INSEMINARE 52

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Fetele, am fost la eco.Situatia se prezinta asa
-ovarul stang data trecuta adica miercuri doi foliculi, azi unul al doilea nu mai era sau nu s-a vazut ca iar aveam ansele incordate.17 mm
-ovarul drept, exact asa cum am intuit, ca data trecuta nu a reusit deloc sa-l vada doi foliculi de 16.
Sunt ziua 12.De obicei eu in ziua 12 faceam inseminarea dar se pare ca, cu avortul ceva s-a decalat.Asa ca inseminarea va fi luni, ora 11 ziua 15....ca niciodata.Pregnylul am sa-l fac ca data trecuta cu 22 ore inainte.
Sa mai spun ca sunt sigura ca nu va iesi nimic?Zic...nu va iesi, sunt convinsa nu stiu de ce dar presimt.Si ma mai si doare burta pe deasupra- poate o sa mi se sparga ouale inainte de vreme asa ca degeaba am mai facut drumul si degeaba am mai clocit.
Indi cum esti? Sensibila, eu cred ca daca ar fi afectat cu ceva bebela asta ar fi fost primul lucru care ti l-ar fi spus.
Luminita prima data cand ai facut inseminare ai luat cycloproginova?Te-am mai intrebat dar cred ca ai uitat sa raspunzi.Eu m-am indopat acum cu vitamina e si se pare ca endometrul e foaarte frumos.Macar atat.

sabine, adevarata productie iarasi! este foarte frumos, iarasi 3 foliculi, vei face IA in timp util, nu-ti face griji,draga mea! Succes MARE MARE pe luni!...
Da, am luat cycloprogynova si la prima IA (singura mea IA!) si la urmatoarele doua stimulari. scuze ca am uitat intrebarea de la batranete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Indi ai dreptate.Asta era si vorba mea numai ca am auzit si reversul" cine din speranta traieste, disperat moare".

Si acum fetelor un banc bun.Ati auzit ca se scoate impozitul pe venit in doua etape?Prima data se taie venitul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sabine , am intrat pe la voi , sa ti urez mult mult noroc , sa fie bine pana la capat de data asta
in seara asta incep si eu stimularea
doamne ajuta!!!
fetelor va doresc tuturor bafta si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

sensibila, te rog din suflet spune-mi si mie ce analize cere dr moisa pt IAD, si in ce zi trebuie sa le fac.
despre mine, si povestea noastra am scris mai mult la pacientele lui dr Tutunaru, cap 109.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Aruam eu am avut E COLII si mi-a amanat inseminarea cu o luna.si eu am fost suparata atunci dar mi-am dat seama ca e mai bine asa.eu am facut 10 zile de zinat dar ai mare grija in timp ce iei antibiotic sa iei si ovule pentru ca faci candida si greu scapi de ea.eu am luat CANESTEN pt candida,care a dat rezultate ,e super.multa bafta!
Fetelor azi am facut inseminareaurmeaza 2 saptamani grele dar sper sa trecem cu bine peste ele.totul a decurs bine la inseminare.foliculi grasi,endometrul 10,34 mil de spermatozoizi inseminati.Dr Predoi a fost o draguta ,a fost alaturi de mine si ma imbarbatat.o sa mai vin cu vesti ,de acum in colo astept simptomele de aici in colo.

Ce ar trebuii sa simt in prima zi dupa inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Aruam eu am avut E COLII si mi-a amanat inseminarea cu o luna.si eu am fost suparata atunci dar mi-am dat seama ca e mai bine asa.eu am facut 10 zile de zinat dar ai mare grija in timp ce iei antibiotic sa iei si ovule pentru ca faci candida si greu scapi de ea.eu am luat CANESTEN pt candida,care a dat rezultate ,e super.multa bafta!
Fetelor azi am facut inseminareaurmeaza 2 saptamani grele dar sper sa trecem cu bine peste ele.totul a decurs bine la inseminare.foliculi grasi,endometrul 10,34 mil de spermatozoizi inseminati.Dr Predoi a fost o draguta ,a fost alaturi de mine si ma imbarbatat.o sa mai vin cu vesti , astept simptomele de aici in colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Fetelor azi am facut inseminareaurmeaza 2 saptamani grele dar sper sa trecem cu bine peste ele.totul a decurs bine la inseminare.foliculi grasi,endometrul 10,34 mil de spermatozoizi inseminati.Dr Predoi a fost o draguta ,a fost alaturi de mine si ma imbarbatat.o sa mai vin cu vesti , astept simptomele de aici in colo.

Elena sa inteleg ca ai scapat de E.coli cu Zinat?
A facut si sotul tau tratament?Am inteles ca antibioticul influenteaza in sens negativ spermograma. Ai facut IA in luna urmatoare dupa tratament?
Doamne ajuta cu inseminarea sa ai parte peste 14 zile de 2 liniute

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Brunadria, multumesc mult.Iti doresc mult, mult noroc si am sa ma gandesc la tine.Tu esti in pregatire pt FIV nu?E primul?Sa-mi spui si mie cum te simti dar sper sa nu ai neplaceri din cauza medicamentelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Brunadria, multumesc mult.Iti doresc mult, mult noroc si am sa ma gandesc la tine.Tu esti in pregatire pt FIV nu?E primul?Sa-mi spui si mie cum te simti dar sper sa nu ai neplaceri din cauza medicamentelor.

sabine, da fiv fac , nu sunt la primul, primul l am facut la cluj si am avut parte de extrauterina..sunt la al doilea fiv si il fac in franta..sper sa fie si ultimul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

brunadria - multa bafta, sper ca macar asta sa fie FIV-ul norocos pana la capat...poate mai ramai pe aici pe la noi, sa ne mai spui cum decurge tratamentul si procedura in sine
elenaraluca - nu stiu daca ar trebui sa simit ceva azi...poate doar intepaturile prin ovare din cauza spargerii foliculilor..cati ai avut? iti tin pumnii sa fie cu noroc

Mergi la inceput