**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salutare zmeurici,

Vb de lapte congelat...hmmmm..am patit-o si eu dar am crezut ca nu ii place biberonul.

Vally si Beatrice face urat cand ajung la partea cu imbracatul nu ne mai intelegm. Eu o tin inainte de baie dezbracata si m-am gandit ca protesteaza la faza cu imbracatul.

Giova noi am pus in 2 saptamani 300 gr dar e ok, pediatra a spus ca va lua in greutatea 500 gr de acum.

De cateva zile iar am un copil tare matait. Nu reusesc sa ii scot pumnul din gura sub nicio forma, ii vine sa bage mana si cand suge. Am fost sambata seara intr-o vizita si s-a pus pe urlat de nu nimerea sa ne imbracam si sa plecam mai rpd acasa. Pun toate astea pe seama dintilor...sa iasa odata sa nu ne mai chinuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si acum sa revin cu o rectificare.... plansete de azi noapte ale lui Edi nu sunt din cauza dintilor, ci a urechilor.
In Timp ce papa acum la 11 am vazut ceva in urechea dreapta...dupa ce a papat ma uit mai bine, am scos cu betigasul si stupoare PUROI.
Oare sa fie de la baita de aseara? cand al meu iubit sot a cam exagerat si l-a facut si scafandru...de a intrat apa peste tot.....sicer mi-e groaza ce sensibilitate are la urechi. de la prima otita am evitat apa, dar aseara s-a intrecut pe sine Clau, cu inotul gogoasei...si uite. Il trec rapid pe belladonna, ca nu am chef de urlete si la noapte. poate scapam rapid.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna dimineata si de la noi.

Giova, sanatate lui Edi!!! Poate erau combinate, dintisori + urechiuse si de asta a fost suparat noaptea trecuta.

In ceea ce priveste problema laptelui decongelat : se poate ca bbeilor sa nu le placa tetinele; eu cand ma "pregateam" de operatie am luat 3 tipuri pana sa nimeresc una cu care Iarina sa nu isi faca greata si sa ii placa.

Mi-a trimis o prietena un link, vi-l dau si voua, insa nu am comandat de aici si nu va pot da detalii www.luanababymall.ro

Si daca doriti sa vedeti ce grasane suntem www.picasa.com/gatarba

Pupam zmeuricile si le uram o saptamana cu vreme frumoasa sa poata iesi afara!

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna,
profit de faptul ca doarme Maya ca sa va scriu cate ceva despre noi. Ieri Maya nu a dormit mai deloc toata ziua. Adormea la san cand sugea si dupa 10 min se trezea, iar aseara am fost plecati la cumnata mea care este si ea gravida si ne-am intors acasa pe la ora 23. Maya a adormit pe la 24, cu plansete normal, de la oboseala si s-a mai trezit la ora 10. Adica am trezit-o eu ca nu-mi mai suportam sanii. Acum doarme iar. Nu inteleg de ce nu mai doarme ziua...si normal ca seara pica franta. Nu-mi vine sa cred ca a dormit 10 ore fara sa ceara de mancare. De aceea e si asa de silueta.
Daca tot vorbeati de cat au luat in greutate....Maya in 2 sapt a pus pe ea doar 200g. nu stiu ce sa mai fac cu ea...are 5500 la 3 luni care le face vineri.
ieri dupa amiaza au venit niste prieteni pe la noi cu fetita lor care este mai mica decat Maya cu 10 zile dar mai grea. Are 5900g. Este si mai scurta, 57cm si 5900g, iar a mea 64cm si 5500g. Of, of of
s-a trezit maya...
revin

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

Noi am avut un we de plimbari. Sambata am fost la ai mei si am lasato pe Eva acolo sa pot merge la supermarket pt diverse cumparaturi (imi e teama sa o mai iau cu mine prin multimi cu gripa asta).Cand m-am intors am gasito in brate la tata linistita foc....cica nu a plans sau jucat deloc cu ei.
Ieri am fost la finutul mic caci a implinit 2 ani..Eva si acolo astat cuminte de tot.
Cand am ajuns acasa in schimb a inceput vorbaria, tipetele de bucurie, rasul si datul din toate membrele . Oare sa ii fie deja rusine sa se manifeste asa in alta parte? Sau din cazua ca e in alt loc? Nu stiu..cert e ca nu sa manifestat in nici un fel.

Si pentru ca nu si-a consumat ea toata energia azi noapte la 2 juma' cand sa trezit de papa a hotarat sa se trezeasca si sa rada, sa chiuie...am luato la noi in pat si mai mult fortzata (ca nu am bagato in seama) a adormit..dar asta peste o ora totusi.

Acum doarme iar...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Vally clar trebuie sa alegi un numar mai mare la pampersi. Eu de data asta i-am luat Huggies, chiar imi plac, nr 3...si nu avem probleme de iesit kk/pipi.

Alinutza imi pare rau sa "aud" de lapticul de la congelator. Nici Eva nu bea de la congelator desi e dulce si il incalzesc potrivit. Noroc ca nu am decat 4-5 paharele depozitate pentru "urgente"...dar ce urgente ca nu bea nene..sta nemancata pana vine preferata ei "tzitzica". Totusi Eric le va bea sunt convinsa daca combini laptele.

Moniland am vazut si eu cele 2 poze de la botez. Scupicele printesele..dar cam zgarcita cu pozele totusi..mai vrem

Eumada, Eva ta "merge" ca o omida?..ce frumos abia astept si eu.

Cornelia cum mai mananca Vladimir? Ati inceput diversificarea?

Elenada multe luni/ani inainte puilor tai

Buburuza si pentru Serban multe lunite fericite inainte

Sandy nu iti scade laptele, se regleaza sanul...pune-l pe bebe la san mai des.

Giova am auzit ca de la 4 luni iau mai putin in greutate cca 450-500/luna de la kilu' cu care eram obisnuite. Pup urechiusele lui Edi, sa treaca.

Lorelay nu te mai agita. Eva la 3 luni avea 5500 si vreo 62 cm..acum la 3 luni si 3 sapt are 6000 si vreo 65 cm...si nu o vad slaba deloc..ba din contra e f bine. Sper ca pana la 4 sapt sa mai ia 200 g..Si eu m-am crizat de la 2 la 3 luni ca nu a luat kilu' in greutate..dar uite ca si-a revenit si a luat 500 g in 3 sapt..eu sunt multumita...cand se lungesc, cand se ingrasa.....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

am revenit Alaptat zmeurica si acum sta langa mine sa gangureste. A dormit doar 30 min
Flosideea vad ca la tine a mers destul de repede cu dosarul pt indemnizatie. Sper sa se miste si la mine repede.
Giova asa de mult dureaza in Tm ca sa-ti vina banii? Sau ai avut tu ghinion?
Imi pare rau pentru Edy. Uf stiu ce rele sunt durerile de ureche si de dinti...multa sanatate.
Eumada e bestiela Eva cu tortul. Si Maya implineste vineri 3 luni si cum o sa-mi tin ziua impreuna cu cumnata mea joi seara m-am gandiu si eu sa-i fac un tortulet
Maya e mataita ca ii e somn. Dar nu inteleg de ce nu doarme...

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Confirm si eu ca orajelul este ok, eu l-am cumparat de la o farmacie online din america(aici se gasesc numai medicamente ptr dintisori cu efectul apei de ploaie), in app o spt mi-a venit prin posta,preturile sunt rezonabile avand in vedere ca valoarea dolarului este scazuta.Nu pun linkul ca sa nu fiu acuzata de reclama, daca sunteti interesate da-ti pm.

Mergi la inceput

Blanca mi-e groaza numai de dr ca o sa inceapa iar ca nu a luat bine in greutate, ca tb sa-i dau lapte praf etc, etc. Acum m-am linistit daca zici ca si Eva a avut tot 5500 la 3 luni. Se pare ca avem fete siluete

camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Buna mamici de zmeurici!

La multe lunite sarbatoritilor Dinu Maximilian, Laura Maria si Maria Catalina!

Am fost la munte la Bran, bebelina s-a comportat exemplar, avea niste obrajori rosii de la ger!!! N-a vrut sa-l vada pe Dracula, a dormit in timpul vizitei la castel. In schimb Stefan n-ar mai fi plecat de acolo. E pasionat de chestii d-astea freaky. Acum imi deseneaza numai castele, cavaleri, lilieci, vampiri...

Toate bune numai ca eu am facut otita. Fetelooor, fetelor, daca durerile alea le au bebeii, mi-e mila de ei. E groaznic!!!!Te doare jumatate de cap. Nu poti dormi, nu poti manca, abia vorbesti. E jale, ce mai. Deci, alearga prin Brasov la urgenta, nu spitalul asta, celalalt. Am zis ca turbez. Dr zice: aaa, otita!! antibiotic!! eu: alaptez. nu ma baga in seama. Imi mai explica el ceva de medicamentate, eu revin: dl dr. v-am zis ca am o pb. El: pai in cate luni sunteti?? dom'le, ALAPTEZ. N-are nimic, bagati antibiotic, n-are nimic! Ma uit pe prospect, bineinteles ca se recomanda intreruperea alaptatului.Dar ce sa-i dau copilei ca imi arunca biberonul 2m. Asa ca alaptez in continuare. Vad ca nu comenteaza nimic saracuta de gustul laptelui. Urechea mi-e mult mai bine, mi-a zis sa uit de betisoare, sa ne stergem doar cu prosopul in partea exterioara. Folosesc servetele acusi. Ce se curata, bine, ce nu, sa ramana acolo decat cu durerile alea...

Ana e bine, nu stiu cat mananca, cert e ca mananca, pare multumita, are 2 treziri pe noapte, nu mai stiu orele ca o tin langa mine si nu ma mai uit la ceas O scot pe afara zilnic, nu-i pun nimic la botic, dar in general doarme si sta cu gurita inchisa pe-afara. Oricum sunt anti fular la gura!E cam rasfatata, cere des in brate...asta e...mamele-s de vina Asa mi-a zis o dr pediatra cand m-am dus cu Stefan la ea.

Mi-a placut jumperul de care vorbea Alinutza dar i-l iau cadou de Craciun, mi se pare micutza acum pt el.

Fetele cu 2-3 copii, aveti de gand sa culcati fratiorii impreuna dupa ce incepe bb sa doarma toata noaptea? Eu am 4 camere, pot sa le fac dormitoare separate, dar parca as vrea sa-i tin impreuna cat sunt micuti. Ce parere aveti?

Alina, sanatate mamei!

Giova, sanatate lui Edi. Sunt remedii homeopate pt otita. Pacat ca nu am fost acasa, ca nu luam eu antibiotic. Uite :http://www.farmamed.ro/stiri_si_noutati_medicale/otita_la_copii.html

Vazut poze frumoase! Pupam zmeuricile!

Mergi la inceput