**Zmeurici de iulie-august 2009 (13)**
Raspunsuri - Pagina 12
Corinna1982 spune:
Noi am inceput sa ne revenim cu mancatul. Mananca iar in jur de 900 ml in 24 ore si am reusit sa maresc intervalul dintre mese la 3.5 - 4 ore si asa am scos o masa ziua si una de noapte. Dar eu tind sa cred ca nu manca din cauza dintilor. Are gingia toata umflata sus, iar in dreptul caninilor are punctulete albe.
Solike parca intreba de bouncer- eu am de la Graco pana la 13 kg si Maria a fost f incantata de el de la inceput, chiar daca o lasam max 1 ora pe zi.
meleea spune:
Buna ziua,
aseara am vazut mai bine pozicile si aveati dreptate erau bani in cazan
nici nu am observat
,eu i-am vazut dupa ca mi-a zis popa sa pun si eu
. eram prea preocupata si traiam intens momentul sa maivad si banii aia ....oricum cred ca asa se face sau e un scuza de a mai aduna niste bani ![]()
in sfarsit ,am reusit cu chiu cu vai sa il adorm in leganut dar in bucatarie cu fata la geam ,ca nu mai vrea sa stea niciunde
. Cred ca s-a plictisit de decor si vrea sa-l schimbam
. daca se trezeste repede il scot afara poate nu mai maraie. i-o fi si lui dor de plimbari ca am cam stat in casa in ultimul timp si l-or fi rascolit amintirile acum doua zile afara ![]()
![]()
La ce distanta de patut se pune umidificatorul? stiti? eu l-am pus cam aproape ca zice ca actioneaza pe o anumita raza dar parca vine ceata aia in el , e cu vapori reci
ma intorc sa mai citesc
http://picasaweb.google.ro/meleea9
Giova spune:
Lucialu unde stati voi? pe circumvalatiunii?
mersi de nr.
Meleea ce obicei ciudat....sa-l boteze cu bani in cristelnitza.
Corinna bine ca si-a revenit zmeurica cu papa.
Aseara Edi a adormit la 12 noaptea
. de abia l-am culcat, doamne ce agitat si morocanos era.
Acum a papat, la 4 ore intre ultimele mese.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
Yupiiiii...a facut kk...

.
I-am dat de dimineata 100 ml de ceai de musetel si cred ca a ajutat. Ce bucurie pe mine cand am auzit...kkkkkkkkk...prrrrr....am chiuit, e mama la mine si nu intelegea ce am
.
Am gasit si vigantolette la farmacia depozitului care importa sau asa ceva..sa dus sotul sa le ia..9 cutii sa imi ajunga 3 luni.
Hai sa va zic ceva..eu am un fix (stiu ca nu e adevaratt dar...) ca Eva face caca intr-un anumit pampers cu desen (in cel cu omida
), asa sa nimerit..si acum avea acelasi pampers..mama si sotul rad de mine..dar acum cand le-am zis au facut ochii mari..bine ochii sotului nu i-am vazut la tel (caci l-am anuntat imediat)![]()
Ura....
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Solike spune:
Corina, imi poti spune, te rog, demunirea lui? Ca sa-l "gugalesc". E ok pana la 13 kg. Ai cumva o poza cu Maria in el? Sa vedem si noi zmeurica mancacioasa
.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
badurox spune:
hop si eu!
Mai, da lipsesc 2 zile si cand ma uit, aproape ca s-a deschis subiect nou. Aveti spor nu gluma! Ma rog, am citit din urma si am retinut asa:
ungaras, n-am inceput diversificarea la propriu, adik nu-i dau decat o lingurita doua de suc de morcov. Pediatra asa mi-a recomandat inca de cand a facut 2 luni. Eu am mai asteptat putin pana sa fac pasul asta, ca mi se parea prea devreme. I-am dat ieri si alaltaieri cate o lingurita. Ii place de nu se poate (casca cate o gura....), dar spre surprinderea mea, nu face kk mai des. Eu asa ma asteptam. Tot la 2 zile... si cel mai fain e cand o apuca pe la 2-3-5 dimineata
. Oricum, pana in decembrie continuam asa, cu morcov, dupa care am de gand sa-i dau si cate o lingurita de mar, sau amestecat, vad eu.
Apropos de mese noaptea, ea cel mai bine atunci mananca, ca ziua mai mult se stramba. Numai ca mananca cam la 2 ore
. De aia si ma trezesc de tot pe la 12 la amiaza. Tati mai face gargara ca dormim mult, dar tare as vrea sa-l vad pe el ce-ar face dk s-ar pune sa doarma si l-ar trezi cineva din 2 in 2 ore
, ca eu ma simt de parca as lucra de noapte zilnic
.
Alina, multa sanatate mamei tale! Fii optimista, ii tinem pumnii!
meleea, ce te tot plangi de cele kg? vezi de treaba! Esti frumusica rau si asa. Lasa ca este timp de slabit. Si eu mai am de dat inca 10 kg jos, da nu ma sinchisesc deloc. Mi-am cumparat o singura pereche de pantaloni si gata, mare scofala! In rest, colantei si treining, ca bluzele imi vin
. A, si era sa uit: super frumos la botez
.
Am mai vazut si poze cu bbi frumosi, da nu pot nominaliza, ca n-am asa capacitati de memorare inca. Chiar fetele, voi functionati la parametri normali, ca eu inca nu mi-am revenit deloc: uit tot
, eu care inainte de sarcina eram spirt; acuma nu mai tin minte nik; imi povesteste sotul ceva, eu zic ca nu-i adevarat, ca nu mi-a spus, pun mana pe ceva si nu mai stiu ce-am facut cu el... din astea. Da e f naspa si ma enerveaza de nu mai pot, pt ca oricat mi-as propune sa fiu mai receptiva, nu-mi iese
.
Ma duc sa hranesc pe aia mica
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
flosideea spune:
blanca felicitari pt kk!!eu te inteleg perfect pt reactiile tale pt ca asa fac si eu de fiecare data cand face kk Denis.de ex,saptamana asta a facut luni kk in pampersul cu fetita si ieri in ala cu omida temerara
.Deci nu este inc`o regula care`o fi mai bun,dar in locul tau numai omide i`as pune la fundulet!
.Felicitari inc`o data!
noi de ieri suntem praf.Denis a reusit iar sa raceasca!

.am 2 nopti de nesomn,pt ca e foarte marait ca i se umple nasucul cu mucisori(aposi ce`i drept),dar care`l impiedica sa respire si se enerva de numa...ii dau oscillo de ieri dim dar deocamdata nu suntem mai bine.
in schimb ,am o veste super...MI`AU VENIT BANUTII DE INDEMNIZATIE SI ALOCATIE!nu`mi venea sa cred cand citeam acolo suma...mai ales ca am ochit niste lucrusoare pt bubulus si tot ma gandeam la banutii astia si inghiteam in sec,gandindu`ma ca cine stie cand imi vin.au picat cum nu se poate mai bine,merg azi sa`i iau cadouri cu sotu ca deh,marti face iubirea mea mica 4 luni...
ma apuc sa strang pe aici ca a fost nepotica ieri pe la mine si zici c`a fost razboi
...jucarii peste jucarii,iar scumpetea mea nu m`a lasat pana acum ca dormea doar in brate!
va pupic ...revin dupa ce strang!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
sara_amira09 spune:
Salut gagici!
In sfarsit reusesc sa scriu si eu ... fata e plecata cu ta-su pe afara, asa mai scap si pot sa imi trag sufletul 
Solike- ti-am trimis datele contului comun.
Muffinuta- sanatate multa leutului. cu eruptia cum mai stati?I-a mai trecut?
Meleea- stati linistita ca esti o frumoasa si asa cu cateva kg in plus.
Moniland- sunt niste frumoase zmeuricile tale.Ce stau ele in cada ca domnisoarele

Giova- maine se implineste un an de la aflarea vestii
tot pe 14 am aflat si eu
te inteleg perfect in ceea ce priveste indemnizatia copilului. Nici mie nu mi-au venit banii. In fiecare zi verific contul. Noroc ca am card la brd si verific de acasa ca altfel as fi facut carare pana la banca
Flosideea- felicitari pentru banutzi. La mine nimic
Blanca- si eu la fel daca pana acum ma bucuram la parfumuri acum ne bucuram la alte " parfumuri". ce tare faza cu omida. cauta si tu in pachet numai scutecele cu omida.![]()
Fetele observ ca majoritatea ati inceput sa le dati suculetz de morcov de mar supitza. Eu nu i-am dat nimic. Oare sa incep???Am zis ca mai stau sa implineasca 4 luni fix.
Mai am o intrebare: cand iesiti afara le puneti ceva la guritza?Fular?A mea nu vrea nimik. ca nu mai poate sa isi bage mainile in guritza.eu ii pun o salopeta din fas cu totu'.pe dedesupt cam cum o imbrac in casa... Oare fac bine?
va pooop!
uliiasi spune:
Buna, mamici dragi!
sara_amira, e bine imbracata zmeurica cu costumasul intreg peste ce e imbracata in casa. In legatura cu fularul la gurita, mie pediatra mi-a spus sa nu-i pun, ca degeaba il mai scot la aer, ca el inspira ce expira in fular. Trebuie lasat sa respire aerul curat. Asa ca nu-i voi pune.
Abia astept si eu data de 15, sa incep sa astept mai cu spor banii, ca am auzit ca nu intra inainte de 15.
Blanca, super tare faza cu omida, ar trebui sa le spui astora de la Pampers sa produca pachete numai cu omidute
. Al meu tocmai a produs un mirositor, ma duc sa-l schimb.
Am inceput de cateva zile sa scot lapte cu pompa, desi multa vreme n-am mai scos, mi-era frica sa nu curga nimic. Dar vad ca reusesc sa scot aproape un biberon intreg (adica in jur de 120 ml). Aseara am reusit sa-l fac sa bea la biberon. Cu lupte, of course, rontaia tetina, o lingea, radea cu gura pana la urechi, numai sa manance nu vroia. Dar l-am convins pana la urma. Azi mai fac o tura prin oras, il las cu mama sa se distreze impreuna. Ieri cadn am fost prin magazine am ajuns acasa franta, am uitat cum e sa mergi la cumparaturi, ma dureau picioarele de nu mai puteam..nu mai am antrenament deloc.
Ma enerveaza rau ca am inceput si eu sa ametesc, am slabit tare, de parca nu as manca ca o purcica. Ce inseamna si alaptatul asta...Ce spuneati voi ca luati pt fier? Tylenol sau ceva asemanator...pot oare sa ma apuc si eu sa iau fara sa ma mai duc pe la medic?
Iar cu neuronul..stau si mai rau, nu am putere sa ma concentrez mult timp la ceva, nu am rabdare sa citesc mai mult de cateva minute, tre sa ma apuc de facut exercitii. Iar cand ma gandesc la intoarcerea in campul muncii...mi se ridica parul in cap, tre s-o iau de la capat cu ce faceam, ca domeniul in care lucrez se schimba de la o zi la alta...
Dar...sa fim noi sanatosi, ca mai e pana atunci...mai am aproape 2 ani in care pot sa-mi revin.
Si al meu zmeurel face fitze in timpul zilei la mancare. Miauna de nu mai poate de foame cu pumnii in gura, si cand sa-i dau de mancare, suge de doua-trei ori dupa care se apuca de ras...De parca ar zice haaa!te-am pacalit, de fapt nu mi-era foame...Acum suge degetelul, delicatesa, ce mai...
Giova, ti-a venit Orajelul? Ai inceput sa-l dai pe Edi?
Sa aveti o zi frumoasa in continuare, cu zmeurei papaciosi!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
flosideea spune:
sara_amira eu cand ieseam cu Denis(ca acum suntem pedepsiti la domiciliu din cauza racelii) ii dadeam body cu maneca lunga,dres,pantaloni dublati,o bluzita,hanorac si vesta sau geaca(asta depindea de cum era afara)...aaa,si am zis ca o sa`mi iau in geanta si niste manusele,ca la ce vanturi au fost zilele astea p`aici e jale...dar in alea cateva zile de iarna,i`am dat o salopetica grosuta pe el si combinezonul...il faceam ursulet...deloc nu`i place!fular nu`i pun,este foarte protejat in landou,tot timpul cand bagam mana la el era asa cald si bine...de papa nici eu nu`i dau nimic inca...anul asta nici nu`i dau...vedem noi de la anul,oricum nu ma grabesc cu nimic....o vom lua mai incetisor.Cu banutii,mie in decizie in scria ca vor veni in fiecare luna intre 8-27.iete ca au venit in 13...si mai e si vineri...zi cu noroc!!
noi de maine plecam la Sinaia....mi`e frica cu raceala,dar vom sta in casa,ce sa facem....mai schimbam si noi domiciliul...
.acolo chiar daca e frig e parca altfel fata de aici,sau poate mi se pare pt ca stau de`o viata aici...oricum am un chef de duca...mama mama.
hehe,am vorbit cu sora mea la telefon si al meu nepotel va fi un grasun.are la 36+ 3400 gr....un urias...seamana cu taica`su...o invidiez ca va avea pereche.ufff,iar m`apuca gandurile si nerabdarea sa imi cunosc nepotelul...numai ea zice ca nu e pregatita
.de parca e dupa ea...
Giova cum e Orajelul?eu aseara iar l`am dat cu Dentinox ca nu mai ne intelegeam si cum frecam eu gingiile,m`a muscat rau rau de tot...au crescut dintisorii,cum zambeste putin cum se vad.poate sta la pozat ...dar fata de astia 2 dintisori,acum nu`mi dau seama unde`i ies.mugurii de sus erau pronuntati inca de la nastere,in dreptul la canin e alb...l`am dat ieri peste tot
.
muffi tinem pumnii sa se faca bine comoara ta cat mai repede!
meleea lasa kg in plus ca scapi de ele...uite ce minune ai tu acolo...eu zic ca merita cu varf si indesat nu?frumoase poze,a aprobat si Denis
.
pony super freza!e un scump Raducu!
Solike iti admiram grasunica cand pe mutrisoara lui fii`miu a aparut un zambet.bag de seama ca`i plac brunetele
.e o papusica,iar falcutele alea ...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)