Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
nicole74 spune:
Ioana acum nu ma mai stresez, dar inainte eram disperata ca e prea slaba. Asa am fost si eu, cand m-am maritat aveam 49 kg la 1,72. De mancat mananca,insa nu se pune. Multumesc pentru urari.
Nicole & Ioana Alexandra
miflore spune:
Buna zanelor!
La multi ani de Sf. Nicolae, pentru toate Nicoletele si Nicolaii si pentru Mos, evident!
La noi fiecare- pe langa cadouri - a primit si un bat. Al meu s-a nimerit cel mai lung si fi-mea a avut grija sa spuna la toata strada chestia asta.
Cu dulciurile reusim sa negociem, a primit mai multe dar a mancat "doar" 2 ciocolatele mici si un ou kinder. Restul, la pastrare, cu taraita. I-am dat grajdul de cai si de-atunci nu mai am nici o problema. Se joaca incontinuu cu ei, ii baga, ii scoate, isi imagineaza fel de fel de povesti, ii trece la obstacole, se accidenteaza, apar drame in familie, le-a dat nume, Micuta Marie, Fanu' ca-i de culoarea fanului si Mama lor, Alba ca Spuma laptelui. Sunt probleme mari de dezbatut.
Raluca si Anto, sanatate multa, sa scapati repede!
Nicole, la fel si Ana, are niste bete-picioruse. N-am cantarit-o de vreo luna, dar atunci avea vreo 17kg.
Ce faceti, ati fost la vot? Noi da, a pus Ana stampila.
oaana spune:
Buna tuturor.
La multi ani celor ce-si serbeaza ziua de maine si la multi ani spacial pentru Nicolae al Andreeeei.
V-am cautat la clubul scutecelor,de am ametit si ma gndeam ca nu mai e subiectul,cu greu mi-am adus aminte de floarea copilariei.
Eu nu prea am mai reusit sa intru,insa ma bucur ca am avut mult de citit.Dar ce roboti si ce denumiri frate,abia am auzit de bakugani si asta la Minimax.Eu nu le-am luat nicidata roboti,pistoale/alte "arme".Am eu un fix cu asta,dar nici Iosua nu mi-a cerut nimic de genul acesta pana acum cand a vazut pe Minimax...Noi inca suntem la puzzle-uri,jocuri educative,tait hartii,etc..In schimb nu mai am loc in casa de cuburi de construit,sute de masinute mici,tractoare mari,biciclete,etc,ca nu vrea sa le lase afara,din cand in cand mai fac cate un tur prin casa.I-am luat mai nou o minge de sarit,dar vreo doua zile a fost fascinat,acum ocupa locul...deja o sa mai scot din jucarii sa le urc la mansarda,ca la unele nu s-au mai uitat de luni de zile.
Anya,sunt fascinata de tot ceea ce stii in materie de roboti
Si ce liste lungi au fetitele voastre,la mine baietii sunt modesti,nu cer prea multe,uneori daca le iau eu bine,daca nu...Ioana,dar Sma si-a facut o lista?
A, mi-am adus aminte,la Iosua la gradi se face serbare fara parinti,din cauza gripei
oaana spune:
editez,ca sa-mi cer scuze pentru greseli,am vrut sa scriu pentru ziua de nume,sunt cam obosita.
kristinutza spune:
miflore, Radu a avut scarlatina, episod trecut cu bine. dar, intr-adevar, e pacatoasa boala. speram ca Ana sa nu faca.
Carmi, Radu pana pe la vreo 2 ani doarmea de pe la 6 dupa-amiaza pana dimineata. treptat, a coborat ora la 7 (din considerentul ca nu il vedeam treaz mai deloc, eu lucrand), iar acum sunt multumita ca se culca la 8 (desi eu vin acasa pe la 6:30 - 7:00). cand chiar sunt disperata sa mai stau cu el il pot tine pana pe la un 9, dar incepe sa se cam maraie...
Casiana, condoleante. lui Radu i-am spus de stra-buni de cand era in spital bolnava. a tratat f usor, el zicea ca o fac doctorii bine. dar apoi i-am mai povestit ca stra-buni e f bolnava si ca nu se poate misca din pat, ca nici nu poate deschide ochii, ca nu mai aude si nu mai simte. atunci a inteles ca este rau... dupa cateva zile i-am spus ca stra-buni a murit si ca n-o s-o mai vedem niciodata. i-a parut rau, a cazut un pic pe ganduri, i-am spus ca ma poate intreba orice. dar cred ca a inteles, stie si ca am dus-o la cimitir... ne mai uitam pe poze din cand in cand si stie ca stra-buni acum nu mai e, dar ca e bine ca am petrecut mult timp cu ea, ca ne-a iubit si ca o iubim etc. eu sunt de principiul ca trebuie explicat cat mai clar copiilor, chiar daca sunt lucruri extrem de dificile, de care vrem sa-i ferim. dar nu stiu sa-ti dau un sfat despre cum sa-i spui... depinde de tine, de ea si de cum vin vorbele.
Simona, bb3!!! uau, felicitari, sarcina usoara! suuuper!
noi n-am ajuns la ben10, dar cu bakuganii e de rau. au copiii pe la gradi asa ca am inceput o intreaga colectie.
ma duc sa termin baia lui Radu ca s-a murat deja si astept sa-mi strige sotul cine a castigat alegerile.
dar revin cu povestiri.
kristinutza spune:
e OK, au castigat amandoi alegerile :).
ah, noroc cu voi, ca nu stiam ca bakuganii sunt si desene. credeam ca doar prostiile alea de bile. ma gandeam eu ca-mi scapa ceva, dar nu mi-am dat seama ca-s desene. deci la Radu e clar ca a vrut bakugani din cauza de colegi de gradi. n-am o tactica precisa cu privire la desene sau jucarii. ii cam iau ce vrea. la desene e simplu - am majoritatea disneyurilor, deci fi-miu se uita inca la albe ca zapezi, frumoase si bestii etc (ah, si preferatul lui - regele arthur). la un moment dat eram la mama cu Radu si am zis sa-i pun niste desene la televizor, dar ne-am ingrozit repede si eu si el de cartoon network - copilul a decretat rapid ca "mamaie n-are desene frumoase" si s-a apucat de vesnica lui joaca cu masinutele.
haaa, ce tare faza cu bakuganii centrifugati. bakuganii lui fi-miu sunt strict de deschis pe cartoanele alea. am vazut ca e un joc ceva, dar nu stim sa ne jucam.
kristinutza spune:
maine e iar luni si mi-e groaza, ca eu am lipsit ceva timp de la serviciu - am fost in concediu de miercurea trecuta.
ahh, si n-o sa ghiciti unde am fost eu cu sotul, ca doi porumbei: 8 zile la Paris. de vis. ne-am simtit f bine, a fost superb, iar eu am mai tras ceva concluzii: muzeele si locurile din Paris sunt toate pline de arta si frumusete, Parisul nu e capitala modei - sunt toti imbracati care cum, iar parintii imi par mai denaturati chiar si decat mine - copiii pe jumate despuiati pe frig, legati in carucioare si lasati sa planga fara mari mustrari de constiinta. va rog nu ma bagati pe la zona zoster... am zis si eu, nu dau cu parul.
a fost concediul meu si al sotului (cea mai lunga perioada departe de Radu) si sper ca ne-am incarcat bateriile pentru a face fata la munca. orevoar, madamelor!
ps: a venit mosul cu o super masina teleghidata (fi-miu a devenit nedespartit de ea), diverse carti educative si dulciuri mai putin pasionante pt Radu. plus ca a venit mosul si la perechile de bunici... ma tot intreb de ce nu putea ramane doar un mos? sau macar sa fie cate un mos la 6 luni... nu unul dupa altul. in teorie, mos nicolae stiam ca e doar cu dulciuri si fructe. dar Radu nu e amator de dulciuri, iar fructele orium sunt la discretie zilnic...
codruta_grg spune:
Bine v-am regasit!! De muult timp n-am mai intrat pe forum, iar la sectiunea in floarea copilariei pentru prima data ....si vad cat de mult a trecut de la odisee
Noi suntem bine, a fost si pe la noi Mos Nicolae si am scris scrisoare la Mos Craciun (doreste o rochita cu sclipici, un borcan cu miere si musai un coif cu "jaluzele" in spate....ca cel a lui Minnie-care nu stiu unde l-ar putea gasi mosu'. Petra e foarte cuminte, nu stiu cu cine seamana, ca eu eram super rautza... In rest asteptam zapada, ca sa mergem la schi.
va pupam pe toti
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Neataaa! Gata, la noi a venit Mos Craciun. S-a organizat la sot la servici petrecere de craciun pentru copii, si am profitat de brad, de mos, ca sa le dam toate cadourile. O parte le-au primit chiar de la mos, dar, pentru ca mosul e batran si n-a putut cara toate cadourile, a lasat o parte in porbagaj.
Antonia, si Miruna vroia sa bage cizmele in apa, dar eu n-am avut nervii sa o las. Asa ca le-am dat o carpa uscata sa lustruiasca la ele.
Oana, Sma o copiaza pe Miruna la absolut tot (deocamdata, sunt sigura ca la un moment dat n-o sa mai vrea ce vrea si Miru), asa ca daca Miru a cerut calul X, Sma a cerut calul Y, Miru un bebelus roz, Sma un bebelus bleo, si tot asa. La voi cum e cu imitatul?
Copiii mei au intrat deja in vacanta, saptamana asta au fost doar o zi la gradi (avem o bunica la noi), iar in weekend vine cealalta bunica si le ia la Botosani. Am platit degeaba luna asta cele 2 taxe de gradi.
Cum ramane cu intalnirea? Am vorbit si cu Irina, vine si ea, numai sa stabilim ziua, ora si locul.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Ioana, si cum faceti, stau fetele toata vacanta, nu? O sa fie distractie pe ele! Ai luat consola pana la urma? Eu am ales una ieftina, ca sa iau doua, sunt curioasa cum sunt.
Kristinutza, sa va fie de bine excursia romantica!
Noi mai mergem la gradinita si saptamana viitoare, apoi e vacanta, vacanta in care n-am planificat nimic dar vrem undeva la munte cateva zile, sa vedem daca iese planul.