Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

nemora faina reteta, trebuie neaparat probata ii dai si celei mici?

Alynta sa o tineti tot asa si sa scapati repede, repede de raceala!

Clody nazdravanul!

ana_micu multa bafta!!!

andreea distractie maxima si asteptam pozici!

lavinia.p Doamne ajuta sa iasa bine!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cuscra......ma bag la vizionare mai tarziu ca altfel se trezeste terorista si dau vina pe tine

gabi....dap...de dimineata era vorbaa mea haleste si in somn cel putin 150mlunde o baga atat in ea..habar nu am

nicuratze...adica tu vrei sa te aprovizionezi pentru iarna moca?

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

off,vroiam si eu sa ma bucataresc pana se trezeste motata si sa spal gramada de vase din ghiuveta si nu pot ca nu curge apade azi de dimineata e oprita

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Ioana noua nu ne zici nimic de VLAD STEFAN? Ii uram si noi bun venit pe lumeeee! Multa sanatate si dragoste puiului mic si recuperare rapida mamei! Sper ca nu ma insel... e nepotelul tau nu?

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

bebe-beca, o fi fost ieri o explozie solara, de aia or fi adormit picii nostri asa greu. al meu a a dormit exact la 23,59......de obicei adoarme la 21,30 - max 22..sa speram ca e doar un caz izolat, ca nu se mai repeta
gabi78, ba da, si fiica-mea se trezea noaptea, din 2 in 2 ore, pana la 8 luni, apoi cam de 3 ori pe noapte pana pe la 3 ani, pt ca pana atunci a mancat lapte noaptea. toti imi spuneau sa o dezvat de acest obicei, mai ales ca era marisoara, dar nu am vrut...eram si eu muuulllttt mai tanara. dupa cum se vede, intre cei 2 copii ai mei e diferenta de 11 ani...

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Offf aveti o limbarnita...!!! Abea reusesc sa citesc 2 pagini si voi scrieti inca 4!!!

Acum cum sa mai raspund eu la ce s-a scris aseara? Sper ca subiectele n-au termen de valabilitate, ca sunt scrise in capitolul trecut

cris Cadouri de Craciun? Sigur vor fi ceva jucarii. Leganut are, scaunel de masa la fel, cred ca vor fi plusuri, ca aste nu prea are.

coraly Mandra mea adoarme seara ori leganata pe picioare, ori la san. Depinde cine o adoarme, eu sau tacsu . Inca n-am reusit performanta de a adormi singurica... :(

Imi spune si mie cineva cum intru pe mailul comun? Please...

Mai raspund mai tarziu. pup

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Relush da, Ada vrea sa doarma doar cu mine. Cum ma ridic din pat cum deschide ochii. Are senzorii bine dezvoltati. :) Uneori am treaba si prefer sa o fac cu ea in wrap decat sa o stiu ca plange plictisita in tarc la ea.

Ioana faine jucariile. Poate ma inspir si eu din ideile tale.

Picky ma abtin cu greu, si nu as vrea sa mai comentez, nu cred ca discutia mai poate duce undeva. Pe scurt consider ca iei lucrurile personal. In rest numai de bine.

lavinia.p, tin pumnii sotului pt un job.

Fetelor, va multumesc mult pt urarile de la multi ani! La multi ani tuturor albinutelor si bondareilor!!
Eu am vrut sa merg azi la pilates. Am aranjat totul, copilul plasat la tati, am plecat. Pe drum aglomeratie mare, luat pe scurtaturi, trecut prin cele mai negre gropane, facut masina toata cu noroi, ajuns intr-un suflet la sala. Surpriza! totul era inchis - nu aveau curent intorsc acasa cu buza dezumflata si trecut la facut mancare :) Vineri incerc iar marea cu degetul. :)

Nu apuc sa raspund mai mult, tb sa ies afara cu pitica.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui yuppi

Imi spune si mie cineva cum intru pe mailul comun? Please...

Mai raspund mai tarziu. pup

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Activeaza-ti PM ca iti trimit eu parola

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Relush da, Ada vrea sa doarma doar cu mine. Cum ma ridic din pat cum deschide ochii. Are senzorii bine dezvoltati. :) Uneori am treaba si prefer sa o fac cu ea in wrap decat sa o stiu ca plange plictisita in tarc la ea.

Ioana faine jucariile. Poate ma inspir si eu din ideile tale.

Picky ma abtin cu greu, si nu as vrea sa mai comentez, nu cred ca discutia mai poate duce undeva. Pe scurt consider ca iei lucrurile personal. In rest numai de bine.

lavinia.p, tin pumnii sotului pt un job.

Fetelor, va multumesc mult pt urarile de la multi ani! La multi ani tuturor albinutelor si bondareilor!!
Eu am vrut sa merg azi la pilates. Am aranjat totul, copilul plasat la tati, am plecat. Pe drum aglomeratie mare, luat pe scurtaturi, trecut prin cele mai negre gropane, facut masina toata cu noroi, ajuns intr-un suflet la sala. Surpriza! totul era inchis - nu aveau curent intorsc acasa cu buza dezumflata si trecut la facut mancare :) Vineri incerc iar marea cu degetul. :)

Nu apuc sa raspund mai mult, tb sa ies afara cu pitica.

mamica Adei (11.06.2009)

Nasol moment...unde te duci la sala?Nu poti suna inainte sa vezi daca e totul in regula si sa nu mai bati drumul degeaba?Plimbareala placuta afara

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

edit: nu stiu ce am facut dar am trimis 1 mesaj de 2 ori... dupa multa vreme...

Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput