INSEMINARE 52
Raspunsuri - Pagina 16
dariaelenai spune:
alina, la babes nu e nevoie de programare, iar beta costa 55 lei. Rezultatul e gata cam in 2 ore. Suni si rogi frumos sa iti trimita rezultatul pe e-mail.
SUCCES!!!
indi_77 spune:
multa bafta alina si sa fie o valoare cat mai mareeee !!!!
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
aruam spune:
Buna fetele
Sunt
mi-a iesit E.coli la secretie.Ce credeti mai pot face IA?
Ar trebuie sa fac la sf lunii,dr ginecolog care mi-a recoltat mi-a zis ca ar fi mai bina sa aman o luna si fac tratament cu antibiotic 10 zile si apoi sa repet la 14 zile secretia.Si cum m-am hotarat sa-mi schimb medicul cu care voi face IA pana joi cand am prima consultatie nu stiu nimic.
Au mai fost fete acare s-au confruntat cu asta?
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
peta spune:
aruam, mi-e teama ca nu poti face IA daca ai E-coli...nu prea ma pricep f bine, dar din ce mai ziceau fetele parca trebuie tratament...
eu luni la 10.30 am programare la bios pt beta, cica rezultatul e gata in 5 ore...de abia astept, stau ca pe ace 
luminita42 spune:
Nu prea stiu, aruam, imi amintesc de o fata careia i-a aparut candida chiar inainte de IA, era extrem de speriata ca s-ar amana totul, s-a dus in ziua de IA, i-a zis medicului si totusi medicul i-a facut procedura.
La E.coli nu stiu cum ar reactiona medicul care iti face IA, dar e posibil sa iti faca bine-mersi inseminarea!..Ramane de vazut, trebuie sa astepti sa vezi ce zice medicul responsabil de IA
indi_77 spune:
aruam, de cand am aparut pe aici pe forum, nu am gasit cazuri aseamanatoare, mai putin fata cu candida.....acuma stii ca tine de dr...daca vrea, iti face IA...
Peta, hai ca mai ai putin putin putin !
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
aruam spune:
Multumesc fetelor nu am decat sa astept pana joi.
Am inteles ca E. coli se trateaza si pe sarcina dar de preferat inainte.(eu ma si vad
dupa prima IA
)
Peta iti tinem pumnii ........Doamne ajuta!
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
sabine spune:
Fetele, am fost la eco.Situatia se prezinta asa
-ovarul stang data trecuta adica miercuri doi foliculi, azi unul al doilea nu mai era sau nu s-a vazut ca iar aveam ansele incordate.17 mm
-ovarul drept, exact asa cum am intuit, ca data trecuta nu a reusit deloc sa-l vada doi foliculi de 16.
Sunt ziua 12.De obicei eu in ziua 12 faceam inseminarea dar se pare ca, cu avortul ceva s-a decalat.Asa ca inseminarea va fi luni, ora 11 ziua 15....ca niciodata.Pregnylul am sa-l fac ca data trecuta cu 22 ore inainte.
Sa mai spun ca sunt sigura ca nu va iesi nimic?Zic...nu va iesi, sunt convinsa nu stiu de ce dar presimt.Si ma mai si doare burta pe deasupra- poate o sa mi se sparga ouale inainte de vreme asa ca degeaba am mai facut drumul si degeaba am mai clocit.
Indi cum esti? Sensibila, eu cred ca daca ar fi afectat cu ceva bebela asta ar fi fost primul lucru care ti l-ar fi spus.
Luminita prima data cand ai facut inseminare ai luat cycloproginova?Te-am mai intrebat dar cred ca ai uitat sa raspunzi.Eu m-am indopat acum cu vitamina e si se pare ca endometrul e foaarte frumos.Macar atat.
indi_77 spune:
sabine, tinem pumnii sa fie bine....si eu tot asa ca si tine am spus, si dupa 12 zile a aparut un beta frumusel....asa ca nu iti pierde sperantele !
nu stiti vorba din batrani "speranta moare ultima"? La fel si sperantele noastre de a fi mamici.
Eu saru'mana de intrebare, sunt binisor...astept si beta de luni sa vad cum o mai fi si pe urma, cu sufletul la gura astept sa treaca primele 10 saptamani....ce o fi o fi...dar eu zic ca e binie !
va pup pe toate ca in we nu o sa am net, insa, promit ca citesc si ca va scriu luni dimi cum ajung la birou :)
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
peta spune:
sabine, eu zic ca nu ai motive sa fii pesimista...situatia se prezinta destul de bine, la mine valorile astea erau normale pt Z12...