**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 17
eumada spune:
CE e ala mei-tai?
e bun de carat copilul in el?
e ok din puncet de vedere medical pentru el?
poate sunt si marsupii mai bune...sau mai indemanoase...
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
hera01 spune:
Alinutza78Noi avem Rainforest Jumperoo lui Roan ai place tare mult in el,deocamdata numai cateva minute pe zi cat sa se obisnuiasca cu el .Ca si premergatorul sunt multe pro/contra ,parerea mea este ca atata timp cat al folosesti corect (conform sfatului producatorului) este ok.
alinutza78 spune:
Multumesc Hera
Cate luni avea Roan cand ati inceput sa-l folositi? Eu am gasit acelasi produs pe diferite site-uri cu indicatii diferite de folosire (ba de la 4 luni...ba de la 6 luni).
Voi ce produs folositi?
Edit: acum am vazut produsul. Si eu tot la asta ma oprisem
elenada spune:
Hello dragutelor
Sunt fericita ca piticilor mei le-a venit pofta de mancare. Papa din ce in ce mai bine.
Diseara ii cantaresc sa vedem cat au luat.
Mi-ar place si mei un jumper pt matei. Sigur ar fi super incantat. lui ii place sa fie zdruncinat aruncat. E un copil tare atomic.
Pe 10 noiembrie s-a implinit un an decand puiutii mei au prins viata iar pe 13 noiembrie un an decand au fost pusi la mine in burtica.
Ce a trecut timpul. Nici acum nu im vine sa cred ca am doi pitici sanatosi frumosi si foarte iubiti.
Pup zmeuricile micute si dragalase si pe mamicutzele lor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Eumada uite
www.sling.ro/Catalog.html" target="_blank">AICI gasesti sa comanzi un meitai in romania iar aici uite cum arata unul.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
buburuza1979 spune:
Fetele acum juma de ora am implinit 4 lunite!!!!!! 

merg sa citesc din urma si revin
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
Solike spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corinna1982 Solike, este Graco Lovin' Hug. http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5399837109062619138 |
Corina
Multumesc de raspuns.Ma gandeam eu ca este acela, ca am tot vizionat pe net si era singurul cu limita 13 kg. Scumpa foc gandacica ta, mai ales in rochita de botez. Are o poza tare in care parca ar face cu ochiu'.
Husa este detasabila? O speli la masina?
Cred ca este o alegere buna. Astept targul de bebei peste cateva zile, il trimit pe sot, poate gaseste ceva oferte cu pret bun.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009) Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
eumada spune:
Elenada multumesc frumos...acu` voi poate ati mai analizat...ce diferente sunt intre marsupiul ala si mei tai?
mie mi se par oarecum la fel....sunt mai bune pentru bebe mei-tai-urile?A luat cineva?
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
hera01 spune:
Alinutza
Noi al ''folosim'' de vreo 2/3 spt , al bag in el si eu atat cat si sotul incepem sa sarim ca maimutele pe muzica(jungle) ca sa ai aratam cum tbe facut
lui ai place sa ne vada pe noi cum ne maimutarim si luminitele si jucarioarele care sunt atasate.Inca nu pricepe cum sta treaba .Ce ami place este ca poate face rotatii de 360o , cum se plictiseste de o jucarica/decor se poate intoarce la alta.
vally spune:
baburox si mie mi s-a parut ca seamana
si mi se pare ca seamana si cu Maria Catalina de unguras
giova 
bafta cu dintisorii!sper sa aiba efect Orajelul!!!
Alinutza da o sa incerc sa scimb nr la pampers
ea are acum 5.5kg si folosesc pampers 2(3-6kg)![]()
multumim pt aprecierile la adresa Gloriei 

eu am luat probiotic capsule
tu ai luat pliculete?
Motana Gloria nu plange cand ii facem baie
chiar ii place,apoi la masaj iar ii place fff mult,eee la imbracat e problema....urla cat o tin plamanii cat o imbracam si cand terminam si o ridicam tace brusc
zici ca ai apasat butonul Stop
am incercat sa-i facem baita si la alte ore,sa scurtam masajul,sa ne prostim in toate felurile
...nimic nu functioneaza 
eumada la multe lunite Evei
sigur va merge pe la 7 luni 

buburuza la multe lunite 

Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009