E normal asa ceva?
Raspunsuri - Pagina 2
loryi1974 spune:
Eu simt nevoia sa mai si rad,pe cuvant.Chiar asteptam astfel de clipuri,nu numai ale lui B.Astept in continuare si de la ceilalti.
iileana spune:
Ar trebui sesizat totusi un aspect esential: una este un jurnalist, alta un presedinte. "Fisa postului" difera fundamental. Au treburi diferite in societate.
E foarte dragut ca va distreaza Basescu, insa nu asta e treaba lui.
Din pacate, isprava de acum nu este decit una chiar marunta in sirul celor prin care Basescu a coborit institutia prezidentiala in derizoriu.
Intr-o tara normala, el ar fi presedinte cel mult la circ. unde poa' sa amuze lumea cit pofteste.
Triunghiul portocaliu *
copiloi spune:
Citind comentariile de pe aici, in care lumea chiar se amuza de ce a facut Basescu (), nu pot sa spun decat ca Basescu chiar merita sa le fie presedinte.
Alina
loryi1974 spune:
Vezi cum te prinzi tu de toate........M-ai jignit profund cu replica asta,m-ai facut sa ma simt ultimul dintre alcoolici si drogati.
loryi1974 spune:
Apropo:
*Enunt:afara este soare(e soare in Ro)
*Tema:trebuie sa produceti un eseu din care sa reiasa ca B ,in cooperare cu fortele cosmice oculte,a reusit sa-l faca sa apara acuma cand nu mai are nicio sansa de a castiga un mandat.
Succes!
xenocid spune:
Se poate si mai rau.
De exemplu: www.hotnews.ro/stiri-politic-6444589-video-mircea-geoana-agasat-intrebarile-unei-femei-nemernicii-dracului.htm" target="_blank">Nemernicii Dracului!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Se poate si mai rau. De exemplu: www.hotnews.ro/stiri-politic-6444589-video-mircea-geoana-agasat-intrebarile-unei-femei-nemernicii-dracului.htm" target="_blank">Nemernicii Dracului! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Oups!
V-am zis eu ca inca n-ati auzit nimic!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
xenocid spune:
citat din mesajul lui Rufus Oups! V-am zis eu ca inca n-ati auzit nimic! |
Si daca e sa ii dam crezare www.danandronic.ro/Blog/danandronic/art/748/S-a-incins-tarata-n-eiin-episodul-urmatormaine-Bogdan-Chireac-il-va-acuza-pe-Geoana-ca-fura-banii-de.html" target="_blank">astuia ce e mai interesant urmeaza sa apara in seara asta.
iileana spune:
In timp ce www.flickr.com/photos/sutu/4094985033/" target="_blank">Number one al patriei se razboieste din toate pozitiile cu presa, auto-victimizindu-se, ia ascultati aicea o parere despre ziarele din Romania:
"Sunt extrem de agresive si ofera multe perspective politice diferite atunci cānd acopera o situatie. Este minunat. O presa agresiva este extrem de importanta; este parte a unei democratii sanatoase si functionale"
Cine zise asta?
Unu', Gitenstein ii zice.
Ha?
Ambasadorul SUA la Bucuresti.
http://www.gandul.info/news/noul-ambasador-sua-vorbeste-cu-incantare-pentru-wall-street-journal-despre-presa-extrem-de-agresiva-din-romania-pe-cine-sustine-america-la-presedintie-5096427
Eh, taica, asa o fi la ei, in cea america, ce stiu ei ce-i aia democratie ...
P.S. misto intrebarea din titlul articolului . Chiar asa. oare pe cine?
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana o parere despre ziarele din Romania: "sunt parte a unei democratii sanatoase si functionale" |
Adica in Romania exista o democratie sanatoasa si functionala?
Spre deosebire de America unde www.nydailynews.com/news/politics/2009/10/19/2009-10-19_bam_team_again_rips_fox_news_but_says_aides_will_appear_on_shows.html" target="_blank">presedintele ataca presa?