**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 8
ivanoiuadela9 spune:
Nu stiu ce o fi fost cu pilu meu azi ca dormi pana la 11 azi dimineata , paparam , ne jucaram si apoi somnik iar pana acum la 17.30
la noapte nu stiu ce facem . 
eumada spune:
si fii-mea are greva la haleleala..ea care a fost spaima maternitatii de fomista si care urla de stia tot blocul acu` mananca 90-100 la o masa la cinci ore...numai noaptea mananca de doua ori cate 120...

......se pare ca se ori se sfatuiesc intre ei,ori e ceva specific varstei probabil vreo transformare...ca altceva nu ma duce capul...
va pupam...am pus poze noi la link....stim sa tinem bibe si sa stam in picioare......normal sustinuta ca daca ar fi dupa ea....![]()

Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
monica2008 spune:
buna fetele
chiar ca zmeuricii nostri sunt toti in greva nici DENIS nu a manacat nimic de dimineata de la 6 pana acuma la 4.30
,asta e daca lor le e bine asa.
MELEEA am vazut pozele erai ff frumoasa chiar si cu cateva kg in plus
ELENA frumosii puiutii tai foc,baietelul seamana cu DENIS al meu un pic![]()
gogoselul meu a dormit mai bine azi noapte insa azi a fost super marait,abia a adormit sper sa doarma macar 1 ora,ca sa fac si eu ceva prin casa...va lasa ca am o droaie de treaba
.revin mai tarziu daca mai am timp
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
pony spune:
Seara buna si de la noi,
Sper ca zmeuricile voastre nu au vorbit prin telepatie cu Raducu meu.
In dupa amiaza asta el a fost tare marait,
cred ca ii era somn si nu reusea sa adoarma.M-am chinuit vreo trei ore sa-l linistesc, si in sfarsit l-am adormit.
am reusit sa-i dau si laptic in somn vreo 150 ml ca nu mai mancase de dimineata laptic.
Elenada pitii tai au crescut precum fat frumos sa o tina tot asa
Ca sa va amuz putin, uitati ce freza are raducu.Cred ca noua ne trebuie un frizer ![]()
Meleea esti foarte frumoasa, nu stiu de ce-ti faci griji.Eu nu am mai dat jos 8 kg 
Acu ca strumful doarme am facut o pizza 
adrianafedorca spune:
si a mea a facut greva foamei azi, a papat dimi la ora 7-80 ml la 12,30 120 ml si la 17,30 - 80 ml si intre a mai supt cate putin la san, dar foarte putin asa cate 2 minute la fiecare san
o fi ceva in atmosfera
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
blanca000 spune:
Eva azi nu stiu ce a avut..de fapt de azi noapte. A cerut papa, la 2, la 4, la 7...la 10 m-am muls si i-am dat rapid caci trebuia sa plec de acasa. M-am intos la 1 si ceva si ii era foame rau ca nu a vrut biberon desi mama a incercat.
De cand m-am intors si pana acum a supt de 3 ori..si foame nene...sper sa o tin nemancata pana dupa baita de la 21 macar...apoi la noapte cine stie ce program are iar...
Si e maraita, fazaita, nu vrea nici jos, nici in brate..se joaca putin la jucarii, mai rade apoi vrea iar tzitzi.
Si a tot vomitat..adica dat afara asa cat sa ude bluza de pe ea la fiecare luat in brate...a avut si 2 jeturi mai babane dar apoase asa..
Aaaaaa..plus ca nu a facut kk nici ieri, nici azi...doar partzuri..
..credeam ca a adormit..nuuuu..ma cheama iar...maraita
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
pony ce dulceeeee e Raducu ![]()
![]()
![]()

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pony spune:
Mai fetelor, daca tot e vorba de fitele bebeilor la papa,am si eu o intrebare: Cam cat mancau inainte pe zi in ml bebeii vostrii si cat mananca acum?Noi de vreo cateva zile mancam cam 550 ml cu chiu cu vai.
Adriana m-am gandit si eu ca o fi ceva in atmosfera, dar la mine dureaza cam demult.Se mai schimba si atmosfera asta!
ungaras spune:
Sa va spun si eu cat mananca Maria-Catalina. La 7 dimineata a mancat 100ml, la 11, 180ml, la 12:30 a mai bagat 60 ca i-am facut gauri in urechi si i-am stins plansul.Parca-i sparta asa mananca. La 15:00, 180ml iar acum la 18:00 a mancat cu bibe de la tati 150. Sigur mai baga 180 dupa baie. Si eu care ziceam ca am lapte prea mult.
Pipi si kk la greu, dupa fiecare masa, cateodata ii schimb scutecul cu altul nou si cand sa il inchid,partz.... alt scutec. Doar ca azi nu a vb cu mine deloc. cred ca din cauza gaurilor in urechi.
AHA vorbeste cu taicasu
inutsa spune:
theea, corina dulci printesele!
giova asa de multi dintisori deodata?
Poate nu o sa-l doara chiar tare, ca sa nu capie de cap de mofturi
muffinuta of,saraca! Te inteleg perfect, asa-s barbatii, li se pare floare la ureche. Si al meu ieri imi zicea ca , vai, Bia e f sanatoasa si nu are cum sa raceasca. S-a incapatanat sa o scoata la plimbare, era frig, si mi-a adus-o toata cu muci, ce nervi mi-am facut
.
sa fie bine leutul tau!
meleea f frumoase pozele! Faceti lipeala la bebei?
sa vezi ce se topesc kg cand prinde bb la picioare!
eumada ai fata mare daca isi tine bibe![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria