INSEMINARE 52

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Aruam si eu am avut e coli si m-am tratat inainte de inseminare. Cu injectii f puternice fiindca trece f greu. daca ai e coli exista risc de avort. Trebuie sa iti faci antibiograma sa vezi la ce medicament moare microbul. Eu am mai avut in primavara si m-am tratat cu gentamicina, dar in toamna a recidivat.
Am avut si candida inainte de inseminare insa asta nu e asa periculoasa, dar e coli e periculoasa.
Acum iau ceva pentru intarirea sistemlui imunitar gel aloe vera.
Mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

alinacoman79 bine ai venit pe listuta. sper sa stai doar pana la testare
aruam eu te-as sfatui sa amani IA-ul si sa faci tratamentul inainte. imi pare rau...
sabine, lasa pesimismul cu incredere inainte
elenaraluca bafta si rabdare in astea 2 saptamani ce bine v-ati prezentat la inseminare!!!
brunadria mult succes la al doilea si ultimul FIV!

maine testez. desi...
sa ne auzim cu vesti bune

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

alla76, iti tin pumnii sa ne spui ce ai facut, eu imi doresc sa ne dai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaelenai spune:

Sabine, totul va fi bine! Dumnezeu iti va darui copilul dorit! O sa ni-i daruiasca tuturor mai devreme sau mai tarziu, sunt sigura!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta

alla76, iti tin pumnii sa ne spui ce ai facut, eu imi doresc sa ne dai vesti bune

multumesc peta.
maine la cafeluta va spun

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatza fetelor.

alla hai cu vesti bune
aseara mi-am facut singurica menopurul nu a fost deloc dureros si nu am nici o reactie adversa. sa de-a domnu sa fie bine pana la capat. marti ma duc la eco (z6)
in schimb sunt racita. am nasul infundat si ma doare putin in gat, asa ga bag un fervex pe zi si cate ceaiuri pot.

va pupici pe burtici

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Cum se poate extrauterina la Fiv Brunadria???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Yarrina ,Viss,care mai sunteti inseminate cum sunteti?
Sunt in ziua 5 Ia si cred ca m-am racit fiindca noaptea m-am trezit si m-a usturat cand sa fac susu si nu stiu daca sa iau ceva sau nu

Mergi la inceput

ziua 15 de la IA, sure check negativ
ce sa mai spun...
bani nu mai avem, asa ca se pare ca intram intr-o pauza impusa
Ilary din pacate se poate extrauterina si la FIV...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Aruam ,am facut amandoi tratament cu zinat timp de 10 zile ,si nu a avut nici o problema spermograma.inseminarea am facut-o la 2 luni dupa deoarece am facut candida si am mai amanat o luna ca sa ma tratez cu canesten ovule.dar daca nu faci candida pe timpul tratamentului,nu ai de ce sa amani prea mult.
La mine a inceput stresul ,nu stiu cum voi trece peste astea 2 saptamani
parca imi vine sa ma uit mereu daca nu cumva curge sperma care mi-a inseminat-o ,am inceput sa gandesc iar negativ ca nu am cum sa raman eu vreodata gravida

Mergi la inceput