Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hello, pe unde ati vazut incaltaminte pt baieti? As vrea pt iarna, cizme de piele cu blana, clasice...dar de oras, nu apres ski...voi cu ce incaltati copiii ?

merci...si pt raspunsurile cu robotii. Deocamdata nu ne-am initiat in domeniu, Milan a vazut pe la gradi dar a spus ca nu ii plac.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara, mamici,

La Multi Ani, Romania!
Sper ca v-ati relaxat azi si nu ati fost la seviciu.

La Multi Ani si pt ieri de Sf Andrei!

Ieri l-am dus pe Victor (Andrei) la un magazin de jucarii sa-si aleaga el ce-i place si sa-l vad ce vrea de mos Niculae. S-a lipit si el de o bila Bakugani, sau cum i-o zice, deci avem o noua pasiune .
Azi am fost si le-am luat cadourile de Mos Niculae si pt Craciun mai vedem.

Miana, multa sanatate, nasoala reactie.

Norina, multa sanatate Teodorei, bine ca ati scapat de operatie.

Somn usor,
A

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Iar scriu dupa Anto. Anto, scuze, eu nu prea stiu de sfinti, sa-ti traiasca Victor-Andrei, la multi ani ! Aceeasi urare si celorlalti care poarta acest nume (daca sunt pe-aici) !
Marinela, nici Fabiano nu are treaba cu personajele de care ziceai. El e fan Caillou (tre´sa-l stii, ca filmul e canadian), imi place si mie e f educativ si arata viata de familie in mai toate aspectele ei, Fabiano a invatat multe chestii frumoase uitandu-se la el. Si se mai uita la Dora, ca vrea sa invete engleza, asa zice
Miana, sanatate multa !

P.S. Ce-s aia Bakugani?

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Bakugan-ul e o bila de plastic cu un mic magnet. Bila se arunca pe o carte speciala (cu o folie metalica inclusa) sau pe o tabla speciala si se deschide. Cand se deschide blia, arata ca un personaj din filmul de desene animate (tot soiul de dragoni). Bilele sunt colorate, reprezentand personaje "de foc", "de apa"....

Calin a vazut toate bazaconiile astea pentru ca are frate mai mare si ca atare multi prieteni mai marisori. Dar nu e deloc impresionat de faptul ca sunt urati. Ce-mi place la ei (la amandoi) e faptul ca aspectul exterior (roboti, transformeri, extraterestrii) nu ii intereseaza/impresioneaza ci ceea ce fac bun sau rau, si ca nu intotdeauna un personaj e 100% rau sau bun ci ca in anumite momente chiar "cel mai rau -rau" poate face o fapta buna.

Noi nu stim cine e Caillou

In we cred ca mergem la Kidexpo sa vedem jucarii, sa stie Mosii de unde sa ia ce le trebuie.

Bianca, eu le-am luat ghete inalte Geox la 100 lei de la un magazin din Pantelimon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mneata,

Anya, ce-mi place cum raspunzi, se vede ca esti experta . Pana alaltaieri nu auzisem de Bakugan si fi-miu il deschide aruncandu-l pe jos, pur si simplu, la cardul din pachet nici nu s-a uitat. Pe el il atrage ca se deschide la impact, nu-l intereseaza "misiunea" lor. Ghete Geox la 1 mil e super-pret, ff bun, sa le poarte cu placere.

Carmi, verica si nepotul.

o zi buna,

Mergi la inceput

Anto, sa vezi cum sari noaptea cand incep bakuganii sa se deschida...Cea mai tare faza a fost cand i-au lasat ai mei pe masina de spalat si a inceput sa centrifugheze...si bakuganii sa sara...Senzatii tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

La centrifuga zici?
Chiar, super pret la Geox. A mea are deocamdata o pereche de ghete care-ar putea fi de toamna-iarna blanda + o pereche de cizme roz Disney (ce alta culoare ar fi putut fi???) imblanite, cu Frumoasa Adormita desenata pe ele. Am dat 100 Ron, de la Deichmann, am platit firma ca nici macar nu-s din piele dar nu s-a putut sa iesim din magazin fara ele... Ar trebui sa-i mai cumpar ceva...a propos, Anei i s-a lungit piciorul, ghetele sunt 27 iar cizmele (cu blana ce-i drept pe interior) sunt 28!!!

Mergi la inceput

Multumesc, Anya, experta esti. Uite-l pe Caillou: http://www.caillou.com/indexEN.shtml
E vorba despre o familie: mama, tata, baietelul de 4 ani si fetita de 2 ani. Fabi e innebunit dupa el si il imita, partea buna e ca e f educativ filmul (noi avem toate cele 15 casete care se gasesc in Germania si o pandim pe a 16-a), Caillou invata sa imparta cu cei din jurul lui, sa nu mearga cu strainii, sa-si apere sora mai mica, sa negocieze cu parintii fara sa ridice tonul, sa faca surprize celor dragi, e foarte dragut. Azi la gradi sotul meu le-a intrebat pe educatoare cum mai e Fabi (nici nu mai stiu daca am povestit aici ca am avut probleme cu el, era violent si neascultator)si i-au spus amandoua educatoarele ca e complet schimbat (in bine). Cand a venit acasa l-am laudat si i-am facut o surpriza (pe 4 roti), iar el mi-a spus ca el acum e mare si se comporta bine, precum Caillou. Asa ca ccc cum sa nu-l divinizez io pe Caillou?????

Mergi la inceput

Am uitat, il intreb pe Fabiano ieri:
- Fabi, tu stii ce e ala un Bakugan?
Fabi: In care limba, mama?In romana, italiana sau germana?

Mergi la inceput

Tare Caillou asta . La noi a fost un serial care-i mai invata la fapte bune, dar acum nu l-au mai dat (sau nu l-am mai prins noi). E vorba de Oraselul Lenes. E facut de niste scandinavi si conform stilului lor, spuneau ca trebuie sa te culci seara la 8. Doar ca serialul se difuza la 8.30 seara .

Mergi la inceput