**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna mamici,
a trebuit sa intru in mai multe reprize sa citesc ce ati scris si de cate ori vroiam sa scriu se trezea zmeurica mea si nu ma mai lasa. Si acum doarme langa mine in scoica. Vada ca-i place mult scoica mai ales ca o si legan in ea.
Nici mamaruta mea nu prea mananca. Suge 5 minute si apoi incepe sa rada, sa gangureasca cu sanul in gura. Nu pot sa spun cat mananca pentru ca suge la san si nu o pot urmarii dar mie mi se pare destul de putin. Aseara i-am facut o sticla de lapte praf ca am vrut sa fiu sigura ca mananca macar 130 ml de lapte. S-a jucat cu biberonul in gura si cu greu a baut 10-15 ml. M-am lasat pagubasa si i-am dat san. Nu am ce sa-i fac. Nu sunt multumita nici cu greutatea cum sta. Am cantarit-o ieri si imbracata avea 5650. Parca imi e groaza cand ma gandesc ca o sa mergem la control si iar nu o sa-i convinga dr cum a luat in greutate. El mi-a zis de acum o luna sa incep sa-i dau lapte praf. Dar ce sa fac daca ea nu-l vrea...
Eu nu ma simt prea bine. Greturile nu mi-au trecut si abia stau in picioare. Ma doare capul, ametesc...Am vb cu soacra mea sa vina sapt viitoare intr-o dimineata sa-mi ia sange pentru analize. Eu nu mi-am mai facut analize dupa ce am nascut. Sa vedem cum stau...
Meleea ai fost foarte frumoasa la botez. Sa-ti traiasca zmeurica! De ce cura de 13 zile vorbesti tu acolo?
S-a trezit mamaruta mea
Alina multa sanatate mamei.
Am vazut zmeurici frumoase de Michelle,Thea,Corinna, Meleea, Eumada, Pony. Uf iar m-a lasat neuronul
Inca ceva, Maiuta mea face caca de vreo 5-6 ori pe zi si uneori si noaptea. Poate de aceea nu se ingrasa
va las... tb sa merg sa schimb un pampers plin cu caca

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Apropo, la cat timp dupa ce ati depus dosarul pt indemnizatie v-a venit decizia?

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

uliiasi eu iau Tardyferon fol si vit C. Tylenol e altceva.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

intru pe fuga sa urez multa sanatate pt mama Alinei!!sa decurga bine operatia.

in rest, nu ma dati disparuta. sint aici, am inceput un mare mesaj inca de miercuri dar nu l-am terminat. sper sa il termin azi sau maine, dupe ce va ajung din urma
pupici la zmeurici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

lorelay eu mi`am depus dosarul pe 2 sept,decizia a venit pe 2 nov si banutii azi.deci cam 2 luni dureaza.tu cand l`ai depus?zicea eumada ca parca e bine sa`l depui pana`n data de 10 a fiecarei luni si eu am ascultat`o.

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

of..azi a fost ca la nebuni...am venit de las gradi si m-am certat cu Fan curier. Nu mi se pare normal ca un plic trimis din 11 din Buc. sa nnu ajunga nici azi. mai bine il punea prin posta, caci ajungea mai repede. si daca nu ar fi urgenta: e vestitul gel de dinti din America...si chiar il necajeste pe edi....imi vine sa-i crap capul arogantului de curier cand vine.

Lorelay eu nu am primit decizie. am scris mai devreme, ca am depus in 25 aug. dosarul la primarie, si cei de la dir. muncii abia acum lucreaza la cele din sept. Imi ramane sa sper ca dosarul a fost dus de cei din primarie in sept. la dir. muncii.
sara da...noroc cu tine ca uitasem...maine e 1 an de la cele 2 linuite.
Nu-i pun fular defel, mai rau face fularul.
eu nu-i dau nimic pana la 6 luni.
Flosideea, Uliasi am scris la inceputul mesajului povestea cu orajelul.

revin...mor de nervi.
Curierul e jos la sotul la birou. cum naiba a ajuns acolo? cand pe plic scrie ap. 23, nu 8. vai ca a scapat de mine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogos

buna mamici!

emanouela atat e rotarix-ul, in jur de 350 ron. si celelalte de fapt sunt cam tot atat. eu am dat 900 ron la 2 luni pe 3 vaccinuri si urmeaza la 4 luni la fel. o caciula de bani...suntem "bogati" la naiba...

ma duc sa-mi fac o cafea. apropos solike nici la noi nu se simte ca beau cafea.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

eu am sunat ieri pe la mai toate farmaciile pe care le cunosteam ca sa gasesc un pret mai bun la rotarix.
si am gasit la centrofarm cu 317 lei.
pupici

Mergi la inceput

deci....stiti cat platesc dupa un plic prin Fan curier? vine dupa 3 zile...daca-mi vine azi, ca m-am luat de acest curier si a plecat de la usa cu plic cu tot.
30 lei. va vine sa credeti?
bataie de joc.....si sunt convinsa ca nu voi rezolva nimic cu toate sesizarile facute.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Giova 30 de lei sa iti vina dupa 2 zile?pai la naiba ca si la posta dureaza tot 2 zile si te costa vreo 5 lei....ca e in functie de gr...ooofff,ce tampiti.dar ce a zis domnu cand te`ai luat de el?si acum sa fugi la sediu,sa dai aia 30 ron+benzina +timpul tau....eu am mai comandat ,dar mereu am mers pe posta...atunci stiu ca trebuie sa merg eu la oficiu,dar e la 5 min de casa si macar stiu ca nu apar surprize...imi pare sincer rau,mai ales ca era vorba de Edi aici...sau poate`o fi vreun semn ca de fapt nu`s dintisorii,ci are el chef ca majoritatea bubulusilor sa se afirme?!Sper ca te`ai linistit,imi va fi invatatura de mine patania asta! sa treaca...

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

E naspa ca daca eu nu iau plicul, il trimit inapoi si trebuie sa plateasca tipa din Buc. 30 lei. si chiar nu vreau...ca nu e vina ei ca astia sunt idioti.
M-am certat cu toti, am facut reclamatii, cica ma suuna...dar uite ca nu m-a sunat nimeni...deci inca o zi fara plic- gel dentar.
Pe site sunt alte tarife, nu inteleg cum de ei au pus asa mult.
E si greseala mea si a tipei din Buc. ca nu am intrebat cat e, plicul e 10 lei, dar se plateste 2% din valoare, caci e ramburs, ii duc ei banii pe gel.
Am zis curier ca primesc in 24 ore, dar uite....de data asta nu ma las...ma cert cu toti ca la usa cortului, ca sunt neprofesionisti.
Cum naiba duci plicul la alt apartament, iar cand in sf. vine la mine, il intreb de ce trebuie sa platesc atat, caci de la sediu stiu de alta suma....si el se ia si pleaca.
Nu-ti spun cum arata ala...ca ultimul vagabont...pe buna dreptate m-a sunat sotul si a zis sa las tel. deschis sa auda ce vorbesc. Ii era frica sa nu intre peste mine si copii.

of..of...scuzati off topicul, dar sunt cu nervii la pamant.

_

Mergi la inceput