**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 5
eumada spune:
Muffi e naspa dar e o reactie la vaccin
asa a patit eva mea....i-a trecut...fa-i ceai si da-i glucoza...sau mai popular apa fiarta cu putin zahar....exct asa ii dadea evei in maternitate de renume...sa fiu a naibii daca nu....si ceai mult...de preferinta pentru copii,de la hipp sau milupa...au si dextroza si poate inlocui o masa ca-s suplimente alimentare.
Doamne ajuta sa fie bine..
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
Moniland spune:
Am primit indemnizatia cu dosarul depus in 17 septembrie. Acum nu stiu daca suma include si alocatia copiilor sau e doar indemnizatia. Voi cum ati primit?
Azi la 10 avem programare la ortopedia si la 11 la oftalmologie. Am emotii ca si cand mergeam la eco. Offfff....
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
eumada spune:
moni pai vezi ce sunt sumele...adica defalca suma mare dupa cum stii ca trebuie sa primesti..alocatiile....separat..
indemnizatia separat
ar trebui sa stii cat ti se cuvine ca si indemnizatie si probabil pe cate luni.....vezi si rtu o luna cat e..apoi vezi pe cate luni in urma ti s-a dat si ce anume.
Madalina
de minunica Eva-Maria
meleea spune:
Mufi, m-am mai gandit, poate fi o intoleranta la lactoza ??? incearca si o formula fara lactoza poate cine stie , au mai fost bebei la noi aici care ziceau ca au avut asa ceva, temporar parca ziceau fetele.....
http://picasaweb.google.ro/meleea9
eumada spune:
Daca pun melodii de pe you tube pentru copii eva mea rade si canta de numa....nu stiam ca mai stiu....pupaza din tei,ratusca,cauta..etc...
incercati si voi...
Madalina
de minunica Eva-Maria
emanouela spune:
neata
muffi...eu i-am facut lui Darius un vaccin care printre altele e si pt probleme gastrice...nu e intepatura, se da pe cale bucala....in Belgia, se cheama Rotarix, asa scrie pe cutie, in carnetul pe care il am si unde sunt toate vaccinurile pe care trebuie sa le faca, scrie Rotavirus...se face la 2 si 3 luni si obtional la 4....nu-l lasa asa, schimba medicul, fa ceva....si nu mai fi suparata pe sotul tau
...incearca cu hidratarea pt moment, daca merge....de la vaccin...ma indoiesc sa fie, a trecut totusi o saptamana...bafta multa si nu mai fi chiar asa de suparata, ia si te mobilizeaza si fa ceva.
beu cafea, mananc, spal si revin![]()
emanouela spune:
intoleranta la lactoza se manifesta altfel, nu cu refuzul hranei
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-07-03/intoleranta-la-lactoza-a-sugarilor.html
lucialu spune:
Buna dimineata!
Muffi offff mama ma-sii de treaba!
Exact cum te-ai gandit si a zis si Meleea:trebuie neaparat hidratat.E mai important decat hrana la bbei.Ceai si fuga la alt medic. N-o fi vreo enterocolita ceva? Cam asta ar fi virus pe la stomacel sau sa nu fie o reactie dupa vaccin cum spune Eumada, ca prea se leaga toate. Nici eu nu sunt de acord cu plimbatul din brate in brate
Al meu neavand treaba cu bblacii nu intelegea de ce ma puneam invers cu vizitele si sa nu tragem de fata prea mult.Pana a vazut cu okii lui ca am dreptate
aleluia!si cand a inteles ca bb e prea mica,iar daca ii expira timpul de oboseala si nu e acasa, noaptea nu ne mai intelegem cu ea, o spus ca daca zic"acasa!" ne luam jucariile si plecam oriunde am fi cu ea.Asa ca stiu si cum e cu taticii care ne mai blocheaza actiunile ca cred ei ca stiu mai bine
Eu am ales sa ne mai paruim...numai de asta nu aveam chef la cat de varza sunt,dar fata nu se poate apara singura, noi avand pielea mai groasa tinem la tranta asa ca mai facem si de-astea daca trebuie sa-i fie fetei bine![]()
Continuand ideea, Pony am primit trimitere de la pediatra noastra ca dupa ce ne tampise cu cantaritul saptamanal a fost inspirata sa ne trimita in 2 locuri. Ea a vrut sa fie verificata pupa,sa fie ea linistita ca a facut tot,ca nu intelegea de ce urla efectiv la inceput si nu dormea deloc noaptea iar ziua pe furate.Asa am ajuns la doctorita cu ecograful.Asta e la o clinica privata la noi in oras si aici platesc ecografia de cate ori merg, parca 80 roni.Ii face ecografie exact ca orice alta eco dar la cap.Ii pune gel pe par si se uita pe ecran.Nu stiu daca pt problemita lui Raducu e suficient un eco.Noi am fost trimise cu fata la un alt dr care face encefalogroma si acolo ii pune niste cureluse in cap cu "tzepi" metalici si ceva electrozi cred si masoara activitatea cerebrala,bb trebuie sa fie linistit, cu a mea fix...fix
s-au chinuit de numa sa o linisteasca mai ales ca noi nu am avut nici o sticluta cu nik la noi pt ca nu vrem decat san.Nu-ti descriu cum eram eu atunci,horror.Acum mergem lunar la cel din urma dr dar numai o consulta si ma intreaba una-alta,el i-a amant vaccinul sa nu o agite mai rau,pana mai crestem un pic.Si el mi-a dat Tanakanul care e ft bun pt sistemul nervos,imunostimulator din ginko biloba.
La prima dr a descoperit ca fata a avut o usoara hipoxie si se pare ca a fost totusi intrauterin plus niste chisturi despre care numai ce am aflat, la caput.Nu ne-a spus de prima data pt ca sa nu ne panicheze ca muream in 2 luni pana la o noua verificare.Chisturile au fost exact cum si-a imaginat resorbabile si mai are doar unul mic de 1 mm si un pic,care trebuie sa se duca si el pana peste 2 luni cand ne vedem iar la ecograf.Nu stiu daca nu ar trebui sa meri la pediatrul tau sau dr de fam sa iti de-a trimitere eventual sa te indrume.La RMN se vedea mai bine sau nu trebuie,oricum Raducu e prea mic si acolo chiar tre sa stai nemiscat. Ideea e ca stiu ca te roade si cand BB are un cos daramite altele asa ca meri sa te linistesti, pt ca e bine sa fie verificati din timp si cu masuri poate minime ei se refac foarte repede la varsta asta.![]()
Acum inteleg de ce era fata asa dependenta de mine si de tzitzi,poate saraca avea si dureri.
Este ok, sanatoasa,dar am avut dreptate ca ceva a fost de tot ne cheama. Ei ne-au spus ca e sanatoasa sigur-sigur si sunt ft meticulosi si atenti cu fata,dar m-am linistit acum cand stiu ce a fost si cand vad ca multe zmeurici nu au program de somn si sunt la fel ca noi cu multe altele.Clar si a mea tot zmeurica fitoasa e
Ieri m-a tocat cat a stat la san a si dormit,dar seara a fost in priza, chjef de joaca si de ras,dar in brate.De cateva zile ia tzitzi un pic, o lasa si se uita la mine razand,asteptand sa-i zic ceva, dupa care fuge repede la tzitzi ca-i a ei,iar se opreste si rade si mai spunem ceva
Imi vine sa o pap.Am spatele tandari dar cand face asa ce pot sa mai zic?
si ma mangaie pe tzitzica si incerca sa-mi atinga fata cand papa sau ridica manuta sa o pup,ca eu tot i-o luam sa o pup si a prins smecheria
A!si ne arata pumnul drept intr-o veselie
parca ar zice:am pumn,aveti grija
dupa care il baga in guritza si vorbeste cu guritza plina
Acum de dimi cand sa plece tati la lucru a vrut sa o pupe,ea era la mine in brate.S-o nimerit ca exact cand s-a aplecat sa o pupe sa intoarca fata fix in directia opusa,sac!
Si a descoperit de ieri seara cum sa ne stergem la gurita cu manecuta, daca avem gurita cu balute
Cred ca as putea sa vb o zi despre ea cate face deja.Sunt cioara de cioara![]()
Giova azi se deschide Auchan la Mall.Mergi? Ma mananca sa zic drept dar mi-e tare frica sa nu fie ca la nebuni fiind deschiderea.
Hai ca m-am placintit bine
Ma doare tzitzi dreapta cre ca tre sa-i dau sa pape pisoiasului,mi-a curs din sanul liber cand am alaptat-o de m-am facut fleasca in 5 minute si a trebuit sa schimb maioul.
Corinna1982 spune:
Muffi, sanatate multa lui NJ!
Am fost si noi ieri afara:
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5403120169008328578