**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 7
meleea spune:
Ponni, Muffi, Alex al meu cred ca din solidaritate cu ai vostrii bebei a intraat in greva foamei 

si elde la 6 dim abia acum am reusit sa-l fac sa manance 120ml, dar in somn, si a mai si urlat nene la greu 

, nu vreau sa se defecteze zmeurica mea 

si colac peste pupaza au venit pozele de la botez si filmarea 

, mama ce grasa sunt 

!!! sa se incarce si va arat

http://picasaweb.google.ro/meleea9
meleea spune:
ia uite 

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/BotezAlexandru18OCTOMBRIE2009?authkey=Gv1sRgCICWi6itq7aLvwE#
elenada spune:
Hello dragutelor
Se pare ca unele zmeurici au intrat in greva foamei
De luni piticii mei fac figuri la mancare in special matei care abia daca papa 9- de ml de laptic la o masa. Ei care rupeau biberoanele papau 4 mese de 150 si una 180 acum abia mananca.
Rad si ganguresc de mama focului si dau cu limbuta afara biberonul.
Une mai pui ca Marti Matei a inceput sa aiba scaune moi diareece si m-am speriat rau. I-am dat mucilagiu iar acum papa laptic fara lactoza si vad ca nu a mai avut azi chiar de loc. Sper sa fioe bine.
Aseara matei a papat vreo 50 de ml de laptic iar dimineata s-a trezit Ana ca el nici gand nu avea sa se trezeasca si sa ceara de mancare. Totusi a papat 150 la 5 dimineata ca era adormit si nu si-a dat el seama ce face iar la 10 cu greu a papat 80 ml. I-am scos afara si cand s-ua intors de la plimbare ca au fist cu parintii mei au papat amandoi 150. Sper sa isi revina ca ma ingrijoreaza rau.
Nici nu prea am dormit de doua nopti. stau cu grija mai ales ca marti noaptea l-am gasit pe Matei vomat tot. Interfonul a fost la parintii mei in camera si ei nu au auzit nimic. Asa m-am speriat iar el radea si gangurea. Acum e interfonul la noi in camera iar eu dorm iepureste de aud si cel mai mic zgomot.
Muffi ii doresc multa multa sanatate leutului tau iar tie multa putere sa ai grija de el. Te imbratisam cu drag.
Moni ce bine ca ai primit indemnizatia. Eu am depus dosarul pe 7 sept si inca mai astept. Sper sa vina o data ca am dat deja faliment. Am vazut poze cu printesele. superbe. Pupici
Fetelor sa stiti ca nu am pus piticii deja in premergator. Sunt mult prea mici pt premergator. Le-am primit cadou la botez si i-am pus pt poze si atat. Nepotica mea a mers in premergator si are un mers frumos si picioare drepte asa ca ii voi pune si eu pe ai mei dat mai tarziu.
Pupici dulci la zmeurici si mamici de zmeurici.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
muffi, 
Adela, un singur cont am trecut si pt alocatia si pt indemnizatie.
Luna trecuta in data de 9 au intrat in cont fix 800 lei, deci alocatia pt 2 luni. Si ieri mi-a intrat o suma mult mai mare, deci clar indemnizatia si probabil tot pe 2 luni. Daca mai imi intra 400 e clar ca e fara alocatie, dar ma gandeam ca in fiecare luna la aceeasi data intra banii. Mai astept si vad....
Fetitele mele sunt bineeee, le-au facut radiografie de sold si li sa verificat fundul ochilor. Urmeaza vaccinul la 4 luni.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
meleea, grasuta dar frumoasa foc. Din pacate si eu am ramas cu 4 kg in plus, dar eram grasuta cand am ramas gravida. Nu am niciun chef de cura de slabire iar sa merg la sport inca nu-mi permite timpul. De fapt am o leneee.
Elena, dar poze de la botez nu ne areti? Azi mi-a zis ortopeda sa nu pun fetitele in premergator nici mai tarziu. Sa le las sa invete sa umble fara el.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
blanca000 spune:
Meleea foarte frumoase pozele de la botez si tu ai fost foarte draguta..lasa ca kg le dai tu jos
.
PS : ce era cu banii aia in cristelinita..brrr si bebe a facut baie cu ei..asa e la voi?
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
elenada spune:
Moni nu am inca pozele de la botez. sper sa intru maine in posesia lor daca nu saptamana viitoare. pozele au fost facute de un coleg de servici cu sotul iar sotul meu e la niste cursuri plecat si abia maine merge pe la servici. Le astept si eu cu sufletul la gura.
cat despre premergatoare nu mi se par rele. Daca era dupa mine nu cred ca as fi investit in asa ceva dar daca tot le-am primit poate ca o sa le folosim. Depinde cum vor fi si piticii. Ma gandesc pe la vreo 8 luni sa ii las in ele.
Voi ati avut botezul? Aveti poze?
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ungaras spune:
Meleea, ai fost superba! Nasa ,aceeasi culoare la rochie ca tine?![]()
Cred ca a fost super petrecere si tigancusa a fost pe placul tuturor se pare. Ce ursitori?
Despre bebe? nu mai e bebe, ai un cavaler in toata regula.
ingeras26a spune:
Buna,
Cautam mai multe informatii despre vaccinul Rotarix si as vrea sa va trimit link-ul urmator - mai ales pentru comentarii - ca un posibil raspuns la problemele de care se plangea o mamica la acest subiect. Ea spunea ca are diverse probleme cu baietelul si din ce scrie ea medicul nu a facut legatura cu vaccinul.
http:// sarcina. pentrumamici.ro/bebelusi/sanatate-bebelusi/vaccinul-antidiareic-rotarix
Am pus spatii pentru a nu fi considerat reclama
Concluziile le trageti voi.
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..pana la capat!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
meleea spune:
Blanca,
nu a facut baie cu ei, dupa se pun in apa pt biserica .crezi ca eu stiam???!!! mi-a zis popa![]()
da culoarea la fel ,ce sa faci ca nu am stiut si oricum aia a fost singura care mi-a venit bine si neagra nu avea marimea aia 
strumful meu urlaaaaa si acusi scriu cu el in brate
, da nu prea mai pot![]()