket.html
Si mai sunt cateva, cauta consola portabila, ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Buna seara piticodrom!

Tonnia, cam aceleasi link-uri am dat si eu Ioanei pe mail. Apropos de Nintendo DS, Alberto se joaca de citeva luni si ii place f.mult, i-am luat jocuri de creativitate, logica si ii plac f.mult. Link-ul care l-ai dat tu e fff. asemanator cu ce am trimis si eu Ioanei, ce coincidenta!

Alberto face activitati extra-scolare ca sporturi inot cum bine stiti de vreo 3 ani si ceva, are deja primul nivel cu diploma in acest sens, merge si la cursuri de patinaj pe gheata iar pina in octombrie a fost si la gimnastica pentru copii pina la 6 ani. Tot la capitolul sporturi ii place sa mearga si cu patinele cu rotile si cu bicicleta. Merge si la un cerc de creativitate si la unul de lecturi si povestiri. De asemenea exerseaza desenul/pictura cu taica-su care are pictura ca mare hobby!

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neataaa!

Multumesc Dana Lucia si Tonnia pentru link-uri. Imi plac si mie jocurile astea, o sa intru in competitie cu copiii.
I-am zis Mirunei sa vorbim cu mos Craciun sa-i aduca ceilalti 4 cai din Horseland (i-am gasit in Metro, si i-am luat unul), dar vrea ca parintii sa-i cumpere caii, nu mos Craciun. E asa de serioasa cand ne zice asta, ca nici nu stiu cum s-o duc cu zaharelul si sa-i aman cadourile pentru decembrie.

Vin iar cu o rugaminte: daca aveti la indemana un calendar saptamanal in format electronic pentru copii, sau lunar, pe care sa-l lipesc pe usa si sa taiem zilele pe masura ce trec, raman recunoscatoare. Cred ca daca ar vedea concret ca nu e weekend, dar ca totusi ne apropiem de el, ar pleca mai usor la gradi dimineata. Am cautat pe google, dar n-am gasit.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom!

Ioana, calendar de care cauti tu are Alberto in clasa la scoala, chiar aseara fiind la scoala pentru o activitate a parintilor am admirat acest calendar. O sa intreb invatatoarele daca e posibil sa imi dea varianta digitala a acestuia, sa vedem daca am succes.

Va salutam si va dorim o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana Lucia, multumesc.

Un coleg mi-a recomandat iPod Touch pentru jocuri pentru copii - dar ma gandesc ca daca-l scapa odata pe jos si se sparge (eveniment cu o probabilitate foarte mare de aparitie, de altfel), o sa ma doara fizic.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput