**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salutare fetelor!
Giova- imi pare rau pt micutul Edisorincearca si remediile propuse de Galarine poate poate au efect.Sanatate multa va doresc.
Galarina- sanatate si tie!
Blanca- nu mai folosesti pampers cu omida?Asa e si Sara daca nu ii convine undeva maraie si tre musai sa plecam acasa. Cum intram in casa gata e toata un zambet. Asa am patit ieri. In weekend am fost la mama in Medgidia si am ramas acolo. Era plina de figuri. Cand am ajuns acasa a inceput sa gangureasca sa rada in hohote. E clar ca isi da seama unde e.
Lorelay- nici Sara nu doarme mai deloc ziua.Mai devreme maraia era clar ca tre sa doarma dar nu vroia. S-a dus sotu' sa duca gunoiul si a pus-o in ham. Pana in spatele blocului a adormit. In casa a deschis oki dar a pus-o ta-su pe picioare si leagana de zor. Eu fac mancare si nu am timp de ea...
Va pooop ma duc sa termin mancarica si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Galarina, multumim
Noi? trei lunitze sanatoase,speram in continuare la fel. Pupam zmeuricile si citim in fiecare zi.
http://picasaweb.google.nl/glasiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara zmeurici,
Am intrat sa-i urez multa sanatate lui Edisor si sa-i spun lui Ungaras ce fata frumoasa are
Noi suntem baieti mari, deja am inceput sa mancam ziua numai mancarica, laptic nu ne mai place deloc, dar ne mai pacaleste mamii in somnul de noapte, ca deh...trebuie si din asta.Cred ca suntem prima zmeurica nerabdatoare sa ne comportam ca oamenii mari .
Mancam asa:
dimineata la 8 mar cu biscuite si ce ne mai place
la 12 piure de legume cu putin untisor.
la 4 mai bagam cu chiu cu vai niste laptic
la 6 papam cereale
si pe la 11 iar laptic
Ca urmare acum facem kk niste carnaciori, nu suntem constipati, chiar am inceput sa luam si noi in sfarsit in greutate
Cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Am revenit!Fetele unde sunteti?Cam slabutza activitatea...
Sa va zic ce am facut azi. La a doua masa am zis sa ii dau cateva lingurite de suc de morcov.L-a facut sotul...si i-am dat cam 2-3 lingurite de-ale ei ca sunt mici mici. Bineinteles ca mai mult era pe dinafara ca nu stie ink sa manance cu lingurita.Nu pot sa imi dau seama daca i-a placut sau nu ca nu a avut nici o reactie. Reactii am avut eu ca s-a patat barbitza ca naiba si nu mai ieseDupa care ii dau lapticul. A mancat cam 90ml si a vomitat cam 40 amestecat cu suc de morcoviDeci nici nu a ajuns bine in stomacel.Dar am patat si costumasul, doua barbitze si hainele lu mami..
Am gresit cu ceva oare? nu trebuia sa ii dau imediat lapticul?Offf ce greu e cand esti incepator. Maine incercam iar dar cred ca ii pun ceva sa nu se mai pateze. Am o barbitza ca din musama, impermeabila.O sa incerc asa ca altfel patam tot.
Pony- ce bine ca mananca de toate.zmeurica mancacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Sara, stai linistita, si noi ne spoim de sus pana jos.Avem barbite din alea de la ikea pe care le spal rapid si care se usuca la fel de rapid.Noi avem vechime deja, o saptamana de cand mancam mai solid.Am inceput pe la 3 luni juma cu suculet de mar sau morcovet pe care il dateam cu bibe.Cu lingurita din cate imi aduc aminte parca nu-l papa asa bine, si nu din cauza ca nu-i placea ci pentru ca nu stia care e treaba cu lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salutare din nou!

Azi a fost caldutz afara si destul de frumos, in sensul ca nu a plouat toata ziua ca si ieri, cand nu am putut iesi deloc afara.
Eu Iarinei i-am mai dat marut, cand mancam eu , asa, intreg, il puneam la ea la guritza si il plescaia. Am incercat si cu morcovel, dar se enerveaza ca nu e asa "zemos" ca marul. Ieri insa i-am dat suc de mar, ca a facut mama placinta cu mere si a ramas sucul de la merele razuite; i-a placut la nebunie, nu l-a dat afara, si cand am plecat cu linguritza a inceput sa planga, drept urmare m-am intors si i-am mai dat. Deci ea ar fi pregatita de diversificare, insa pediatra ne-a zis ca sa mai asteptam pana la 6 luni.
Noi pampers folosim din cele cu ambalaj alb, premium care, ca absoarbe mai bine scaunele moi, iar noi facem si de 5 ori intr-o zi, si cateodata, nu stiu, nu il pun eu bine, ca "urca" kk de mai e putin si ajunge la ceafa.
Pony, ce bine ca papa bine Raducu
Giova, cum mai e Edi?

la mamici si zmeurici

www.picasa.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
GIOVA multa sanatate lui EDI saracutul si otita si dintisori,il pupacesc poate trece
PONY bv lui RADUCU,e bebel mare ce mai.
eu ieri manaca un mar si il aveam pe DENIS in brate si saracutul se uita la mine si mesteca in gol as ca am curatat o bucata si i_a dat sa molfaie,fetele cand i_am luat marul din manuta a inceput sa planga si sa faca la mine niste ochisori care ma rugau sa ii mai dau...imi era asa de drag,prin urmare am facut putin suculet de mar si i_am dar ra asa de bucuros gogoselul.noua de sambata ne_a venit pofta de mancare inapoi sunt super bucuroasa ca deja ii scazusera parca un pic din falcute
va las gogosel a trezit si vrea la alintat la mami in brate

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Gloria isi face somnul de dupa-amiaza de 2-3 ore numai la mami in brate sau in sling am incercat sa o adorm si sa o pun in patut dar se trezeste in 5 min dar seara adoarme singurica in patut si toata noaptea doarme dusa si dimineata la fel pana la 10

azi am tot incercat sa o pun in patut de cateva ori dar fara sorti de izbanda asa ca pe la 5 seara aveam una bucata donsoara obosita careia nu-i mai convenea nimika am invelit-o intr-o paturica groasa si am scos-o putin afara - adoarme repede daca o scot la aer si acum doarme in sling la mami

Siacob nu stiu dc vom scapa de aceasta problema bine macar ca ii place baita (apa) si masajul

Giova ooffff...n-ati scapati de urechiuse ? cred ca e groaznic, si cu durerea de dintisori e groaznic sa nu dormi noaptea bafta si rabdare multa!

tanimi nu am putut vedea pozele si noi tot pampersi premium care folosim

unguras frumusica foc zmeurica Maria ca si mamica ei

lorelay si Gloria are 3 luni 60cm si 5.500 kg si ea a luat foarte putin in a doua luna cel mai importanta e sa fie sanatoasa si vesela!asa sunt manechinele

blanca o sa-i schimbam faza tare este ca mai am doua pachete nedesfacute
nici Gloria nu prea se manifesta cand plecam in vizite eu ma gandeam ca nu prea mergem in vizite cu ea deocamdata si nefiinf obisnuita de-aia nu reactinoneaza

Alinutza sa-ti zic una tare acum am vazut ca mi s-a livrat in loc de Baby Jarro Dophilus pudra - Jarro Dophilus capsule si credeam ca sunt eu idioata si am comandata aiurea dar m-am uitat pe comanda din nou,si am comandat corect

Pony ooaaauuu! ati inceput deja diversificarea ma bucur ca ii prieste si ca a luat si in greutate
si noi tot la 6 luni vrem sa incepem diversificarea.. vom vedea cand vom incepe

sara asa este la inceput! suntem stangace dar invatam repede si devenim profesioniste

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la fete!!!
Bebele meu la fel de prost mananca si de 2 zile face kaka cam tare verde si miroase altfel de cat de obicei.Ati mai patit vreo una la fel,stiti care ar fi motivele de face verde?
I-am dat si ieri niste ceai ,am zis ca poate se mai regleaza,dar vad ca si azi a facut exact la fel.

http://family.webshots.com/album/575529924iAqLtU

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da, avem otita medie, la cealata urechiusa.
De data asta ne-a dat Pulsatilla- remediu homeopat. Galarina asa l-am tratat si data trecuta, cu belladonna. Insanatosire grabnica si tie!
Ne-a luat si secretie otica, acum sa vedem ce iese.
Se pare ca Edi are otita aia cu secretie purulenta, alb-galbuie lipicioasa, dar ne-a prescris Pulsatilla. acum sper sa fie ok, caeu m-am saturat.
Mi-a mai zis ca si dintisorii sunt pe vine, dar i-am zis ca asa sunt de o luna...nu am fost eu proasta, doar ca uite ce tragem.
Mi-a zis sa nu-l mai dau cu gel in gura, mai bine sa roada pe jucarii de dentitie, o lingura de lemn, morcov...ca impiedica aparitia lor.
pai dupa ce am dat atatia bani pe vestitul gel sa-l tin in dulap?
Oricum, acum cu remediile homeopate nu-i pot da gel, ca e tare aromat.

Mi-a dat si mie ceva remediu pt. inmultirea laptelui lac caninum.

Blanca super ca ati avut o printesa cumintica in vizite si la bunici.
Lorelay da foarte mult dureaza la noi.eu am depus banii dupa o sapt. dupa ce s-au terminat cele 42 zile...dar uite ca e nebunie...multe dosare si personal putin. daca numai acum calculeaza dosarele din sept..
hera cat e orajelul in America, asa pt. cunostinta mea generala, caci oricum l-am luat.
pony deja i-ai bagat unt? mai bine puneai lapte de la san sau formula.
ma bucur ca ati rezolvat problema scaunului.
Monica si Edi se uita la noi...chiar i-a pus sotul o felie de salam in mana si l-am pozat. el se arunca dupa degetele noastre sa le molfaie. e tare mortal ca urgent isi ia avant si e pe mainile noastre.
Mar si edi a lins, dar nu l-a atras...cred ca va fii putin cam fitos cu mancarea.
Ungaras superbe pozele. sotul tau e blond si zmeurica bruneta, seamana pe tine.
auzi...nu e toxic mediul ala din atelierul vostru? e ok ca sta pitica acolo printre vopsele? intreb si eu...nu stiu.

am cautat acum pe net si e buna Pulsatila in cazul otitelor purulente sau cu alte secretii.

o seara faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput