**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 4
aditapop spune:
Giova, multumim de vot

Sanatate la cei doi puiuti!
Somn usor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

blanca000 spune:
Sper ca a adormit bubi..
Azi si noi am continuat seria de supt cu ochii pe pereti sau deloc supt..cu chiu cu vai a supt ceva la 4 jumate si am zis sa ii mai dau pe la 7 jumate poate poate..de unde nimic..asa ca ne-am grabit cu baita si in loc de 9 si ceva am facut-o la 8 tot cu gandul ca o s aii vina foamea si sa nu o prinda neimbaiata ca dupa baie ce ii mai dau...asa ca facut baie si intradevar a halit cu pofta..insa....am terminat la ora 9 si desi am puso eu in patut Mos Ene nici un semn (normal, era devreme) asa ca am lasato cu tati si eu am profitat de un dus lung+spalat pe cap.
Intr-un fianl cred ca am adormito acum caci asta e si normal ora ei de somn..acu' sa vedem cand ma trezest ela noapte ca a papat cam devreme acum seara....eee..asta e.
Theea e o scumpa Alessia, frumoasa si dolofanica..of draga de tine prin ce ai trecut..mi-am amintit cand i-am vazut cicatricea..m-am infiorat..
...esti o mama adevarata.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
flosideea spune:
buna seara si de la mine....profit ca Denis face nani,sotul e la fotbal...sunt HOME ALONE...ce ziceti,un party in pijamale ceva?!
noi azi am iesit cu carutul,dupa cateva zile bune cand n`am avut curaj sa`l folosesc din cauza vremii.am fost in vizita la sora mea,cand am plecat muream de cald cu un tricou si un flis pe mine,am stat vreo ora la ele apoi am iesit la plimbare si la vreo 15 min a inceput un vant...si era asa frig...binenteles ca ne`am intors in casa.se pare ca totusi Denis nu a uitat sa nu stea in carut,iar mi`am petrecut majoritatea timpului cu el in brate si carutul intr`o mana.cred ca ne ies dintisorii...care nu stiu sigur,pt ca si sus e alb si la caninul drept,dar de simtit...nimic...in schimb,iar vrea sa pape tot ce simte in jur,cantitatea de balute a crescut semnificativ...uff,n`am scapat!
am vazut poze cu zmeurei care mai de care....numai printese bune sa rupa inimioare si printi care mai de care sa le cucereasca.Felicitari pt "incruscareala"!
eu cred ca a fost un complot pus la cale de toti zmeureii inca de pe vremea cand erau in burtica sa nu ne faca viata usoara.oricum vad ca se cam ia la toti maraitul in somn,figuri la papa,noi suntem experti in asa ceva si scoatem si niste sunete demne de un catelus sau pisoi,nu degeaba`i zic cotoias,sunete care ma fac sa ma topesc...
mi`a luat o vesnicie sa scriu pt ca mi s`a trezit gurita de vreo 4 ori intre timp,numai sa adoarma la loc mufat bine...a venit si sotul...s`a dus party`ul cand nici nu incepuse...ma duc sa il laas pe Denis in patut,sa fac un dus si
.noapte buna tuturor.revin maine`n forta,mi s`a aprobat cererea de la "sef"
.va pupic dulce...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
ungaras spune:
Buna seara zmeurici mari si mici!
Eu i-am schimbat patul in camera si nu mai vrea sa doarma. I l-am mutat mai departe de calorifer. I-am facut baie la 7:30 , a mancat 185ml
, si aerobic la greu.Acum o aud cum loveste cu picioarele, are camera deasupra sufrageriei, dar nu ma duc. Poate adoarme.
Eu ies cu ea afara de 2 zile numai prin ploaie dar ne place.
Badurox, ai inceput diversificarea?
Cu asa zmeurici frumoase putem fii sigure ca pamantul o sa fie populat de oameni frumosi mult timp de acum incolo. Ce treaba buna am facut fetelor!
. Stiti cum aratau oamenii in evul mediu?![]()
Am vazut zmeurici noi. Pupa mama ochisorii lor! Multi ochisori albastrii nu?
Noapte linistita!
http://picasaweb.google.nl/glasiuli
meleea spune:
Solike, multumim pt aprecieri si noi am vazut-o pe Olguta
ce domnisorica....poate deja sa faca programare la coafor
.
ma intorc sa citesc 
http://picasaweb.google.ro/meleea9
meleea spune:
Giova, Baadurox ,multumesc ,ehhee timpuri demult apuse
,cateodata ma intreb daca o sa mai revin la silueta dinainte....si cand ma gandesc ca mi se parea ca sunt grasa
.inca mai scot rochia si o privesc
ca mi-e tare draga.
de 2 zile am intrat la regim, cel de 13 zile, la mine asta da cel mai bine rezultate sper sa pot sa-l tin pana la sfarsit.
La noi a fost tare frumos astazi si am iesit cu Alex sa-l mai oboseasca aerul curat ca mi-era ca nu adoarme in seara asta ca a dormit pana la 2 .am fost la verisoru' si ne-am distrat ca a venit si buni si era gelos daca vedea ca nu se uita la el si vb si cu Patrik....daca o sa semene cu mine
posesiv....cand eram mica ,pe la 1an si ceva ma urcam peste frate-miu in cosulet ca era al meu ,zicea mama ca numai dzeu a avut grija de el sa nu-l sufoc
Si parca a inceput si alex sa gangureasca mai mult,ca eram geloasa pe zmeurelele vorbarete
,o fi meditat el azinoapte ?!![]()
si a ajuns la concluzia ca etimpul sa faca progrese 

ma duc la culcare
muffinuta spune:
Buna dimineata fetelor!
cred ca e dimineata..
Lucialu multumim pt cuvintele calduroase
Giova multumim de asemenea
Moniland si mie mi-era dor de voi sa va scriu dar nu in conjunctura actuala,cu probleme adica pupam duducile cuminti si pe mama lor
Meleea multumim frumos..
Fetelor din lac in put sau invers..
Scapam parca sper de problema cu pielea-doc mi-a spus azi ca poate aparea in orice clipa si practic exploda si mai rau,nu mai vorbesc ca e un chin pt el saracutul sa fie uns din cap pana la picioare zi si noapte,acum alta eu care credeam ca nu mananca din cauza eruptiei se pare ca are un virus sau ceva care ii taie complet pofat de mancare,a ajuns la 30-40 ml la 5 ore..sunt distrusa ,are tratament pt problema asta gastrica sau ece o fi,e o ft usoara imbunatatire,dar a slabit urineaza mai rar,mi-e rau cand il iau in brate,nu mai dorm sunt praf...nu stiu ca sa fac,doc spune ca nu are ce sa ii faca,tb sa am rabdare dar sunt distrusa cand il vad cum refuza laptele..ati avut careva problema asta?
in ritmul asta nu stiu unde ne indreptam,se stinge sub ochii mei si doc cica e inca bine ..am un medic ft bun dar ma bate cumva gandul sa consult o a doua opinie..se pare ca a luat un microb si e plin pe aici prin Africa de la careva,sunt suparata rau rau pe sotul meu el cu ideile a nu las copilul plimbat prin tate bratele si iaca acum ce am..el doarme ca sa nu spun ce iar eu mai framant si plang de disperare..nu stiu incotro sa o iau..
va pup si va doresc tuturor numai bine
meleea spune:
Mufinuta, pai bine dar doc asta al tau , nu zice si el sa bage ceva o perfuzie sa se hraneasca intr-un fel ,sau sa se hidrateze cumva, nu stiu ce sa zic macar ceai sa incerci sa-i dai,poate ii place mai mult ,sau glucoza?? nu stiu zic si eu ce-mi trece pprin cap la ora asta, ma gandesc sa nu se deshidrateze prea tare daca zici ca asa putin mananca. cum zice doc ca se cheama virusul asta? si dece nu poate sa faca nimic? asa e evolutia lui la inceput si se mai diminueaza pe parcurs?
sa va faceti bine cat mai repede
muffinuta spune:
Buna dimineata din nou
Meleea nu mananca mai mult de 40 ml la o masa si aia la 4-5 ore,nu e inca deshidratat,e la limita de plutire,atat cat sa supravietuiasca,medicul spune ca suspecta o gastrita sau un virus-no name-care pur si simplu taie apetitul.el manca excelent,totul a inceput cam cu o spat in urma,dar mi-am zis ca e vreo toana,apoi vineri am avut vaccinul de 3 luni,apoi a inceput nebunia cu eruptia de bubite pe piele.am pus lipsa apetitului pe seama discomfortului creat de dermatita,dar odata atenuata am observat ca refuza pur si simplu biberonul,laptele..sunt pur si simplu disperata,iar doc spune sa am rabdare..ca altceva deocamdata nu se poate face..maine adica azi sper sa merg la un alt doc cu reputatie buna dar nu ma astept la altceva..cica nimic nu se poate da pt stimularea pofeti de mancare..acum are un mic tratament dimineata si seara..hai sa il trec cate jumatate de pastila diluata de fiecare data medicamentul se numeste Losec Mups 10mg..
amandorura
fetelor va implor dc ati avut cev de genul acesta va implor dati-mi sugestii
multumesc mult
muffinuta spune:
Am gasit acum pe net ,medicamentul despre care scriam e recomandat pt probleme gastrice.reflux-el nu prea mai are acum-aciditate,etc...nu se mentioneaza nimic despre virusi ,nu mai inteleg nimic..sunt suparata rau de tot..