Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
marinela79 spune:
Carmi, foarte tare Fabiano. Sunt tare simpatici cand se incurca in limbi. cat despre Caillou, si noi suntem mari fani, dar mai sunt si altele, precum Dora, Toupi si BInou, Fraisinette,, Little Bear,Franklin, Ni Hao Kai Lan,Ms Spider apoi lui ii mai plac cele gen filmulet: Madagascar, Cenusareasa (a fost o vreme in fruntea tutror), Shrek, din cele cunoascute de toata lumea,si mai are o multume pe care nu le stiu din cap, trebuie sa imi fac lista. dar cele cu Cailllou sunt educative si sunt asa pentru varsta lor, incep de la varsta cand Caillou era inca mic si incepea sa foloseasca "the potty", si apoi cu surioara, cu prietenii. In plus sunt carti o multime si in fr si engl, sunt foarte faine.La fel sunt cele de mai sus.Nu mai spun ca cele cu Ms Spider si Little Bear sunt preferatele mele.
Anya, super fain cu Oraselul Lenes, fac astia educatie la tv taman pe dos.
sa va zic si eu din poznele lui IAris. Aseara Mihai se uita la o camera video cu gandul sa o repare. Iaris se invartea pe langa el si tot intreba " ce scrie acolo?". Mihai ii spune: "fujitsu"ca asta era firma prducatoare, la care IAris:"trebuie sa fugiiiiiimmmmm".
Si mor de dragul lui cand spune:"cand o sa fiu tati". I se pare fascinant sa stie ca va fi mare, ca va avea par si barba peste tot, ca va avea banii lui, casa lui, familia lui.
De ieri tuseste si pt ca tot i-am atras atentia sa nu se mai lase pupat pe gura, imi spune" Stiu de ce tusesc. M-a pupat Florence pe gurita". Daca incep cu pupatul la 4 ani...se intoarce lumea pe dos pana ajung la 14.
Va pup.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
miflore spune:
Buna ziua!
Anya, tocmai a iesit luni un CD cu gazeta sporturilor cu Oraselul lenes. Nu stiu ce-i cu el, daca-i vreo serie sau un film de sine statator. L-am cumparat, il am.
Eu i-am luat Anei toate seriile astea la moda, ziarul si cartea sau ziarul si CD-ul. Avem cele 12 carti cu povesti Disney de la Adevarul si suntem in curs de completare cu seria Tom si Jerry si cartile cu povesti si CD-audio (bune pentru masina) de la Jurnalul National. Aaa, si enciclopediile care nu mai stiu cu ce ziar sunt.
Adevarul este c-arata bine cartuliile, au poze frumoase si foaia placuta.
Atentie maine seara la lustruitul ghetutelor, cizmulitelor, pantofilor, sandalelor, papucilor si slapilor!!!
miflore spune:
Am uitat sa va spun ce perla a scos Ana ieri:
Mergeam pe strada, vede o vitrina cu jucarii, ocheste un cutioi cat toate zilele cu carucior, bebelus cu scaun de masa, ce sa mai, o capodopera. Evident, mai timida la inceput, apoi cu glasul din ce in ce mai rasunator ma roaga sa-i cumpar cutia. Eu nu, ma tineam tare ca doar i-a facut lista mosului, lista a fost trimisa, pe langa nu mai intra. Ne targuiam noi asa pana ii spun eu (in slabiciunea mea) ca atunci n-are decat sa taie de pe lista mosului vreo 2 cadouri si sa-l treaca p-asta. Nu si nu, lista o stie pe dinafara, o tot recapitula si nu putea sa renunte la nimic, ca si aia ii trebuie, si ailalta...pana la urma, triumfatoare, imi spune: "Stiu, mami, cum facem! Taie tu pe lista acolo unde este alb si nu e scris nimic! Si gata, s-a rezolvat!"
Ioana75 spune:
Salutare si la multi ani pentru 1 Decembrie!
Norina, cum se mai simte Teo?
Mihaela, dar ce lista ati scris mosului, oau. Miruna are cizme marimea 31, deci nu inteleg de ce te plangi de 28.
Marinela, la cat mai multi ani in slujba guvernului.
Bianca, eu am luat cizme de oras imblanite sub 100 lei de la Deichman.
Carmi, foarte tare Fabiano cu limbile.
Accept invitatia la junk food. Cand ati prefera sa mergem? Pentru mine ramane mai convenabil la Plaza, dar daca vreti la afi, asa sa fie. Nu-mi amintesc sa fi vazut kfc-ul in afi, dar poate nu m-am uitat suficient de mult.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
RalucaN spune:
Buna fetelor!
La noi a venit mosul ceva mai devreme si ne-a adus o draga de varicela.... Saracutza,e tare suparata ca ratat serbarea la gradi,tocmai ce reusisem sa invatam poeziile.
Deja e a treia zi de cand stau cu ea in casa si simt ca innebunesc,nu stiu cu ce sa-i mai ocup timpul ca tare s-a plictisit,si nici nu o mai incanta nimic,plange tot timpul ca o "gadila" pielea. Ieri m-am plimbat toata ziua cu ea in brate prin casa, mi-am adus aminte de bebeluseala. Nici cu mixtura aia mentolata nu prea vrea sa o dau... Cu greu am reusit sa o conving, dupa ce m-am dat si eu si i-am zis ca ne facem dalmatieni,asta parca a mai induplecat-o.
Ei,o sa treaca si asta,ce sa facem? Era inevitabil caci majoritatea copiilor de la gradi au avut.
Miflore, ce simpatica Ana!
Va pup,ma duc la datoria mea de dalmatian sef
Raluca si www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05
Ioana75 spune:
Raluca, dalmatianca, sa treceti cu bine peste asta. Eu am avut-o pe Sma cu varicela de sarbatorile trecute, si i-au ramas multe semne pe picioare, s-a scarpinat mult.
Noi am cumparat restul de cai din set, dar n-am mai gasit grajdurile - au cumparat parintii astia tot din magazine. Si bineinteles ca acum Miruna vrea un cal adevarat cadou.
nicole74 spune:
Buna seara
Va urez un Mos Nicolae darnic atat pentru copilasi, cat si pentru mamici!
Ce tare e Ana! Si noi am scris si am trimis scrisoare mosului in care am trecut multe lucruri. Dupa ce am pus-o la posta in fiecare zi mai vrea sa adauge, dar de taiat nimic.
Ioana, Miru are 30 la picior? Noi abia suntem la 27. Iar la kg 16. Si are niste bete de picioruse...
Ralu multa sanatate!
Va pup si sa va pregatiti ghetutele!
Nicole & Ioana Alexandra
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Mie mi-a adus Mosul o ... gripa.
Doua zile am fost leguma si vai de muschii mei, de abia azi m-am simtit un pic mai bine, dar tot ma ia cu ameteli de cateva ori pe zi.
Va doresc sa petreceti frumos de Mos Niculae, sa se bucure copii de cadouri si sa fiti sanatosi cu totii,
Ioana75 spune:
Anto, multa sanatate, sa treaca repede gripa.
Nicole, 16 kg? Oau, invidiez silueta Ioanei. Miru la 3 ani avea deja 20 kg; acum are si mai mult, iar hainele i le iau de 6 ani. Sma in schimb are mari sanse sa nu aiba 16 kg nici la 4 ani, e pielea si osul desi mananca foarte bine. La multi ani pentru maine si petrecere frumoasa.
Eu trebuie sa evit gafa de anul trecut, cand am pus dulciuri doar in papucii copiilor, si in ai nostri nu. Si dupa cateva ore de procesat situatia, Miru m-a intrebat de ce n-am primit si noi. Asa ca anul asta vreau sa-i arat ca are parinti cuminti.
Tonnia spune:
Ne-am pregatit si noi ghetutele, le-am pus la geam. Asteptam sa vina mosul sa le puna dulciurile si cate o jucarioara.
Dinu si-a bagat cizmele intr-un lighean si le-a spalat temeinic. De abia l-am oprit sa nu le inmoaie si pe ale lui Sa.
Le-am luat si cadourile pt Mos Craciun, pe mine nu m-a impresionat nimic anul asta, aparent e plin de jucarii, practic mi se par cam neinteresante.
Raluca, sanatate, sa scapati fara urme de varicela!
Anto, si tie, sa-ti treaca repede!
carmi, e tare Fabiano cu limbile!
Sa fiti cuminti, sa nu primiti o nuielusa!