**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

sara multumim pt aprecieri

Alinutza cat si cum ii dai probioticul?
pediatrii astia zici ca sunt batuti in cap am mai zis zice ca nu are efect asupra refluxului,si ca acum nu avem de ce sa-i dam

mai nou avem probleme cu pampersul Gloria face kk la 2 zile si cand face se umple toata trebuie sa-i schimb toate hainutele voi patiti la fel? foloseste cineva scutece care se spala?ma bate gndl sa le incerc? o iesi kk la fel din ele???

Gloria adoarme seara singurica in patut ziua nu prea adoarme singurica,mai mult in brate

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

vally, o scumpa fetita ta! are cadre cand mi se pare ca seamana cu a mea; mai ales cand sta pe burtica
meleea, sunt pe jos de pofta
sa va spun ce printesa adormita am: aseara a facut baie pe la 9 jum, dupa care a papat si a adormit vreo 10 min; s-a trezit si s-a jucat pana la 2, dupa care am adormit amandoua pana la 12 azi(bine, cu pauzele de masa obisnuite din 2 in 2 ore, dar suge prin somn); ne-am trezit, ne-am schimbat, am iesit 15 min pe afara si iar a adormit; si doarme si acuma. Pai cum sa nu se culce fata mea la 2 noaptea dk doarme pana la 3 dupa-amiaza? Da n-am ce face, ca mi-e mila s-o trezesc; dk asa vrea, asa facem
A, si cred ca morcovelul isi face efectul ca a facut si aseara kk. Ma rog sa faca si in seara asta....
pup fetele, ma duc poate mai fac ceva treaba...

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum un an mi-au aparut cele 2 liniute si odata cu ele toate framantarile si nelinistea mea ce a urmat.
Multumesc lui DD ca nu m-a lasat sa fac o greseala mare, ca am mers mai departe si mi-a dat un bb sanatos si frumos, o gogoasa pufoasa, numai buna de papat.

Noi am fost dupa plic. am luat vestitul gel, sper sa merite efortul/nervi si tel. date. pana la urma am rezolvat-o cum am vrut...dar totusi...Fan Courier e sters din agenda mea. am mai patit-o cu patul in forma de masina, tot asa...cand e graba si trebuie sa ajunga, ba se pierde coletul, ba e trilulilu curierul...of...

Mi-am pus si eu pe varful limbii, amorteste e drept, dar cam dispare imediat efectul. acm sa-l vedem pe Edisor, caci e umflata rau gingia de jos...de o luna ne chinuim cu dintisorii. La Marco a fost invers: maraia putin noaptea, dim. erau iesiti.

inutsa tu ce ai primit prin curier? tot gel cu ramburs? tur/retur?
felicitari pt. greutate si lungime!
Alinutza mai poti? mai ce mamaica activa mai esti! sa inteleg ca mama ta e tot la voi.
Of...vad ca refuza Eric laptele congelat, nici nu vreau sa ma gandesc ca am strans atat degeaba. Zicea pooh ca are alt gust...si uite ca mititeii simt asta. lasa-l ca poti face branzica cu el, sau il folosesti la cereale, in mancarica lui. daca tot l-am adunat acum, tu ai cumparat si congelator, pai il vei folosi tot pt. el.
Ungaras aoleu...trebuie sa descongelez si eu o punga si sa testez pe mine si pe edi. Chestia e ca cel din iuk,ie, eu l-am dat la o femeie sarmana, si l-a dat la bebele ei, care bea lapte matern. Nu l-a refuzat, din contra i-a placut si asa de bine a pus pitica pe ea....era foarte gras lap[tele in primele luni.
vally la cat mai multe lunite, la fel de bune si frumoase.
e mortala ochioasa mica. si ce cizmulitze bestiale are.

o zi frumoasa sa aveti

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alinutza, exact asa ma gandeam si io sa amestec lapte din 2 luni diferite, iata ca sa amesteci cu unul proaspat poa' sa fie chiar mai bine. eu ziceam sa fie o luna mai indepartata si una mai aproape.
deci zici ca se poate evita schimb. gustului prin aproape fierberea laptelui INAINTE de a-l congela? (nu am apucat sa citesc kellymom inca), deci de acu' ne-am ars, no?
eu deja de vreo luna nu ma mai mulg, asa de bine e dimineata fara sa tb sa ma mai scol sa caut pompa!
Uof, sper sa reusiti ca ai muncit atata pt. lapticul ala, ar fi chiar pacat!

Alina tinem pumnii pentru mama ta, sa dea Doamne Doamne sa iasa totul bine, ce mai face printesa ta cea mare? Mi-e draga tare, i-am aratat si sotului poze cu ea, ce finuta e!

vally iti zic cum am facut noi cu baita, daca vrei incearca. Citisem pe la Mayo Clinic.. daca bb plange nu aplicati... lasa se invata el si noi asa am facut cand era f mica: in loc de baie baie am inceput sa ii dam sponge bath, o puneam in hamacul de la cadita dar in loc sa ii torn apa umezeam buretelul si o stergeam asa peste tot, cu moace de clovni cu tot sa o distragem... si a functionat!!! Ii faceam asa 1 data la 2 zile apoi am inceput sa facem zilnic si treptat in buretele ala sa punem ceva mai multa apa, o mai stregeam, o mai picuram, nici nu mi-am dat seama nici eu nici ea cand am ajuns iar sa ii facem baie normala. Ah, si la noi a ajutat si Tummy tub method, aka galeata , cred ca pozitia verticala si faptul ca are apa pana-n gat. Eu zic ca Gloria s-o fi speriat de ceva de aia face asa, ori apa prea calda/rece ori cine stie in ce mood era la vreo baita si de asta plange acu'.

Eu folosesc scutece lavabile, dar si de unica folosinta. Cu lavabilele ce sa zic, mm cand face kk, ea face mult si exploziv nu e chiar asa de nice, deh, dar le clatesc dupa instructiuni, cu otet si bicarbonat si apoi in apa calda la spalat.. de obicei ies ok, insa mi s-a intamplat ca nu "coperta" ci insertul sa ramana patat, pe ala l-am mai bagat la o tura de spalat.
Imi place sa le folos. noaptea ca pan' dimineata nu o mai schimb si e ok nu iese nici pipi nici gelul ala care ma omoara de la "pampersi".

Pupici

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'neatza

Vally am vazut pozele cu Gloria...ai o printesa frumoasa si finuta...si nu mai zic eleganta tare. De unde ii iei hainutele ca sunt hazlii si frumusele? Iar poza in care doarme cu tati te induioseaza pana la lacrimi
Probioticul il pun in biberonul de lapte..cam un sfert de lingurita rasa. Eu il pun intr-o cantitate mai mica...cam 80 ml de lapte..sa fiu sigura ca ramane in stomac
auzi..poate e cazul sa-i schimbi scutecele Gloriei..un numar mai mare?? Si Eric face kk cam la 4-5 zile si umple pampersul...insa el are cel de la Pampers active baby de 4-9 kg...si e mai lungut. Pana acum nu am patit nici un incident neplacut.

mqqm multumesc...aplicat cu succes

Motana da..cica asa scrie la "carte"..despre lipase issue. Se incalzeste laptele pana aproape de fierbere si apoi se congeleaza imediat. Io..de un' sa stiu?? nici nu mi-a dat prin cap pana acum sa experimentez cu laptele congelat. Mi-a mai venit insa inima la loc pentru ca s-a restabilit productia de lapte...nu ca inainte (ca scoteam si 500 ml la 6-7 ore)...dar oricum sunt peste cererea lui Eric..si asta conteaza. Acu' insa va trebui cumva sa folosesc si stocul...mai scot cate o punguta in zilele in care sunt plecata, si sa-l amestec cu cel proaspat. Iar restul nu-mi ramane decat sa-l folosesc in diversificare: cereale cu lapte, in piureul de legume. Am citit ca nu prea poti sa faci insa branzica din el...chiar pe blogul alapteaza-ma mami scria o mamica ca a incercat experienta asta si nu i-a reusit. Motivul - continutul scazut in proteine, iar aceste proteine se digera mult mai repede comparativ cu cele din laptele de vaca.

Giova succes cu Orajelul. Tocmai scriam mai sus ca nu prea iti reuseste sa faci branzica din laptele matern. Da...din fericire mama este inca la noi...nu rezista fara nepot.

week-end placut si pup zmeuricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna dimineatza fetelor.......e o liniste aici..ca si la mine acasa..
Eu m-am trezit dimineatza ca am o durere de gat de numa..de fapt ma ustura si ma doare si capul....asa imi trebuie ies din caldura dimineatza si stau pe geam....
Fetitza mea e la mama...dar merg acus sa o vad si de maine iar sunt mama full-time..ne mai relaxam si noi in weekend....cate putin..acum e alta problema.....puiutza mea nu mai are rabdare sa stea sa se joace...intr-un loc.....
Toata ziua ne certam ea vrea sa stea in picioare...deja se smunceste si se ridica ca o omidutza...exact asa..si se deplaseaza si se oftica daca nu o las ...voi aveti aceeasi problema?
Eu incerc s-o conving ca la trei luni nu se poate sa stai in picioare si sa mergi,dar...... nu am cu cine....i-am luat si centru de activitati si pleaca de sub el.....am gasit-o inafara lui..si din bouncer a plecat noroc ca are manerul ala.....

Am marsupiu de la primii pasi dar nu sta in el decat maxim o juma de ora...apoi plange tipa....stiti alta marca de marsupii mai de doamne ajuta?
Asta e prost tare...stiu ca sunt mai bune si mai faine dar nu stiu marca...

ALINUTZA78 eu am avut enterolactis duo picaturi direct de la producatorul italian..sau dela firma de origine..dar sunt pe terminate..am avut doua sticlute.sunt pe terminate,tu de CAre i-ai dat luI ERIC.?Adica cum se cheama?

Noi am implinit ieri trei lunitze si uram LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR CARE AU IMPLINIT IERI TREI LUNI......am avut si tortuletz...saracu copil el nu stie nici cum il cheama si noi cu tortul.....am pus o poza la link cu tortuletul dar am trimis cateva si in contul comun si cu Eva...ce privire aiurita avea mititica....
De asemenea va pupam pe toti..si toate....

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!!
Pe aici toata saptamana a fost cald si frumos si azi ploua,ca de obicei asa se intampla duminica cand sa mergem si noi cu tati la plimbare .
Bebe al meu de vreo 2 zile e mofturos rau la papat,abia reusesc sa-i dau vreo 70 de ml la 4-5 ore,nu stiu ce are,nici azinoapte nu a mancat mai bine,el care manca 180 ml noaptea,acum a mancat 130 ml.
Va doresc o duminca placuta in continuare!!!

Am descarcat si noi poze cu bebe ,mai recente:http://family.webshots.com/album/575529924iAqLtU

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

eumada la multe lunite Evei
eu initial i-am dat lui Eric probioticul www.sofar.ro/enterolactis.php" target="_blank">asta, insa am descoperit un probiotic care mi s-a parut mult mai bun www.naturashop.ro/babys-jarrodophilus-p-972.html" target="_blank">asta. Tu de ce ii administrezi Evei probiotic?

Fetelor ce parere aveti despre jumper1??? Mi se pare super mai ales pentru bebelusii activi care vor numai la verticala..insa nu gasesc reviews vis a vis de impactul asupra coloanei sau asupra picioarelor. Ma gandesc sa nu mearga pe principiul premergatorului si cu asta nu sunt de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ALINUTZA78 eu i-am dat pentru colici si pentru constipatie...din momentul in care i-am dat cate 5 picaturi pe zi nu a mai avut colici si face kk regulat...i-am colonizat intestinul cu bacterii bune si i-au ajutat la adaptarea intestinelor la viatza normala....
Pot sa spun ca doar o saptamana am stiut ce insemna olici....
acum ca avem trei luni o sa incerc altceva...dar nu prea stiu ce..
La patru luni incep diversificarea si atunci o sa se rezolve...s-a cam plictisit d lapte si ceai..

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!Eu bucataresc de zor....cum pauza decafea.....Eumada ,si noi avem marsupiu dar ne rupe la spate....am comandat un mei-tai,astept sa ajunga,tare curioasa sunt cum e....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput