Albinutze de Mai-Iunie 2009(35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

fetele am pus pozici ca a venit tati eu am o moaca am uitat sa va spun ca am facut marea greseala sa ma cantaresc nu mi-a venit sa cred 70 de kg eu care aveam 58

o seara linistita

ps carla nu am crezut ca o sa mi se inatmple sa il vad pe jos dara fost o fractiune de secunda era nervos ca nu il iau in brate si nu imi imaginez cum a cazut ca eu l-am pus de-a latul patului si el a cazut exact de-a lungul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Puuuuup mocuta frumoasa cu urechi rosii....si stai linistita ca arati bine

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana....multa sanatate finutului

cuscra....cred ca apapat ca sa-ti faca tie in ciuda

carla....cheltuitul banilor e optionalmacar sa ne clatim ochii

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Clody, am vazut pozele, sunteti amandoi frumosi. Sa vad ce spune Cezara, poate il trece pe Razvan in carnetul de bal.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Clody ... ce baietel mare ai tu acolo care se joaca cu telecomanda...mumusel foc Iar pt mami... mai da-le incolo de kg.... cu ele sau fara ele...tot tu esti...important e sa fi sanatoasa!

Carla ... si daca mai continui sa ma superi trec si la ca cica ne permitem... Probabil vroiai sa-mi zici ceva de mancarica Biancai

Beca ... multa sanatate finutului mic...lasa ca e puternic si o sa treaca peste problemele cu respiratia! Sa va traiasca,nashicooo!!!

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ramona, , chiar nu voiam sa zic nimic de mancarica Biancai, tu stii cel mai bine, dar daca stau sa ma gandesc, 2 galbenusuri pe saptamana sunt ok la 2 ani, pana atunci mi se par cam multe. Eu as da mult timp cate o jumatate de galbenus de 2 ori pe saptamana.
Clody, .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Oare isi mai aminteste cineva de mine?
Stiu,rusine sa-mi fie,scriu rar si putin.Important e ca nu v-am uitat si vad ca nici voi pe mine.
Va citesc cand pot,va urmez sfaturile,ma simt atasata de stupul asta,chiar daca nu mai trimit semnale,iar asta doar din lipsa totala de timp.Chiar va invidiez ca voi reusiti sa scrieti.
Multumesc tuturor celor care ne-au urat cele bune,azi printesa mea a implinit 6 luni.
Sunt Sofia Ioana si azi am implinit 6 luni.Cu ce ma laud?
-8.5 kg
-vreo 70 si ceva de cm(ne da cu eroare la fiecare masuratoare din cauza de "miscotici")

-pap foarte bine, mai ales laptic de la mami si legume
-nu mai plang decat extrem, extrem de rar, iar atunci doar din motive serioase(foame, somn, plictiseala)
-dorm numai in patut
-sunt foarte generoasa cu zambetele si "vorbitul", dar foarte selectiva cu strainii
-stau in fundulet, ma rostogolesc cu viteza pe toate partile si tare as vrea si in picioruse, dar totusi...
-cu sanatatea stau bine, chiar daca fratiorul mai aduce de la gradi cate un virusel
-cel mai drag mi-e fratiorul meu, care ma striga "sufletel" si povesteste peste tot de mine, nu mai e gelos si ma iubeste tare mult, ma invata sa ma joc cu roboti si masinute, ma plimba cu carutul, imi face spectacol in fiecare zi, iar eu rad in hohote de giumbuslucurile lui
In concluzie, mami se declara foarte multumita de mine .Dupa cat s-a chinuit cu fratiorul meu, nu credea ca se pot creste copiii si in felul asta.Cred ca de-aia zice mereu ca sunt o minunatie de fetita!

Va imbratisez cu drag si va pupacesc cap coada!Si nu va suparati ca n-am nominalizat pe nimeni,dar sunteti asa multe,iar memoria mea asa slaba,incat mi-e imposibil.

Oana,mamica fericita de Robert Darius (27.10.2004) si Sofia Ioana(11.05.2009)
www.flickr.com/photos/38662738@N05/" target="_blank">
blog

"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Offf mai Carla! Nici eu nu stiu uneori ce-i mai bine pt puiul meu!Si intru aici si ...multe pareri,multe carti,fiecare cu experienta ei....Asa ca ... ma mai iau si dupa voi si urmez sfaturile pediatrei de care sunt multumita.

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

MamicaOana, bun revenit si felicitari!
Ramona, sa-ti zic cum am facut eu cand am avut dubii: daca intr-o carte scria ca alimentul cutare se introduce la 6 luni si in alta scria ca la 10 luni, am ales sa i-l dau de la 10 luni, ca sa nu risc nimic.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Ioana mi-am amintit dupa aia ca e finutul si nu nepotelul.
Sa va traiasca! Pai am intrat la mamici de nov-dec sa vad ce mai face s_alinutza ca stiu ca acusica e randul ei

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Oau!
Cica am reusit sa citesc din urma. Acum sa vad ce mi-a mai ramas in minte.

carla Nu te stresa, pe cat se poate, si va veni si lapticul. Incearca cu ceai si cu nutri natal. Astea 2 la mine functioneaza de minune. Si ce ziceai, la un moment dat? Ca ai sanii mici??? Tu??? In cazul asta, cine era cu sanii cat mingile de rugby intr-o noapte????

aqua80 Bine ai venit. Te asteptam mai des pe la noi!

deea

Philip sper ca ati avut o plimbare placuta!

beca Si eu am invatat-o pe Sabina sa o alaptez culcata pe pat. Din punctul asta de vedere, m-am scos cu suptul noaptea Si de ce era controversata banana? Eu chiar cu banana am inceput fructele la fata, e drept ca oparita si simpla. fara orice altceva.

laviniap multumim. La fel. Bafta multa sotului! Din 2, trebuie sa mearga una!

kiralina naspa moment cu sala... Chhiar ca cel mai bine e sa suni inainte...

daniella Am activat PM-ul. Cred Sper sa fi reusit. fomistul mic

picky Hai lasa supararile, chiar nu merita! Sigur vor mai fi subiecte fierbinti, si daca plecam, nu va mai fi nimeni pe aici in curand...

mamica oana Bine ai revenit! Ce fetita cuminte! deja stie sa scrie?

Cred ca as mai avea ce scrie, dar ma solcita sotul sa stau cu Sabi, ca e disperat dupa o tigarusa

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput