**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna dimineata si de la noi, cam tarziu ce-i drept.Noi acum suntem in centrul de activitati si ne jucam.
Muffina imi pare rau sa aud ca ai probleme.Si eu am avut exact ca tine, a inceput de la doua luni.La inceput cand l-am adus din maternitate manca la o masa 130 ml, dupa care cantitatea a scazut la 100ml, apoi la 70 ml si aia data in reprize cu chiu cu vai.(o masa dura o ora) Si acum ma mai chinui cu el.I-am dat laptic fara lactoza si l-am hranit si in somn.E foarte greu, rabdare sa ai.Mie ultimul doctor mi-a zis ca ar avea un virus care-i taie pofta de mancare.Al meu refuza biberonul cu totul, indiferent ce-i puneam in el, laptic, ceiut, ca l-as fi hranit si eu cu ceiut dar nu am avut sorti de izbanda.
Acum cand e mai rau, incearca sa il hranesti in somn, ca trebuie hranit cumva.Noaptea in somn mananca mai bine.
Noi suntem mai mari si am trecut pe diversificare, asta pentru ca nici acum puiul meu nu mai mananca laptic cat ar trebui.Multa sanatate puiului

Mergi la inceput

lucialu saru'mana pentru raspuns.Pana acum nimeni nu mi-a recomandat sa-i fac ceva, doctorul de familie a zis ca asta se trage de la nastere, ceva s-a intamplat atunci si mai mi-a zis ca trebuie urmarit sa vedem cum evolueaza cu timpul, ca nu putem sa facem mai nimic ca sa-l ajutam.Din cate am observat eu, merge spre bine fata de cum era el cand a venit pe lume.Ma bucur ca este vesel, rade vorbeste pe limba lui, interactioneaza cu jucariile si cu noi.Mereu m-am intrebat cum de mi s-a intamplat mie una ca asta, cu ce am gresit.Tin minte ca in spital facusem o depresie urata, dar timpul vad ca le rezolva pe toate.El sa fie sanatos.Pup dulce pupa ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi am avut o super noapte, ca de obicei, fara treziri. asa ca noaptea trecuta nu stiu ce a fost.

Muffi nu stiu ce sa zic...consulta si alt medic, mai vezi o opinie. te cred ca esti distrusa, cand ne sunt copiii bolnaviori suntem doborati si noi.
Hidrateaza-l cum ziceau si fetele, dai ceai, cu seringa, vezi tu, putin cate putin, dar obliga-l sa bea.
Lucialu la ce clinica privata ati fost? mie mi-a facut eco la cap, dr. malai. la ea merg cu copiii, e foarte bun pediatru si e si homeopat.
Ma tenteaza sa merg azi in mall, dar numai cu Edi, n-am cu cine-l lasa.
Mai am si sedinta la ora 16:30 la Marco la gradi....sa vad cum ma organizez.

si o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Moniland alocatia iti vine separat ... asta numai daca tu nu ai trecut acelasi cont sa intre amandoua . Nu ai primit deloc alocatie pana acum ? Eu abia acum am pus-o pe card dar in sept mi-a venit si pe august ... deci o luna restanta si luna in curs la posta. Pt indemnizatie abia pe 2.11 am depus dosarul dar la fiecare am dat alt cont ca sa nu se amestece si sa stiu ce imi intra din urma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata din nou

multumim pt sfaturi..
Meleea nu e intoleranta la lactoza..asa se pare..
Pony la fel si la noi dar dupa al doilea vaccin ,ultima sticla de 120 ml a mancat-o vinerea trecuta la vaccin de atunci pauza..in somn sanse mici ,nu dorm de doua nopti,nici in mine nu intra mancarea,pare hidratat ochii luciosi inca buzele umede,dar slab de mi se rupe inima..el rade si eu plang.sunt varza.

Cineva imi cer scuze dar sunt cu gandurile aiurea cred ca Emanouela scria de Rotarix l-am facut la doua luni,il repetam peste o luna...

Corina multumim.
Giova chiar azi dimineata am discutat cu sotul meu cica sa mergem pe mana doc care ce e drept e ft bun..ce sa mai zic?sa nu credeti ca stau cu mainile in san,am fost zilnic la doc dar mi-a spus clar ca nu are ce sa ii faca sa am rabdare..

Lucialu..stiu eu ce stiu nu degeaba sunt suparata pe al meu..parca innebunise cica sunt prea protectoare,toti idiotii l-au strans in brate,am sters cu servetele dar degeaba acum el plateste pretul ..imi vine sa il omor ,nici nu iti imaginezi cate conflicte am avut pe tema asta,parca nu puteau astepta pana mai creste putin..sunt extrem de suparata si am dreptate.

Eumada prietena la toarta ca de obicei,nu stiu ce o fi dar nu e a buna.oricum fac cum vreau eu incerc o programare la alt doctor pt linistea mea.

va las fetelor nu mai stiu ce sa spun,nu va doresc nelinistea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pony te cred cu depresia, oricum vine numa de la hormonii de nastere dara de la necajeli cu BBeii. Zmeurica ta manca mult de tot la inceput ca daca te iei si cam asta e obiceiul dupa cutiile de lapte praf,in primele 8 sapt ei papa 90 ml.Si-o fi facut provizii Raducu tau de-asta nu-i mai trebuie acumSau vrea sa scoata zmerucile roz la o cofea,un suc, sa fie mareRad,glumesc,dar stiu cat e de frustrant cand tre sa stai dupa ei sa manance cat de cat.Noi tot cu tzitzi pe afara ca tragem cateva guri sanatoase si dupa o lungim,ne jucam, suzetim... Bine ca e Raducu spre bine!Nu ai intrebat daca nu ar ajuta un masaj usor zilnic la buzica?
Giova am auzit ca e buna si la cine meri tu. Era pe listuta mea cu mediciPt eco merem la dna dr Boia(clinica dr Cioata), vis-a-vis de clinica voastraSi pt encefalograma la dl dr. Bacos(de departe favoritul pupei ),clasicii ca si doctora voastra.
Moniland bafta cu fetele la dr azi!!!Sa fie bine tot!
Eumada,eu i-am luat o cutiuta muzicala-38 roni cu cele mai ascultate melodii din setul de cd-uri.Le ascultam la greu si cant si eu si ea deschide gurita si "canta",adica incearcadar rade categoric cand le asculta.Tre sa-i fac rost de toate volumele ca-s bune la casa omului si i-am pus si povesti de pe net si e ft atenta pana cade rapusa de atata actiuneE tare ca sunt povesti urcate pe net de pe placi de vinil si se aude exact cu zgarieturile si ce traume au mai trait si ele saracele placi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Muffi daca are suficiente scutecele ude atunci e ok cu hidratarea.Sa fie cam la fel cum era in zilele lui obisnuite.Daaaaaaaa iti dau dreptate, vizitatorii dorm bine noaptea, noi tragem ponoasele acasa impreuna cu BBlacii.Nici eu nu sunt de acord sa satisfac toanele altora care indiferent cat de ok ar fi si de bine intentionati,nah!ca unora le sunt dragi copiii cum ne-a fost si noua pana sa avem noi..nu se gandesc la imunitatea copilului,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Muffi, da , eu ziceam de Rotarix, nu-i nimik, nu tre sa iti ceri scuze, ca nu ai de ce...atunci o fi acel virusel care taie pofta de mancare...consultand si al 2 lea medic te va mai linisti.
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lucialu la Boia trebuie sa ajungem si noi, pt. eco la picioare, ca asa e la moda sa ne cautam de tot. dar nu mai stiu la care din ei, ca sunt sot/sotie parca.
Muffi doamne ajuta sa-si revina leutul, tare greu e sa-i vezi ca sufera si sunt asa de micuti.

eu nu am primit niciun ban. ma bag sa verific si azi contul...rau e sa ai internet baking si sa astepti banii ca pe painea calda.
edit: nimic.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Muffi la ultimul medic la care am fost mi-a zis ca ar avea un virus si de aia nu mananca.Mi-a dat sa-i dau sumetrolim.Ceva, ceva imbunatatiri am vazut, dar cu mari insistente din partea mea.Daca ar fi dupa el nu ar manca nici 120ml toata ziua.El rade, e vesel, face bicicleta, sta pe burtica, nu zici ca ar avea ceva.Eu zic sa mai insisti in somn.Cand nu manca raducu deloc, ii faceam trei mese in somn noaptea.Eu am avut noroc, ca el doarme noaptea super ok, poti sa-i faci orice ca nu se trezeste.
Lucialu, eu cred ca Radu o sa se faca manechin, de aia nu mananca
Ieri cand am fost la medic, i-am zis doctorului ca noi am inceput cu mancarica si mi-a zis ca ar fi bine sa-i bag pe la 3 si o masa cu iaurt, dar dupa ce masa de legume ar ajunge la 150g.Pai al meu ia cateva lingurite, si dupa aia scuipa cred ca mananca in jur de 30g, Cand sa ajung eu la 150?cred ca atunci cand o sa-l dau la scoala

Mergi la inceput