Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna

a fost si la noi Mos Nicolae, cu jucarii si dulciuri. L-am lasat la liber cu ciocolata, nici nu a exagerat.

Anul asta am rezolvat si cu Mos Craciun inca de pe acum...ma simt fooooarte usurata:)Am luat macara, Jeep cu telecomanda, lego, carti, un glob disco pe care si l-a dorit Milan (l-a vazut in catalogul Cora ;))), jocuri de la Dtoys.

Am gasit si noi la Deichmann bocanci buni. Merci!

Cun intalnirea...eu nu pot nici miercuri nici joi saptamana viitoare, in restul zilelor as putea.

Ne auzim,

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara piticodrom!

Am cam absentat de la scris caci avem saptamini f.incarcate acum in prag de sarbatori.

Norina cum n-am apucat sa scriu, urez acum multa sanatate Teodorei!

Despre noi:suntem f.bine cu totii, am serbat pe Mos Nicolae simbata trecuta, a fost super, am avut o petrecere cu copilasi amici/amice de-ai lui Alberto, au cintat cintecele de sezon, au dansat, a fost tare, tare dragut.
Al meu nazdravan e sanatos, voios si merge f.bine la scoala, dupa testele avute pina acum, cel mai probabil va trece la cls.a II-a din ianuarie si asta spune cred destul despre modul in care se descurca Alberto la scoala, nu?
Din 18 dec. o sa intram in vacanta si am decis sa avem ambele familii aici la noi de Craciun iar intre Craciun si Revelion am rezervat o casuta de vacanta intr-un Center Parc in apropiere de Maastricht unde o sa stam 4 zile, speram ca va fi frumos.

Intilnire placuta fetelor din Bucuresti care planuiesc sa se vada in curind.

Va salutam si va dorim toate cele bune.
Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

Ioana ti-ai luat de grija cu mosul !

Intrebare: are cineva jocurile alea cu creionul fermecat? sau "cine stie castiga", se joaca copii cu ele? anul asta parca i-as lua niste jocuri lui Vlad sa ne jucam impreuna.

Vlad e ok, azi vine mosul la gradinita, ce m-a enervat a fost ca ne-a pus "limita" de marime la cadou cica sa nu se certe ca unii au cadou mare si altii mic, nu am gasit nimic sa imi placa si sa fie destul de mic, asa ca va primi un glob pamantesc, e fascinat de planete, pesti, dinozauri si de personajele din Ice Age, am casa plina de dinozauri , dimineata in drum spre gradi i-a zis sotului ca stie el ca mosu o sa ii aduca "maimuta cu cutit" din Ice age, asa ca l-am trimis pe sot sa o caute , sper sa ajung la timp sa o pun si pe aia in punga lui.
Sunt in pana de idei de cadouri pentru Vlad, daca il intreb zice ca mosul sa ii aduca cadou, atat, am zis ca nu ii mai iau chestii mari ca nu se joaca cu ele, anul trecut i-am luat o macara cu telecomada de peste un metru, de la nasi a primit la fel 2 masinoaie mari si pe toate se pune praful si atat, nu se joaca cu ele, acum suntem la era dinozaurilor si in afara de dinozaurii de plastic de care ma impiedic toata casa, ba mai dorm si cu ei in pat nu am vazut nimic interesant.

Dana, Alberto e un mic geniu cred sa fie sanatos !
Eu de craciunul asta nu imi doresc de cat sanatate si ZAPADA!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Buna dimineata tuturor.

VA ROG DIN SUFLET UITATI-VA IN OCHII ACESTUI COPIL SI AJUTATI-O !!!

http://zilepentruluciana.wordpress.com/

MULTUMIM.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dana, felicitari!!!

Alinam, noi avem jocurile cu creion fermecat, lui Sa i-au placut, lui Dinu nu. Nu stiu ce sa zic despre ele, asa si asa sunt, trebuie sa incerci unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Alina, daca ii plac planetele si nu aveti deja, am vazut la Carrefour un glob care proiecteaza stele, constelatii in camera...cutia e potrivita. Si la noi a fost asta cu cutia...cred ca pt copii conteaza, ca ei asta vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Si la noi mosul a adus cadouri potrivite; cutiile uriase au asteptat in porbagaj. Dar noi am avut alta situatie... mosul a luat cadouriule oarecum random, si lui Sma i-a dat cadoul la inceput, si trec 5 minute, trec 10, mosul tot chema copii in fatza si pe Miru nu... deja nu mai avea rabdare, noroc ca n-a ramas chiar ultima. Trebuie sa ne gandim cum facem la anul, sa primeasca cadourile una dupa alta.

Alina, noi avem mai multe jocuri cu creionul magic; Miru nu se omoara dupa ele, dar, ca si Tonnia, cred ca merita cumparat unul, sa vezi daca-i place.
Dana Lucia, felicitari pentru rezultatele evaluarii si distractie placuta de sarbatori!
Tonnia, nu le-am mai luat consola. Da-mi te rog si mie link la ce-ai luat.

Eu as putea veni marti la intalnire, ce ziceti? Si haideti la Plaza, macar de data asta, e mai aproape si de mine, si de Bianca.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, uite aici:
http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-4051-consola-portabila-cu-100-de-jocuri.aspx

ce-o fi de capul lor nu stiu...Nici varsta recomandata nu e precizata. In orice caz, ma bucur ca nu e cu activitati educative, m-am saturat eu de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Ioana,dupa experienta de anul trecut ,a trebuit sa le iau cadouri identiceNu stium cum va fi dupa ce vor primi cadouri de la serviciu ,de la fostul serviciu si de la bisericama pregatesc din timp sa negociez cu ei,pentru ca stiu sigur ca nu vor primi nimic identic,ci pe varste.O sa va povestesc eu ce s-a intamplat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

noi fiind acum la gradi de stat n-am prea simtit serbarea de Craciun. au facut-o fara parinti (din cauza de gripa) si habar n-am cum a fost pt Radu. toti parintii am pus banuti si s-a luat cadou identic pt copii, ca sa nu se supere niciunul.

si eu sunt mai linistita anul asta cu cadourile, pt ca am un stoc de jucarii ascunse. i le da mosul pe toate si cred ca e satisfacator.

m-as baga si eu marti la plaza, dar pot dupa 6:00 incolo.

Mergi la inceput