**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 18
sandy_2008 spune:
Salutare
Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de laptic...Imi scade parca de la o zi la alta cantitatea de lapte. In ultima luna bebe a pus doar 740 de grame si sanii mei sunt moi si floscaiti. Inainte ma trezeam cu cearceaful ud sub mine acum abia are ce sa manance...
De cateva zile am inceput sa beau cate 4 l de ceai de fenicul, anason si chimion insa altceva nu stiu ce as putea sa fac.
Pupici
Giova spune:

Noi azi am umblat prin mall, Edi e cam marait...il tot dau cu orajel, se calmeaza destul de greu...nu stiu daca sunt dintii, sau nu isi face asta efectul
.
macar noaptea doarme, ziua mai trece cumva.
Am descongelat si eu lapte de la sf. lui aug. acum e in apa calda, vreau sa il dau sa vad daca-l bea. e dulce si bun la gust, acum sa vedem ce zice Edi.
Edi al meu se ridica singurel...adica sta in bouncer, sau pe perne si pica aproape in nas, se trage din umeri, din gat...naiba stie, dar e tot pe burta
.
In 2 sapt. a pus pe el 200 gr
, asa de putin mi se pare. sa vedem cum stam in 2 dec. Sunt invatata cu super greutate in fiecare luna, mi-e cam greu sa ma dezobisnuiesc, dar de acum incolo va pune tot mai putin.
Alinutza nu am gasit unde ziceai de branzica. de ce nu se poate face din laptele congelat?
Si eu ma gandeam la un jumper...caut mai multe info despre el sa vedem.
Sandy asa sunt si sanii mei,. dar eu zic ca e lapte, daca bb sta nemancat 3 sau mai multe ore. S-a reglat productia, e mai bine decat sa ne mulgem si sa gasim patul ud.
si sanii s-au micit. Laptele vine dupa ce trage Edi de cateva ori, atunci se intaresc si se inmoaie in timp ce trage.
revin dupa ce-i dau laptic, asta daca-l bea.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
alinutza78 spune:
sandy eu nu am reusit sa alaptez insa ma mulg si ii dau lui Eric laptele meu cu biberonul. Cat am mentinut constant programul de muls a fost ok, chiar a crescut productia de lapte. Din momentul in care am inceput sa ma mulg mai rar si productia a scazut...pe principiul cerere-oferta. Asta e primul lucru pe care trebuie sa-l faci daca ai impresia ca iti scade productia...il pui pe bebe mai des la san.
..si vreau sa specific niste lucruri: 740 de grame este o crestere in grafic, iar faptul ca ai sanii moi si flescaiti nu inseamna ca nu mai ai lapte. Bebe este multumit, uda scutecele, nu plange la san dupa ce il alaptezi??? Inseamna ca el este multumit si satul cu cat ii dai.
Fii calma pentru ca si stresul diminueaza laptele...si pe langa ceai mai ia si Galactogil sau Galafor. Oricum sunt convinsa ca psihicul pozitiv este mai de folos decat ceaiurile si suplimentele...dar daca si astea fac bine la psihic![]()
Pupici
alinutza78 spune:
Giova uite aici articolul de care vorbeam
. Si daca laptele decongelat nu miroase si are gust tot dulce inseamna ca esti norocoasa si nu ai exces de lipaza...asa ca stocul tau e safe
buburuza1979 spune:
pfff am scris un mesaj luuung cu nominalizari si mi s-a sters 
nu mai zic nimic.
merci vally pt urare!
si pt sandy eu iau Galafor si e foarte bun. si mananc multa ciorba cu bors facut de tarani ![]()
imi pare rau de mesajul ala ca asa scrisesem pt toate si sa dus la
...
offf 
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
Giova spune:
Alinutza vazusem ca ai pus linkul, dar nu am apucat sa-l citesc, doar ce ai zis tu in mare.
Da, laptele e dulce, e bunicel, dar Edi nu-l vrea
. la noi nu stiu ce refuza? tetina sau laptele? el nu a mai pus gura pe bibe de nu stiu cate luni....asa ca l-a plimbat prin gura, l-a scos cu limba, si-a facut scarba si a inceput sa urle. s-a linistit cand a dat de san
-marea lui dragoste. ce sa mai zic....eu vroiam sa merg in ian. la shopping in Italia, sa mor de stiu ce voi face cand el nu accepta decat sanul. ori incep sa-i dau o masa din bibe/zi, ori renunt la escapade. voi vedea eu cum ma mulg...sa incerc cu lapte proaspat prima data....
Hera ce mortali sunteti...de ce nu filmati sa va vedem si noi cum va maimutariti? sau trebuie sa ramana in casa...sa nu vada tot poporul!
Eu nu sunt de acord cu premergatorul, dar jumperul ala nu e cam la fel? tot asa sta si copilul in el, doar ca aici s eimpinge in picioare...tot la acelasi jumper m-am uitat si eu.
Buburuza la cat mai multe lunite.
Elenada ce frumos....a trecut 1 an si uite ce minuni ai acum.
si o seara frumoasa.
_
Gio
de
Giova spune:
Alinutza chiar voi cumpara calciu lactic si voi incerca si eu sa fac branzica, daca nu...adio...cu prima ocazie cand mergem in Alba il duc la fata aia sa-l dea bebelusei ei.
_
Gio
de
hera01 spune:
Giova
Pai dupa cum sta in el cred ca este la fel ca premergatorul si ala este tare controversat cam peste tot,nu stiu ce sa spun......
Nu facem film ca ne rade lumea, acu vreo cateva zile trecea vecina prin fata casei si ne vedea cum facem nu s-a putut abtine si a sunat la usa sa ne intrebe daca totul este ok , binenteles razand cu gura pana la urechi.Noi ca noi dar sa-i vezi pe bunici, unul de 78 si rescpectiv 74 de ani, pe ei am sa-i filmez cand mai am ocazia![]()
Giova spune:
Neatza!
Haideti la
! eu cred ca trec la a 2-a imediat.
Gogoasa mica s-a trezit de 2x azi noapte. Noroc cu orajelul de noapte (am luat pachet mixt), l-am dat si sus si jos, caci nu stiu ce are dar plange daca il dau numai jos...si sus sa ne iasa dintisorii
. Mi-e si groaza...noroc cu orajelul, cum spuneam ca dormea cate 3-4 ore dupa care se trezea si plangea pana il dadeam din nou.
Dim. la 7:30 s-a trezit plangand, l-am pus la san si nu putea scumpul de el sa pae, incerca sa prinda sanul, dar urla....cred ca asa de tare-l dureau gingiile ca nu putea sa prinda de tzitzi. dupa ce l-am dat cu Orajel a mancat imediat. cu toate ca nu-i place gustul gelului, il accepta, amorteste imediat gingia si se calmeaza.
Asa ca v-il recomand, chiar daca e scump, merita...pt. nopti linistite si bebelushi neplangaciosi/nechinuiti!
o sapt. buna sa aveti!
_
Gio
de
Corinna1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Solike
Husa este detasabila? O speli la masina? |
Da, e detasabila si se spala la masina.
Este iar targ de bebei? Cand?