Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare si la toata lumea.

Ioana eu insist cu intrebarea legata de mesele de solide la cerere, adica fara program, care ar fi beneficiile? (nu ma refer la alaptatul l cerere, ca am vz ca s-a scris despre asta, eu am inteles si s-a discutat despre mesele de solide). Nu scapi de mine pana nu-mi zici ca m-ai facut curioasa

Despre jucarii de Craciun cu Mara scap usor ca o sa-i cumpar papusi ca in rest are mostenire de la Alex o gramada. La Alex e mai complicat ca pe cuvant daca stiu. Cred ca o sa tragem o tura pe la raionul de jucarii sa vedem ce iese (cred ca e foarte riscata misiunea)

Alyna, Carla, Badrina (scuze daca am uitat pe careva) pupici la puiutii bolnaviori si voua multa putere.

Picky, Ioana eu va citesc cu placere pe amandoua asa ca lasati supararile

Andreea vacanta placuta si asteptam poze. Sper sa vii cu bateriil incarcate

Eu sunt din categoria care intra destul de rara din lipsa de timp asa ca nu ma astept sa mi se raspuna prima. E si normal. Oricum eu consider ca fiecare suntem importante aici si venim c ideile si experientele proprii. Asa cum nici un copil nu e la fel la fel si cu noi. Ce vreau sa spun e ca inafara de sugestii si parerei aici nu e vorba de altceva. Cel putin eu asa vad lucrurile. Eu snt aceasi persoana si multe chestii le-am aplicat diferit la copii. Daca la momentul respectiv, cand era Alex mic, mi s-a parut ca iau cele mai bune decizii, in timp unele pareri mi-i s-au schimbat asa ca acum procedez la unele chestii altfel.

Am vizionat si ceva poze (nu nominalizez sa nu uit pe careva), filmuletele de bebe Cris si Ramona au fost super

CRed ca nu am mai scris atat niciodata, se vede ca a stat ieri Alin acasa si mi-am mai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Bai limbarnitzelor (nu am mai auzit pana acum cuvantul asta...dar inventez eu)

Eu deabea am reusit sa citesc tot...nu cred ca am timp sa raspund cat vroiam (si chiar nu e cu intentie sa omit pe careva... si ca tot v-ati plans ... nici mie nu mi s-a raspuns mereu )

Cuscra ... ce surpriza pt Bia de ziua ei are si ea ceva pregatit pt D ... dar mai incolo...mai pe seara... sper sa nu fie nevoie sa cenzurez Ma bucur tare mult ca ne incanti iar !!!!

Daniella ...super tare fi-tu....seamana cu Bia in filmuletul cu mancarea

Intreba cineva daca noi cantarim mancarica bebeilor....eu unu nu am cantarit nimic.La ochi....fructe papa din bolul acesta....http://primiipasi.ro/categorie.php?cid=17 ... primul model din pagina ... ori papa doar un compartiment ori bolul plin...depinde.Iar supita mananca dintr-o cescuta de cafea.
Am sunat pediatra azi si a zis ca nu ne primeste la control ca e spitalul in carantina si ne-a zis prin telefon: putem sa-i introducem putina carnitza de pui(sau vita...dar nu sunt de acord cu vita...adica nu asa repede) in supita(sau in pireul de legume)...si peste cateva zile sa incercam si cu un sfert de galbenus de ou fiert bine...si treptat sa se ajunga la 2 galbenusuri pe saptamana.

Va multumesc tuturor pentru urari...va pupa Bianca!

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Nasol moment...unde te duci la sala?Nu poti suna inainte sa vezi daca e totul in regula si sa nu mai bati drumul degeaba?Plimbareala placuta afara

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Merg la JolieVille - world class. Cine isi imagina ca astia nu au curent si au inchis tot mallul?! data viitoare sun.
Si mai le dau si o gramada de bani...

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am zis ca o sa caut si eu ceva pe net,jucarioare pentru copchii nostri si care sa fie mai pentru toate buzunarele...ei bine,uitati aici sa dati o raita
www.articole-pentru-copii.ro
ioana...ai un nepotel? sa-ti traiasca si refacere usoara mamicii

otilia...vai,dar ce batrana esti

kiralina.....ce naspaai facut si drumul degeaba pe vremea asta...iti racomand ca vineri sa suni inainte

oanaalex....

cuscra.....ma bag la vizionatsa vedem de face finer-miu

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cuscra.....ce ginere cu "par valvoi" amsi ce papa el acolo bun?

kiralina...pai sa faca o reducere data viitoare..

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

va pup, am ajuns si noi acasa si acum asteptam pediatrul pentru vaccin.
V-am citit pe repede inainte, pt ca trebuie sa fac curat pana ajunge medicul.

Deea, Vlad este finutul nostru. Si nu am spus nimic dimineata pentru ca am fost ocupata cu altcevaaici. sa ma oftic ca prostu', fix ce-mi lipsea.
S-a nascut inainte de termen si acum este in incubator, asteptam sa vedem rezultate bune, are ceva probleme cu respiratul. dar cum de stii de el?

Adevarul este ca nu mi-a picat bine.

Elena, iti multumesc pentru sugestii, foarte bune. In cazul acesta, reformulez, eu am folosit ca prime fructe para, marul, avocado. Si nu mai tin minte. In ceea ce priveste laptele am zis cam asa: daca suge bebe la 1 ora nu e bine, daca suge la 6 nu e bine, nicicum nu e bun laptele. Si asta este adevarul, pentru ca, in general, asa facem. daca suge copilul prea des, repede ne gandim ca nu mai este lapte (si asta din experienta mea o spun). daca suge prea rar, iar nu e bine, etc.

Lavinia, imi pare rau pentru jobul sotului, sper sa fie cu noroc. Succes!

Incerc sa imi pastrez memoria intacta, imi urla televizorul in cap si Rebeca imi tot povesteste ce vede pe la reclame si vrea

Oana, pe bune ca nu stiu... Niste mamici au considerat abuz datul mancarii la ore fixe. Si atunci m-am gandit eu sa incerc hranitul dupa cheful copilului. Dar a fost o experienta nereusita. Promit ca o sa caut mai multe info despre acest attachment parenting si alimentatia si iti spun. Eu una eram de parere ca este cel mai bine sa fixezi un program copilului. ca asa este mai sanatos si pt el si pt parinti.

Dani3lla, super dragut Denis. Ce frumos este cand copilul deschide gura...

La noi se intampla invers. Cand vede lingurita incepe plansul

Gabi, stiu ca exista si in limba romana, jucariile alea se gasesc si la noi, dar in graba de dimineata am postat ce am gasit mai repede. Multumesc!

Si cei de la fisher price au facut jucarii in limba romana. este o omida tare interesanta. Si un telefon, parca.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

cuscra.....ce ginere cu "par valvoi" amsi ce papa el acolo bun?

mami de Miruna(29 mai)

Nu v-am zis ce papa?Ciorba de stevie direct...Vad ca pana acum nu are nimic...sa vedem pana maine cum reactioneaza si daca e bine de maine incepem si noi ca oamenii normali...Da sa stii ca a mancat ceva din ciorba aia...cam tot fundul de la o farfurie adanca de ciorba...si mai vroia....si eu nu pot sa sufar ciorba de stevie dar cred ca asta seamana cu tasu adica fomist mare

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Haideti ca am citit tot, era sa ma las pagubasa, dar am avut ambitia sa nu pierd nimic. Eu zic sa nu ne mai certam, ca nu mai reusim sa citim tot, ati vazut cat s-a scris?
Diplomatia mea lasa de dorit in sensul ca lipseste cu desavarsire. Cu toate astea ma abtin sa mai scriu ceva pe marginea subiectului pe care au curs atatea pagini. Deocamdata.

Cris, Saby crede in Mos Craciun, vreo 6 luni a adormit numai pe "mos craciun cu plete dalbe" si era vara . Ce pui tu acolo link de cheltuit bani, nu zisei ca am buget de criza?
Coraly, Larisa adoarme seara la san sau in pat langa mine si o mut in patutul ei. Ziua adoarme tot la san sau leganata sau plimbata pe umar sau singura in scaunul de masina. Nu e "ca la carte", dar nu ma deranjeaza.
Dani3lla, Sabinei ii place baietelul, dar nu cedeaza usor. Retin critica referitoare la ecuatie . Am vazut si pozele cu berea, foarte tari, si filmuletul cu diversificarea, ce se mai intinde el dupa lingurita .
Ioana, si fetele mele s-au culcat tarziu aseara, cred ca a fost ceva in aer.
Gabi, as mai incerca si galactogil dar nu-mi vine sa dau o caruta de bani si sa nu mearga, iar sample-uri n-am gasit.
Clody, imi pare tare rau ca ti-a cazut puiul din pat. Desi stiam ca incepe perioada asta, era sa-mi scape si mie Larisa si era langa mine, doar ca nu ma uitam la ea.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele am pus pozici ca a venit tati eu am o moaca am uitat sa va spun ca am facut marea greseala sa ma cantaresc nu mi-a venit sa cred 70 de kg eu care aveam 58

o seara linistita

ps carla nu am crezut ca o sa mi se inatmple sa il vad pe jos dara fost o fractiune de secunda era nervos ca nu il iau in brate si nu imi imaginez cum a cazut ca eu l-am pus de-a latul patului si el a cazut exact de-a lungul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

M-am intrerupt fiindca Larisa, pe burta fiind, a regurgitat si apoi a respirat din laptele ala .
Continuu cu raspunsurile:
Ioana, sanatate multa finutului!
Kiralina, nasol ca era inchis la sala, nu ma asteptam sa-si permita asta, fiind atat de mari. Cat ii costa sa-ti dea telefon?
Nemo, felicitari pentru somnul reusit! Nu cred ca sunt gravida, desi imi doresc sa ma trezesc ca am bebe abia cand misca, asta ar insemna sa scap de greturi. Lactatia mi-a scazut rau pe fondul oboselii si al stress-ului de vreo saptamana, am avut multe probleme si n-am reusit sa ma redresez.
Maria, si copiii atat de mici pot sa viseze urat. Ma bucur ca ai revenit, mi-era dor de tine.
Badriana, imi pare rau pentru ochisor, tin pumnii sa rezolvati cu orice metoda.
Ana-micu, mi-a placut partea cu solul de pace si ciocnirea norilor .
Ertina, multumim pentru urari. Baietelul din week-end nu este cel de la ziua Sabinei, desi este tot blond . Cel de la ziua ei este al unei prietene care s-a mutat in Dubai, s-a intamplat sa fie in tara in perioada aceea.
Daca-mi permiti fara sa te superi... decat sa te gandesti sa pui zaharina in mancare, mai bine nu... Sau mai bine pui miere, eu am inlocuit zaharul cu miere si la cozonaci si la multe dulciuri de casa si au iesit foarte bune. Toti indulcitorii sintetici sunt foarte nocivi pentru organism, o sa detaliez daca vrei.
RamonaP, stiu ca voiam sa-ti zic ceva dar nu mai tin minte ce, sorry . O sa te superi pe mine crezand ca nu-ti dau atentie?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput