Piersicutze de iulie-august 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
bulinuta27 spune:
noi o sa plecam duminica cred si revin la serv pe 28 asa ca vreau sa va urez un Craciu Minunat, cu multe bucurii si numai sanate!
pup toate fetele si toti puiutii ( piersicuti/piersicute si cu fratiori/surioare)

bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MissJJ spune:
Buna fetele!
Larisa da asa e, macar bine ca nu erai graviduta.
Mamanati Ari de ex nu a facut febra mare de la varicela, a fost mai caldutza asa dar noi am avut gripa inainte deci am pus-o pe seama gripei febra.
Doniro ms.
Aha acuma am inteles, da e greu intredevar.
Greiere super.
O sa vedem exact sa stabilim atunci o zi sa vedem cum ne putem intalni.
Raluca da cred ca o gasesti si in engleza pe amazon cartea.
Sabina f urate bolile astea ale copilariei oricum.
Cand mai mergi la scan sa vezi bebelinele? Poate pui o poza creca e tare fain sa le vezi pe amandoua in burtica.
Bulinutza pupici dulci si Craciun Fericit.
Da unde plecati?
Noi suntem ok, Ari e mai binisor, gelul care l-am luat e f bun nu prea se scarpina o dau cu el de trei ori pe zi, dar oricum se pare ca e forma mai usoara ca are multe bubitze da nu e chiar una langa alta. Ami e inca rau cu febra si etc, acuma nici nu stiu ce sa zic e de la chicken pox e de la dinti e vreo raceala, greu de zis. Asteptam sa vedem ce si cum, searsa e mai rau ca na atunci creste febra siea se moleseste si etc.
Azi dupa ce le punem la somn speram sa reusim sa facem curat in sufragerie si sa ne apucam de brad, speram sa luam unul natural anu asta da creca il facem tot pe cel artficial si om lua la anu natural va fi si Ami mai mare si o sa mergem sa il alegem impreuna.
Weekend placut si ne auzim mai inclo.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz