**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 10
Solike spune:
Continuare
Pony, Raducu cam cate gr de hrana diversificata mananca toata ziua? Poti face o apreciere?
Unguras, asa imi amintesc si eu din prima luna, eram o madona rubensiana cu sanii curgand, iar daca uscam tricoul putea sta singur drept de scoarta ce era. Acum daca mai curg sanii, mare minune, sunt moi rau, nu ca la inceput, insa la mine nu merge cu mulsul deloc, nada, zero....sau aproape, ca am incercat si mai mult murdaream pompa si biberonul, asa ca vad lapticul doar la ea la gurita si nu prea imi dau seama cat e de grasos. Dar nu iti face griji, Maria ta mananca excelent, ca la carte chiar. Am o curiozitate: cel de-al doilea prenume este numele romanesc Catalina scris cu diacritice la a doua si a patra litera, sau fara, ca in spaniola? Oricum ar fi, este f frumos.
Fetelor, eu am renuntat la cafea de la inceputul sarcinii. Mie imi place cafeaua tare si fara zahar. Am incercat sa beau decaf, cu putin lapte uneori, insa nu e acelasi lucru nici macar la gust. Voi beti cafea? Bebele ce zice, cum reactioneaza?
Sper sa fie si azi putin soare fara vant, sa iesim din casa. O zi excelenta
.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
Giova spune:
Neatza!!!
Noi ok, doarme toata noaptea, doar ca nasul ne da de furca...are secretiigalbene/verzui, nu e bas ok. dar punem picaturi, aspiram, mai luam cate un panadol si poate o scoatem la capat.
Lucialu sa-mi dai si mie nr. lui Boia, ca noi azi maine avem 5 luni, si sa mergem si noi la un eco.
Sunt faine hainutele din Auchan, foarte iefftine si viu colorate. Pt. fetitze ai de unde alege...zau ca ma dispera discriminarea asta...dar asta e....
Noi vrem sa mai dam o tura maine, pe Marco sper sa-l lasam la spatiul bestial de joaca...l-ai vazut? si noi sa dam o tura pe unde putem.
Blanca poate o fi puseul de crestere, cine stie.
Siacob mersi de cafea...tare bine-mi prinde...eu inca recuperez noaptea in care a urlat Edi.
intrebare pt. fetele care au femei la curatenie
:
cat le dati? le platiti la ora sau ati stabilit o suma fixa?
maine vine si la mine cineva sa faca curat, odata/sapt. si nu stiu cat sa-i dau....
si o zi faina sa aveti...fug sa adun din casa si sa bag o masina la spalat.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
Am citit aicidespre puseul de crestere..pare a fi cu ce ma confrunt...desi acum 2-3 zile facea fitze la san.
Sa vad cum mai vrea astazi sa suga...
Ce imi doresc kk ala odata....ehe si alta data imi doream bijuterii, plimbari, fitze ![]()
Giova eu ii dau 50 lei/zi indiferent cat sta..cam sta 4-5 ore...mai nou am chemato odata la 2 sapt. Sapt asta am sarit desi era randul sa vina insa e racita...acum imi fac si griji sa nu mai intre straini in casa 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pony spune:
Salutare si de la noi,
Eu beau cafeluta in fiecare dimineata, deh a intarcat Fulga cam de doua saptamani.
Solike, mancam cam 5 linguri mari (din astea obisnuite de ale nostre), 2 juma la fiecare masa, avem doua mese una dimineata si una la 1
Giova, am intrat pe contul comun si am vazut poze.Ce frumos e Edi al tau, barbatel in toata regula.Asa de bine sta in picioare?Are ochisorii albastrii?
Blanca o fi vreun puseu de crestere.Ziua cum mananca?
Lucialu, cred ca si eu am pasarici la cap in ceea ce priveste investigatiile.zic sa ajung si la o neuroloaga cu pareza aia, desi cei mai multi mi-au zis ca nu are ce sa-i faca, se rezolva in timp
am pus si noi niste pozici pe contul comun, cele facute la 4 luni
Acum ne scremem tb sa facem kk
Solike spune:
Please, pot intra si eu in contul comun? Vreau sa vad pozici dragute de bebei frumosi! Daca aveti timp, va rog sa-mi trimite-ti datele de acces. Nu e urgenta, dar sa nu ma uitati.
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
emanouela spune:
neata fetiliiiiii....fac bagaje, desfac bagaje....clasic pt mine![]()
Solike...da, stiu ce e una si alta numai ca ii ziceam ca sa poata face o asociere ca de....nu stiam ce denumire are...in general difera denumirile....aici e obligatoriu si il deconteaza...se ia din farmacie cu reteta, probabil ca si in Romania la fel, nu stiu, sincer....aici majoritatea se dau cu reteta in afara de analgezice si vitamine si alte cateva...si pe baza retetei si bonului de la farmacie ti se deconteaza 85% de firma de asigurari de sanatate...spre deosebire de poliomelitic care il are medicul si il face 100% gratuit... ce mai....au un sistem medical ft bine pus la punct si nu e ca la noi....platesti ca ...beep o gramada de bani la asigurarea medicala si tot degeaba. aici, toate medicamentele pe care le iei cu reteta, se deconteaza. apropos...cat e in Romania Rotarix....ca aici e 80 euro.
ma duc sa schimb una bucata imputit si revin
ivanoiuadela9 spune:
Buna dimineata si de la noi
Dupa prog de somn de ieri ma gandeam ca facem noapte alba dar cand colo strumful meu s-a culcat pe la 11 si s a trezit la 6 azi dimineata sa pape , a dormit pana la 8.30 a mai papat un pic si iar somnik. Macar sa mai doarma o jum de ora ca sa pot pleca sa o iau pe Luiza de la scoala .

Eu cred ca se trezesc noaptea pt ca nu sunt satui , si al meu inainte se trezea de 2-3 ori sa pape dar acum inainte de culcare ii dau 120-150 ml iar apoi pana adoarme tzitzi .
Si Stefan nu a mai facut kk de 4-5 zile ... sa fie din cauza ca i-am dat niste supita si i-am pasat niste morcovi si cartofi ??????
Astazi a dat soarele si e caldut afara - poate reusim sa facem o mica plimbare 

Adela mami de Adrian Stefan (23.07.2009) si Maria Luiza (18.06.2002)
www.webshots.com/user/ivanoiuadela9
pooh spune:
Neata!!!!Sunt zombie,Balazs se trezeste de 2 ori noaptea,papa si vrea sa se joace

el,care dormea de la 9 seara pana la 8 dimineata

Am citit pe diagonala,revin.A,Solike,eu fara cafea nu functionez.....imi place si mie mai tare si fara zahar/lapte.....beau zilnic o cana,si inca o cana de ceai degru cu lapte pe la pranza.....Am incercat cateva zi fara,sa vad daca e vreo diferenta la bb...nu am observat nimic,asa ca
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Alina spune:
'neatza,mamicile dragute!
Dau si eu o
,eu sunt la prima dar sunt sculata demult,de pe la 7 ca trebuie sa ii fac codite si pachetel fiica-mii.
Multumesc din suflet pt gindurile bune 
,mama trebuie sa se opereze urgent,am aranjat totul va merge in Timisoara,la Clinicile Noi.Offf,am asa o greutate in suflet dar incerc sa ramin optimista,ea are un moral bun,zice ca imediat ce scapa vine la noi cu daruri pt Craciun 
.Sper ca vom trece cu bine si peste asta.Mi-as fi dorit sa-i fiu alaturi acolo,sa merg si eu la doctor cu ea 
dar macar stiu ca e pe miini bune,e tata cu ea si intreaga familie,mama e banateanca asa ca toti locuiesc in zona.
E cea mai buna mama si bunica,mi-as dori sa fiu si eu macar jumatate cit ea 
.
Lucialu ,atunci poate de prin Complex te stiu sau locuiesti in zona mea(Calea Lugojului?).Si eu ca studenta mi-am facut veacul prin Complex,am chefuit in special cu Ise-ul,aveam pe-acolo pretene.
Cind povestiti de Parcul Copiilor ma ia
,am fost si eu acum citiva ani cu fiica-mea si era in paragina.
Muffinuta,cu ce apa ii faci laptele praf?Nu stiu ce apa curenta aveti acolo dar daca totusi e cit de cit ok,trebuie sa o fierbi macar 5 minute.Eu folosesc in general apa plata care merge in hrana bebelusilor,cumpar Evian,Vittel sau Volvic.Auz,dar cite vacccinuri i-ai facut pina acum?Nu-s prea rpd?Poate lipsa poftei de mincare e vreo reactie,mai ai putina rabdare.Noi suntem cu 10 zile mai mari si deocamdata nu am facut nici un vaccin,pe 24 noiembrie suntem programati,nu ne-am grabit.
Fetele,premergatorul pe-aici nu e indicat,nu l-am folosit si nici nu il voi folosi,defapt pe-aici nici nu am vazut in magazine.Oricum nimeni nu-l recomanda de la ortopezi la pediatrii.
De ce faceti ecografie pt displazie de sold asa tirziu?Aici se face mai rpd(noi am facut la 6 saptamini),pt ca daca exista vreo suspiciune,cu cit mai rpd,cu atit mai bine.
Gata,ma duc sa trebaluiesc prin casa,am o stare proasta,nu pot minca asa ca kg mele sunt in cadere libera,oricum nu mai aveam decit 2 in plus,am ajuns la 51.
Sanatate multa zmeuricilor racite,pofta de mincare celor fitzosi
,mai vin io...
Solike spune:
Emanouela, e am dat 346 RON. Pai, tot pe acolo, ca la voi. Cateodata ma apuca toti bazdacii cand ma gandesc la cat de mare jaf si vraiste e in Romanica asta, iar in sistemul asigurarilor de sanatate...
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei