Piticodromul de Sept - Oct 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Norina sanatate micutei Teo, bine ca s-a terminat cu bine!

Miflore daca vrei carut de papusi mai smecher am vazut eu unele super pe misenashop . ro !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hello hello,
Alina, multumesc frumos pentru link si pentru info cu Ben10!
Bianca, Ben10 sunt niste roboti intr-adevar dar eu sunt zero in materie, daca dai un search pe google gasesti fel de fel, cred ca sunt si desene animate cu astia. Asa-i Alina?
Norina, ma bucur c-ati trecut cu bine peste hopul asta, sanatate multa si fuga la cadouri acum!
Eu lucrez si luni si marti. Fiind o optimista ma gandesc ce liber va fi pe strazile Bucurestiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello gagici

Am de recuperat, dar trebuia sa va salut la primul capitol de la floarea copilariei, hehe

Noi bine, multe masele la Clara, multi pitici la Matei, in trendul varstei cred/sper.

Haideti sa ne vedem la un junk food inainte sa se termine anul, ce ziceti? Promit ca intru mai des acum si va trag de maneca pana cedati ... hmmm, nu e promisiune, ci amenintare, asa ca aveti grija.

Ma duc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Va multumesc tuturor care mi-ati vazut baietii si i-ati laudat
Alina de Halloween Peter mi-a cerut costum de buburuza (?!?!), iar saptamana trecuta cand l-am luat de la scoala l-am gasit cu o coronita cu antene albastre in cap. Era de la o fairy albastra (rochita n-o vroia ), dar el sustinea ca-s antene de butterfly. O mamica ne-a vazut si a zis" asta-i unul din momentele in care e bine sa ai la tine un aparat foto si sa-l faci de ras mai tarziu cand candideaza la presedentie". Peter e baietoi 110%, astea au fost momentele 2 si 3 de feminitate din viata lui, primul a fost la 2 ani cand a vrut sa-l machieze pe sot cu fardurile mele (banui ca in capul lui erau doar culori). Ce coincidenta cu buburuza!

Peter se poarta foarte frumos cu Nicholas, e mult peste ce-am visat. Are grija de el in conditiile lui, cand si daca are chef, normal. Ne-am distrat bine acum cateva zile, eram la un outlet si Peter impingea carutul, noi nu aveam voie sa punem mana. La un moment dat lasa carutul si fuge sa vada o jucarie in vitrina. Carutul ar fi luat-o usurel catre strada, bineinteles ca nu-i scapam din ochi pe ambii baieti nici o secunda si n-a fost nici un pericol. Doar ne distram ce repede a trecut de la "eu-frate mai mare am grija de baby" la "nu-mi pasa de nimic, vreau sa vad jucaria".

Sanatate multa Teodorei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Miflore Ben 10 sunt desene animate (foarte urate dupa parerea mea, nu si a copilului, un baietel adika ben se transforma in tot felul de roboti cu ajutorul omnitrixului- asta e un fel de ceas- si se lupta cu alti roboti si mai urati) si mai nou am inteles ca e si un film cu actori . La noi asta a fost anul Ben, vroia cel putin un robot pe saptamana (bine, el vroia in fiecare zi altul) am casa plina de roboti hidosi si tot mai sunt cativa care nu ii are, ii luam din selgros cca 40lei bucata cei mici sau mai scumpi cei mai mari. Oricum eu i-am interzis sotului sa mai joace jocuri cu ben cu plodul sa il lase la ben seara inainte de culcare, da nu prea am succes.

Diana si Vlad a avut perioadele lui de feminitate , pe la 2 ani vroia sa il dau cu oja si zicea la toata lumea ca el are unghie rosie sau maro , a cerut de cateva ori si m-am conformat, da i-a trecut repede.

Deci, am terminat oarecum cu robotii lui Ben 10 si am ajuns in era dinozaurilor, vrea multi dinozauri mari si bineinteles pesti, astia raman marea lui iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani de Sfantul Andrei!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
La multi ani romancutelor!
La multi ani de Sf. Andrei pentru ieri!!!
Ruxandra, da, vreau sa mananc tot felul de porcarii fara sa ma baraie nimeni la cap, eu vin! Putem sa ne schimbam locatia la AFI, daca vreti, banuiesc ca sunt si-acolo mancatorii. Si-as vrea sa vad si-un film in sfera aia.
Alina, am vazut si eu niste Ben 10, urati mai sunt, Vladut e baiat dar Ana???
Ieri am achizitionat caseta de bijuterii muzicala Hello Kitty si Caleasca Frumoasei Adormite. Sunt o gramada de jucarii si la Cora si la Carrefour.
Eu sunt la servici, am uitat sa va spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ben 10 e un baietel care are un ceas extrateretru. Cu ajutorul acestui ceas se poate transforma in 10 tipuri de extraterestri. El este cel bun si se lupta, evident, cu tot felul de chestii rele. Ca personaje mai exista bunicul si verisoara (de curand are si ea niscaiva puteri) si sa nu uitati masina.

Noi am trecut de Ben 10, Transformers, Backugani, Thomas, Shreck. Acum suntem la Razboiul Clonelor. Ne trebuie nave spatiale, sabii laser si ne luptam cu clonele si droizii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

La multi ani, Romania si romanilor de pretutindeni!
Vad ca va pregatiti serios sa-l intampinati pe Mos. Si aici ca si in Geermania, Mos Nicolae e luat mai in serios. E mare nebunie. saracii copii de pe 14 nov. de cand vine in Olanda pe mare din Spania numai asta aud peste tot. E frumos intr-un fel, dar parca prea exagerat.
Noi in schimb suntem de lunea trecuta de cand am facut vaccinul contra gripei mexicane f. bolnavi. Mai intai Sara si apoi Mihnea. Multa tuse, vomitat, oreion si tot tacamul. Abia acum incepem si noi sa ne mai revenim. Asa ca prea mult nu m-am gandit la cadouri. Oricum cred ca o sa le iau niste maruntisuri ca Sara a tot primit cadouri de ziua ei in reprize si am senzatia ca incepe sa nu le mai aprecieze valoarea. E cu un cadou in mana si cu ochii pe urmatorul.
Ea tot ii face mosului desene care mai de care mai nostime si nu isi doreste decat un poney roz desi are unul verde. Oare cand o sa o vireze si catre alta culoare ca m-a innebunit cu rozul.
insanatosire rapida, Teodorei.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani tuturor romanilor oriunde s-ar afla ei!!!!

Mi-e tare dor de emisiunile alea frumoase ce se fac cu ocazia acestei zile, sper sa gasesc ceva inregistrari pe net.

Eu azi sarbatoresc alaturi de colegi ziua nationala a Romaniei, le-am adus fursecuri si le povestesc ce si cum despre uniredar in acelasi timp astazi implinesc un an de cand lucrez in cadrul guvernului, asa ca aceasta zi are dubla semnificatie pentru mine.

Despre noi, toate bune si frumoase. Am reusit sa il tund pe IAris, asta e o mare performanta la adresa lui, l-am dus intr-o frizerie pt copii, s-a jucat putin inainte si cand i-a venit randul, desi tremura ca varga, a fost cooperantsi l-am facut frumusel.

In rest, la capitolul jucarii de Craciun sunt in urma rau, i-am luat doar o carticica pentru stiloul TAG, in rest nimic deocamdata, iar el nu ma ajuta deloc, isi doreste lego Mickey Mouse pe care l-a primit anul trecut ,dar pe care l-a imprastiat de nu stie de unde sa il ia.

Miana, multa sanatate, asta a fost in urma vaccinului, sau asa s-a intamplat pur si simplu. Noi nu ne-am vaccinat si speram sa nu prindem nimic pana iesim din iarna.

Anya, vad ca baietii tai sunt baieti adevarati, daca stiu atatea despre roboti, masinarii, IAris inca nu a vazut nici un film sau desen animat asa ca pt baietii mari, el e tot la alea de le zic eu safe. Eu am evitat sa il las astfel de desene sau filme in care exista si personaje negative pt ca de cand i-am recitit niste povesti romanesti el nu vrea sa fie decat lupul rau care mananca iezi, oameni, scufite rosii.

Aaa, vad ca si Vlad al ALinei cunoaste personajul Ben, mai sunt baieti care nu au nici o treaba cu astfel de personaje? Uneori ma gandesc ca ii incetinesc dezvoltarea, dar vazand ce receptiv e la prostiute, ma gandesc sa nu imi para rau daca il scap din mana cu desenele, pe de alta parte mi-e ca va fi luat de fraier de baieti la gradi, cu care oricum nu se joaca, il gasesc tot in bucataria fetelor.

Mno astea fiind spuse, sa aveti o petrecere frumoasa, eu ma voi intalni cu cativa prieteni sambata sa mancam un mic si sa bem o bere in cinstea tarisoarei noastre, ca oriunde am fi nu avem cum sa uitam cine suntem de fapt.

va pup.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput