**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Giova, nu i-am bagat unt propriu-zis, in apa in care fierb legumele pun nitel untisor, un varf de lingura ,si doi stropi de sare.Eu am de la mama cartea Mama si copilul a lui Capraru, veche de pe vremea noastra si ma mai inspir de acolo.Pe vremuri se incepea diversificarea mai devreme, noi asa am crescut, acu deh..se recomanda pe la 6 luni.Dar vreau sa ma credeti fetelor, ca nu am avut incotro, lui Raducu nu ii mai placea laptele si in ultima perioada nu luase mai deloc in greutate pentru ca nu mai manca.
Daca si al meu ar fi mancat bine laptic, mai amanam si eu,..dar ce sa fac sa-l las sa moara de foame?
Am zis macar sa-i mearga asa, sa fie sanatos.Doamne ajuta in continuare, pana acum sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna seara fetelor!
Revin dupa o scurta pauza...
Am fost cu David la munte o saptamana si a fost super.Gangureste toata ziua,rade foarte mult,mananca bine si doarmeeee!!!Doarme de la 22.30 pana la 6.30-7.00,mananca si apoi mai doarme pana la 9.Azi mi-a dormit pana la 11.Ma invarteam pe langa el!Nu-mi vine sa cred ce copil am!Nu am crezut ca asa de repede o sa devina din copilul care se trezea non stop si care-mi scotea peri albi,cel mai dulce copil!
Fetelor,am o intrebare,voi ati facut vaccinul Rotavirux?Am citit diverse pareri si nu stiu ce sa fac!Am nevoie sa aud si parerile voastre!Va pupam

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

ely-cta noi am facut Rotarix-ul la 2 luni si acum la 4 luni mai facem unul. Tudor nu a avut reactii adverse la nici un vaccin facut la 2 luni. sa speram ca nici acum nu va face.

giova sanatate lui Edi!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

buna seara fetele!

nu am apucat sa recuperez capitolul trecut
lorelay al meu la 4 luni fix are 5800 ...cm nu stiu cati ca abia miercuri ne masoara dna doctor cand vine sa faca si vaccinul.
de la 2 la 3 luni mi-a luat 690 gr iar de la 3 la 4 luni a luat 760 gr.
doctora mi-a zis de fiecare data ca e foarte bine si sa nu imi mai fac griji.

azi am fost sa imi ridic prima alocatie de la posta. mie nu mi-au dat retroactiv... am luat 200 RON si atat...

fetle eu m-am dereglat rau de tot cu somnul si am dat in insomnii.
unde la inceput ma trezea piciul noaptea din 2 in 2 ore sa pape acum doarme pana dimineata cu o singura trezire pe la 4 sa pape dar asta in somn...
eh unde in ultimile saptamani adormeam dupa ora 3-4 dimineata si atunci cu greu...azi noapte nu am dormit deloc. am adormit intr-un final la ora 9 dimineata
am dormit pana la 11 jumatate si dup-aia inca o ora de la 2 jumatate la 3 jumatate cand a dormit piciul. deci in 24 de ore eu am dormit doar 3 ore juma

sunt praf!
nu mai stiu ce sa fac! sper ca la noapte sa pot dormi ca acum sunt foarte obosita, mai ales ca am si avut drumuri de facut azi...

si ma oftic pt ca si copilu doarme de rupe si nu ma tine treaza... dar eu ma foiesc in pat de pe o parte pe alta si nu e chip sa adorm. azinoapte (de fapt dimineata pe la 5 juma) cand m-am uitat la ceas imi venea sa plang.

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

ely_cta noi am facut Rotarix-ul la 2 luni si miercuri facem si a doua doza. nu a avut reactii adverse la noi... sa vedem acum cum va fi.

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

Intram si noi scurt sa dam raportul. Una bucata bebe Bryce la aproape 3 lunite masoara 64 cm si cintareste 6 kile 400. Buuun baiat; facut si restul de vaccinari, printre care si rotaviruxul la noi pe cale orala, si ca sa-i raspund lui ELI_CTA nici al meu nu a avut reactii adverse, insa a fost mai miriit decit la prima runda de vaccinuri. Poti sa sari peste rotavirus daca vrei, mai ales da-l alaptezi la sin si daca nu il duci la cresa.

GIOVA- uram multa sanatate micutului. Sa se faca bine cit mai repede!!!

ALINA- ii tinem pumnii mamei tale pentru operatie, dar fii optimista totul o sa fie bine!!!

Cam atit, fugim ca avem o gramada de chestii de facut.

Pupaciuni dese,

Clara - mami lui Bryce Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Giova, nu avem vopsele in atelier, ce vezi in borcanele e numai sticla.Lucram doar cu sticla. e adevarat ca sunt chestii care nu-s tocmai sanatoase, dar se intampla seara cu studentii si noi nu ne ducem. Plus ca avem super ventilatie. Cand nu am de ales si trebuie sa stau cu ea toata ziua, totul e aerisit si nu fac nimic care ar putea sa-i faca rau. Sanatate puiului!
Mi-a spus mama azi ca fetita varului meu, cred ca 2 anisori are, a fost muscata de un paianjen. Nu mai vorbeste si nu mai aude iar cand vorbesc mai tare cu ea, se sperie si ramane blocata, nu mai misca. Sunt disperati, pe la toate spitalele.
Fetele, sa avem grija de zmeurici,si sa le iubim in fiecare clipa, tare norocoase suntem.Sa ne rugam sa aiba grija DD de toti bebeii.
Ma duc sus la puiuta mea sa o pupic si sa ii spun cat o iubesc
Noapte buna
Multumim pentru complimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata de pe plaiuri romanestiiiiiiiiiii
am aterizat cu bine la destinatie
bebe a fost cuminteeeee....ptiu ptiu, a marait el putin pe avion pt ca el vroia sa se uite, sa studieze, a zambit la fete, la stewardeze si in resttttt nani si papa.
bineinteles ca nu am putut dormi fara el asa ca iar n-am noapte dormita cap coada siiiiii colac peste pupaza am si insomniiiii...asa ca nu esti singura buburuza...in schimb nu mai simt atat de acut oboseala pt ca ma mai vantur singura prin targ.
frateeeee.....sunt de-a simigerii in Iasiiiiii moamaaaaaaaaaaaaa....si eu is la dieta.
n-am rabdarea necesara sa recuperez ce ati scris....am citit pe sarite, sorry...am vazut ca intreba cineva de Rotarix...noi l-am facut la 2 luni si o sa il facem si in decembrie...reactii adverse....nop.
Giova...moama ce tragi....multa sanatate piticului
inutsa...sunt foarteeeeee dezamagitaaaaa....nu m-au pus astia la vama la aeroport sa dau declaratie asa ca n-am avut cu cine sa ma certtttt
va
incerc sa mai citesc si mai intru eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Giova ,sanatete multa lui Edi,uff,ce mai trageti si voiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

'neata si de la noi

eu ma simt foarte obosita si fizic si phisic cred ca trec printr-o perioada mai grea...sambata am avut parte de o intamplare neplacuta si nu reusesc sa-mi revin...tatal meu ma supara foarte tare...partea proasta e ca stam in aceeasi casa
incerc sa-mi gasesc diverse activitati 'extra'..as vrea sa merg la teatru la 'O noapte furtunoasa',mai greu cu biletele....

ely_cta si noi am facut Rotarix-ul la 2 luni,pana acum delok efecte adverse,urmeaza uramt doza la 4 luni

unguras este groaznic ce a patit nepotica ta;sa ii ajute DD sa-si revina repede

giova imi pare rau pt otita lui Edi; insatantosire grabnica si sper sa nu ramana cu sensibilitate la urechiuse

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput