Piersicutze de iulie-august 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
Muuh spune:
raluca uite cartea despre care spuneam www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=39&action=view_product&productID=6034&category=" target="_blank">aici
doniro cam astea ar fi concluziile.
mada si noi la fel deci facem tot posibilul sa va vedem, mai ales ca si copii sunt fix de aceleasi varste.
Eu caut niste rubeola si niste oreion pentru Dimitri ca poate asa scap de vaccinare, daca aveti de dat venim negresit.![]()
Nu ca va doresc sa aveti de dat dar totusi daca se iveste vrem si noi.
anasia spune:
doniro, si voi?uf, urat mi-a fost de varicela; eu sunt patita la 19 ani, sotul la 25 si a fost cumplit.
da, este contagioasa si inainte de a aparea bubitele si cam 10-14 zile dupa eruptie;
Muuh,
ma faci sa rad....rubeola mai e cum mai e, dar oreion e nasol, mai bine nu-l face niciodata;
mada, am vazut filmuletele....foarte frumooos
la noi serbarea a fost fara parinti, iar filmarea si pozele dupa vacanta
MissJJ spune:
Larissa multumim.
Da na eu ma gandesc ca si Ari a luat virusul de vreo doua trei sapt ca daca incubeaza cam 20 de zile pana debuteaza si a fost infectioasa si inainte sa ii apara bubitzele, de aia ma gandesc ca si Ami creca il are de acuma. Na macar sa faca si sa scapam.
Muuh da si eu as vrea sa le faca cat is mici acuma toate sa stam linistiti, stiu ca mai sunt sanse sa mai faca si dupa aia da na is mult mai mici.
Doniro sorry sper sa nu te superi ca intreb, da Victor nu sta cu voi? Ca din ultimele mesaje asa am inteles. Sorry daca ai spus si eu nu am prins, sper ca nu te superi ca intreb.

Anasia ms.
Mai faza e ca aici ne-au zis primaoaraca n avem voie poze si sa filmam ca se va face un film si ne vor davoie sal cumparam. Dar noroc ca neam luatcamera ca toti o aveau la ei, dar ghinion nu prea am putut filmapoze tare bine ca grupa lor era intro parte undeva si erau o multimea de parinti care sau bagat in fatza si calare si na ca la turma si nu prea am reusit sa facem mare lucru, da macar avem acolo oleaca amintire. Sper ca a si fi;lmat cineva asa cum ziceau ei ca as vrea sa il luam daca se poate,da om vedea ce si cum.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
larissa_79 spune:
Eu ma bucur ca Ale a facut varicela de mica. Eu am facut anul trecut si a fost absolut oribil. Ca sa vad insa partea buna...bine ca nu eram insarcinata. Forma Alexiei a fost mult mult mai usoara decat a mea. Si ca durata si ca stare si ca numar de bubite.
Larisa
8+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
mamanati spune:
Of, Larisa acum macar de asta poti sta linistita. Eu stiu ca bolile astea "ale copilariei" pot da mari complicatii la maturi. De insarcinate nici nu mai vorbesc. Nici nu-mi vine s-o duc la gradi din cauza asta.
La noi anul trecut a fost epidemie de oreion. Erau spitalele pline de baieti cu varsta intre 14-25 ani! E o boala foarte nasoala cum a spus si Anasia, mai multi de jumatate dintre acesti tineri vor fi sterili.
Parca am mai zis ca de rubeola , rujeola copii de varsta Cameliei au fost vaccinati, dar oricum cred ca tot o pot lua, dar o forma mai usoara. Acum cu speranta in Doamne Doamne sa fie totul bine macar pana nasc si mai creste bebe un pic.![]()
Doniro, da febra nu are?! Sau nu face la varicela?!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
14+
greiere spune:
Mada mxm venim cu 

la intalnire, locuim in sect 6.
De zapada ne bucuram si noi tare mult, am iesit cu saniuta de cum s-a asternut zapada si stam afara din ce in ce mai mult, trebuie sa trecem la batai cu bulgari si executat oameni de zapada.
Pup ingerasii participanti la serbari si pe cei bolnaviori!
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Doniro sorry sper sa nu te superi ca intreb, da Victor nu sta cu voi? Ca din ultimele mesaje asa am inteles. Sorry daca ai spus si eu nu am prins, sper ca nu te superi ca intreb. ![]() ![]() "Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... " Louis-Hector Berlioz |
Nu e nicio suparare. Nu, Victor nu sta cu noi, pt ca e prea mic pt gradinita sau cresa, iar noi (sotul si cu mine) lucram. Ajutor nu avem. Sta cu parintii mei la Snagov, la curte, unde ii merge super bine. Mergem la el de vineri pana duminica. E greu, dar e mult mai bine pt el...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamanati [ Doniro, da febra nu are?! Sau nu face la varicela?! www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 14+ |
Ar trebui sa faca febra, si inca maricica, dar ea inca nu a facut. Si eu ma mir... E vioaie, are pofta de mancare, ca si cum nu ar avea nimic. Sa vedem ce o mai fi...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
Ioana5255 spune:
Doniro sanatate celei mici. Imi aduc aminte ca eu am facut o forma foarte urata de varicela, in timp ce sora mea a facut una f usoara, in schimb ea facut urat pojar, eu f f usor. Oreionul si scarlatina nu s-au lipit de noi si sper nici sa nu fie cazul. Ale a fost vaccinata impotriva varicelei, oreionului, pojarului, rubeolei si parca mai era ceva. Si eu am inteles, ca acest vaccin nu ii da imunitate pe viata, dar daca e sa le faca va face forme mai usoare. Mie sincer cel mai groaza imi este de scarlatina, l-am vazut pe nepotelul meu anul trecut cat s-a chinuit in spital cu aceasta boala pacatoasa. Din pacate este din ce in ce mai raspandita si din cate stiu nu da imunitate pe viata, ca restul bolilor copilariei.
Sabina
22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
ralucaspm spune:
Miruna, mersi pt carte. 
Pe internet o gasisem si eu dar nu trimiteau in afara tarii.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)