**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 9
andreea_1979 spune:
Buna fetele!
Nici fitioasa mea nu mananca bine deloc , mai ales ca eu ma mulg la 4 ore , de supt nici nu poate fi vorba
!
Mancam cam 100 ml , 60 sau 80 dupa pofta sau mai bine zis fara pofta .
E nebunie , gangureste cu biberonul in gura , se uita pe tavan , mai si urla , am chematieri si pediatra , dar se pare ca nu are nimic , doar mofturi .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009 )
Giova spune:
Tot pe drumuri am fost azi, ba la mall cu copil dupa mine, dar a dormit tot timpul
, ba cu treaba si tat-su' a stat cu el.
a fost foarte cumintel, doarme mult si suge putin
. suntem in trend cu zmeuricile.
Meleea super pozicile. lasa ca slabesti tu, cat ai in plus fata de cand erai mireasa? voi nunta ati facut acolo, atatea mese...iar bebeii am vazut ca s-au mutat cu patuturile la separeu.
Inutsa sa fereasca sfantul sa-i iasa mai multi dinti odata. sau poate e mai bine, scapam mai repede, caci la fel de marait este.
Elenada te mai relaxezi si tu acum ca sunt ai tai la voi. asteptam pozele.
Moniland bine ca sunt ok fetitele, bafta la vaccin si mai asteptam poze cu ele. pe cand botezul?
Eumada mortala Eva si se tine si ea bine in picioare.
Pony asa ma binedispune fiu-tu'...e tare dragalas. si noi avem niste fire mai lungi...ma mananca degetele sa i le tai.
Nu stiu cat manca inainte...stiu ca sugea mai mult la san. acum in 5-7 min. e gata, sanul e moale, dar daca trage el mai iese.
Blanca si Edi varsa mult si cam la fel cu Eva de vreo 2 zile.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ungaras spune:
Ziceam mai devreme ca zmeurica mea a mancat la 18:00 150ml.La 20:00 a mai mancat 180ml. Nu s-a mai intamplat asa si ma gandesc ca poate nu mai e lapticul bun si nu se mai satura. Grasimea care se alegea pe sticla nu prea mai e iar cand imi curgeau sanii si udam bluza, ramanea scoarta. acum se usuca si nici nu se mai vede. mA GANDESC ca laptele meu nu mai e gras si ea papa intr-una dar nu se satura. Ce sa fac,sa ma apuc sa mananc ...ce?
meleea spune:
Sarumana la toata lumea!
Giova,am luat 45kg
cum zic eu..am mai luat un om cu mine ![]()
abia acum am reusit sa-l adrm cu biberonul in gura a papat 150 si cu 120 la 4 270 in total toata ziua ,savedem la noapte ce facem
.
m-am uitat la dvd si am vazut ca la baita tot i-au aruncat bani in cadita si cica banii aia sunt ai celui care arunca apa
.
offff lasa ca slabesc eu
si nepotica a fost urlatoare azi si nici nu a mancat ,cred ca e o conspiratie sigur,sigur. de sambata vin si ele la noi si o sa petrecem toata saptamana impreuna ,sa se mai destinda si cumnata ca saraca singura....cu urlatoarea mica
e chiauna si in pragul depresiei(cumnatul e la spital toata ziua ,mai are si garzi ,cand vine numai chef de urlete n-are dar se straduieste si el
ca barbatii dehhh )
ma duc ca iar urlam 
http://picasaweb.google.ro/meleea9
inutsa spune:
meleea deschizi cresa? pot sa o aduc si eu pe bia?![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
meleea spune:
eee nu chiar dar pt Bia facem o exceptie ca avem aceasi zi de nastere

http://picasaweb.google.ro/meleea9
siacob spune:
Prima?
Atunci dau eu
si sa avem o zi frumoasa cu zmeurei cumintei, papaciosi si ganguriciosi![]()
Solike spune:
Buna dimineata. Vineri 13 astazi, sper sa fie o zi buna si bebeii nostri sa pape mult!!!
Muffinuta, daca mai esti pe receptie, multa sanatate lui NJ. Cand Olga a facut Rotarix la 3 luni, pediatra a spus ca reactia adversa cea mai frecventa este lipsa poftei de mancare, in sensul ca poate manca fff putin, apoi mai sunt si urmatoarele reactii: scaune moi, dureri de burta mai intense, voma, iar toate acestea pot dura o perioada de 10-14 zile de la vaccin. Singura reactie a Olgutei a fost pofta de mancare scazuta, drept urmare si greutatea ei...E de prisos sa spun, toate mamicile te-au indrumat f bine, hidrateaza-l, indiferent ce zice medicul. Ceaiul nu strica in acest caz. Te asteptam cu vesti bune.
Emanouela, asa se numeste si la noi vaccinelul, Rotarix, iar Rotavirusul este virusul impotriva caruia se imunizeaza. La voi este optionala vaccinarea impotriva rotavirusului? La noi da. De fapt, ca sa nu gresesc, Rotarix nu se afla in schema nationala de vaccinare gratuita, caci si acele vaccinari asa zise "obligatorii" din schema, sunt doar gratuite daca le iei de la pediatrul unde e inscris bebe, insa nu sunt obligatorii. Parintele poate opta sa nu isi vaccineze deloc bebeul sau sa faca doar un anumit vaccin.
Lucialu, ce frumos povestesti tu, in general, nu doar despre pupa...Chestia cu stersul la gurita cu maneca am observat-o si eu, insa am crezut ca nu e voluntara miscarea. Cand e la san imi prinde sanul cu manuta ei si il trage spre gurita sau ma prinde de bluza ori de par (asta cu parul pana acum ceva zile, deoarece m-am tuns scurt
). Olguta doarme foarte putin ziua, stiu ca si tu ziceai ca doar fura ceva somn, sa nu piarda vreun eveniment diurn.
Giova, ce as mai da si eu pentru o super noapte fara treziri, ca pana acum 2 saptamani.
Meleea, mamica frumoasa. Iti statea bine si blonda
. Cand va incepe Alex sa mearga vei face sport toata ziulica. Eu mai am 10 kg de dat jos, insa nici o miscare de 2 luni jumate la cantar. Celelalte 13 kg le-am dat jos de la nastere incepand pana la sfarsitul primei luni. Singurii pantaloni pe care ii pun pe mine sunt perechile de jeans de gravida, cu burticuta
.
Blanca, o fi puseul? Eu stiu ca apare inre 3 si 4 luni, nu neaparat la 3 luni fix.
Mai citesc fetele, ca mi-e ca pierd mesajul, asa rau merge netu asta.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
lucialu spune:
'Neata!Sicacob ca si tine cand am intrat...pauza
Pana sa citesc ai dat o cafea.Multam!
Chiar crec ca merg sa-mi fac una decof cu lapte si miere
Giova am intrebat-o pe dna dr cand si daca tre sa facem eco de sold si mi-a spus ca la 5 lunite,da,dar cu sotul dumneaei.Asa e, ne cautam, ne cautam mai cu motiv mai cu pasarici
noh si alea trebuie tratate,daca e dupa stolurile mele,tre sa ma reincarnez sa apuc sa le tratez
Am fost in Auchan si noi(ce aiurea suna "osha"![]()
![]()
)cred ca le va da o lovitura mortala multor hyper,extra,mega,ultra, supermarketuri
au preturi bune si imi place,pana acum visam mereu la farfurul din Arad.In schimb suntem ft suparati pe tampeniile alea de muzici ce racnesc de zici ca esti la disco nu la cumparaturi,unele magazine le ocolim categoric din cauza asta, ca nu poti sa intri cu copil mic in basii aia
Si mare iti tremura rinichii si zguduie creierii
Revenind la zmeuricile noastre
ne-am culcat abia la 11 jumate aseara,pusa de pe la 9 in pat
ne-am trezit pe la 3 si dupa inca de fo 2 ori dar eram prea dusa ca sa ma uit la ceas.Sunt uluita de cat de identice aproape sunt in multe zmeuricile noastre.Parca ar avea un singur tata,ca mamici sigur suntem fo 112![]()
Unguras sunt zile si zile cu lapticul plus daca mai pui la socoteala toanele bblusilor si puseurile de crestere cand isi maresc cantitatea de lapte produse de sani prin solicitari mai dese la sani...eu zic ca e ok.Ce am observat la mine in materie de haleala imediat dupa ce am inceput sa alaptez aveam o pofta nebuna dupa chestii fainoase,panificatii.Iar eu nu ma indesam la cap asta inainte.Conform teoriei nu exista lapte bun si mai putin bun,laptele de mama fiind cel mai bun.Acum nu stiu,dar eu zic ca sunteti ok
Mai bine de mine ca dandu-i direct de la san, nu vad culoare,grasime,etc si nu-mi fac alte ganduri.Eu am niste maiouri de sacrificiu si nu tot timpul cand se uda se scortesc.
Ma duc la pupa ca s-a trezit si vorbeste de zor cu ratustele ca o las un pic acolo cand se trezeste si dupa ce o schimb.Tre sa-i dau tratamentul si s-o pun rapid la san dupa el.
Meleea am vazut pozicile,ft frumos tot!Mai lasa-le incolo de kile!
Vazut freza de Raduc
Lasa-i mai Pony perisorul in pace
KISSES
blanca000 spune:
Iau eu cafeaua,
Sunt cam zapacita. Eva si-areintrodus cu succes toate mesele de noapte ca atunci cand era nou-nascuta...
..iar a mancat pe la 2, la 5, un pic la 7 acum la 9 jumatate iarasi...am lasato adormita si eu m-am trezit de tot sa strang prin casa. Nici pe sot nu l-am auzit cand a plecat, imi era somn de la atatea treziri.
Ce o avea frate de vrea mancare as ain toiul noptii..si nu ma lasa inima sa ii indes suzeta si sa incerc sa o pacalesc...
Si cum ea doarme in camera ei in patut, ma duc o scot in patut, ma asez pe canapeluta si o pun la san...totul merge rapid, ea nici nu simte..insa eu da mai ales cand am somnul pe mine cat casa...
Sunt stresata de de marti seara ea nu a mai facut kk..a facut un pic ieri dar asa ca si cum as fi pus 2 lingurite pe pampers..o idee colorat acolo..insa partzuri trage la greu..
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004