**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 15
sara_amira09 spune:
cine putea sa bantuie la ora asta pe forum????
meleea ce mi-ai facut imi curg balele...

si mai vreau sa slabesc. Cred ca la pastele cailor....sapt asta o sa incerc cateva retete. si de dulciuri dar si de mancare....
vally spune:
pozici noi: http://picasaweb.google.com/VallyC80/A3aLuna?authkey=Gv1sRgCKHOkeD-jrnlRQ#
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
alinutza78 spune:
vally la multe lunite Gloriei
. La noi probioticul a avut in primul rand un efect evident asupra colicilor
...nu cred ca poate fi o coincidenta atat de mare, dar din saptamana in care am inceput administrarea probioticului am scapat si de colici. Acum cu efectul asupra reflxului...clar a avut si acolo un efect, chiar daca nu cel scontat. Insa crizele de varsaturi s-au redus considerabil. Singura problema apare acum la supraalimentare...Eric este ca un porcusor. Sunt mese la care mananca si 200 ml (la interval de 2 1/2 - 3 ore) si cand eructeaza da afara si o cantitate considerabila de laptic. Sfatul meu este sa incerci pentru ca sincer nu vad ce efecte negative ar avea probioticul..in schimb efecte pozitive (asa cum scrie si pe prospect) sunt o gramada. Eu i l-am aplicat la masa de dimineata cand este adormit si atunci sigur nu vomita (initial il dadeam in cursul zilei si de multe ori il si vomita
).
Succes
dar din pura curiozitate
...care era argumentul pediatrei sa administrezi probioticul doar dupa 6 luni???
..ce rost mai avea atunci sa administrezi cand refluxul oricum se atenueaza de la diversificare sau natural prin maturizarea muschiului piloric???
CriPOD spune:
Nda, mie mi-o crapat proiectu' personal aseara...![]()
N-am mai dat pe-aici de mult, v-am citit, dar mai pe sarite din lipsa de timp, desigur. Zmeuricile cresc si se smecheresc, vad.![]()
Alinutza, nu am dat link, doar spuneam ca se schimba, ca evolueaza dupa cerintele lui bebe. Dar spuneam si ca decat formula, mai bine lapte congelat. Laptele se schimba si de la masa la masa, depinde ce mananci. Nu vad ce i-ar putea oferi formula ce lipseste din laptele congelat.
Poate ai prins tu un laptic mai funky la prima servire? L-ai gustat sa nu se fi stricat cumva? In rest, daca nu e stricat, nu conteaza gustul, laptele e bun, cum spui si tu, trebuie doar sa se obisnuiasca bebe cu el.
Daca se repeta figura eu zic sa-i amesteci lapte proaspat cu lapte congelat. Ai grija, se amesteca asa: laptele proaspat trebuie sa fie rece, cel putin o juma de ora la frigider si proportia sa fie mai putin de jumate lapte proaspat. Nu incalzi lapte proaspat nici la microunde, nici pe flacara, se distrug anticorpii si se schimba compozitia. Poate reusesti sa-l fentezi asa pe strumf, sa-l accepte pe lapticul ala atat de muncit, ar fi mare pacat. Daca ar fi un moft sa-l lasi din cand in cand for fun cu laptic congelat, as mai zice sa n-o iei in serios, dar in cazul vostru, 100% muls si provizii, cred ca merita incercat orice truc.
Cu grasimea laptelui eu nu mi-as face probleme, daca e mai slab, va cere mai des, daca e mai gras, va manca mai rar. In rest, e plin de vitamine si minerale as usual, mai putini anticorpi, ca ingheata saracii si mor, oricum nici formula nu are anticorpi. Laptele praf e doar lapte de vaca super-prelucrat, n-are cum sa-i ofere nimic in plus. Si incearca sa-l obisnuiesti treptat cu el, da-i un pic de timp. Succes, sa ne zici cum merge. Eu iti tin pumnii!!!
Pup pe toate si fug la culcare...
pepit
Corinna1982 spune:
Solike, este Graco Lovin' Hug.
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5399837109062619138
blanca000 spune:
Good morning girls,
Aseara am avut marea surpriza sa adoarma Eva din prima..am facut baita, am pus-o la san si cand a terminat am pus-o in patut si dusa a fost
...nu mi-a venit sa cred. Am avut si eu timp de un dus calumea si o cremuiala...ca rar se mai intampla.
Totusi sa trezit sa manance pe la 3 jumatate, 7, 9 si acum la 10 si ceva iarasi cand a si adormit din nou (trezita de la 9)si sper sa o tina vreo ora.
Am pus si eu in functiune umidificatorul cu aburi reci dar nu stiu daca sa il las toata noaptea sa mearga..scoate si un sunet de motoras usor de tot..voi cum faceti?
O zi frumoasa sa aveti 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Corinna1982 spune:
Blanca, te inteleg cu pampersul... Eu am facut o alta descoperire, a mea face caca daca o pun in bouncer. si nu o data am observat de mai multe ori de-a lungul timpului, chiar daca a facut in ziua respectiva, mai face putin. Trebuie sa existe o explicatie, cred ca pozitia usor arcuita ii declanseaza kk-cirea. Nu mai zic de parturi, mama-mama!!!
ivanoiuadela9 spune:
Meleea mi-ai facut o pofta 

... chiar vroiam sa fac ceva dulce la copilasii mei azi
acum am de unde alege .
Am luat si eu zorul mamicutelor ... Stefi am meu azi noapte la 12 a facut kk
dupa 5-6 zile, doamne ce bucuros era si noi pe langa el sa -l incurajam ca era si constipat saracutu .Apoi a dormit linistit pana azi dimineata la 8 .
sara_amira09 spune:
Salut fetele!
Daca am dormit la 3 m-am trezit la 12
Bineinteles ca Sara cum m-am pus in pat a deschis ochii si am bagat-o la tzatzai,am tinut-o asa cand la o tzatzi cand la alta pana la 9.Ea suge in somn. Pierde tzatza o gaseste. Eu nici nu ma sinchisesc dorm. Se descurca ea e fata mare
Cand si cand schimb sanul cand simt ca se goleste.
Pe la 9-10 a luat-o ta-su sa ma lase sa dorm si eu ca omu'
Acum fata mea se uita la TV. e in scoica si n-am treaba cu ea, uneori chiar ii dau la minimax, dau mai tare volumul sa-i atraga atentia si ma duc la bucatarie. In timpul asta sta in scoica putin inclinata pe canapea.Cand se plictiseste maraie, dar macar imi fac treba cateva minute. Cel mai mult a stat20 minute asa.
Corinna- ai dreptate. Sara de cele mai multe ori face kk in scoica, sau cand o tin in brate mai mult pe fundulet. Nu stiu de ce. Si inca ceva. Nu o bag in seama cand vad ca se screme. Face ca un om mare desi iese moale
O las in voia ei si cand termina incepe sa dea din maini din picioare in snesul ca nu ii convine sa stea asa murdara. Ma prind de chestie si o schimb. Asta cam de 2 ori pe zi.
Valy- foarte frumoasa camera fetei.De ea nu mai zic...
Va pooop!O zi frumoasa va doresc. A mea abia a inceput, nici nu m-am schimbat
[